2010. november 11., csütörtök

100% Rob videó

El vagyok kenődve. :-( Tegnap este twmmy mondta, hogy a Letters to Rob oldalon  a poszt arról szól, hogy Bielt utolérte a Summit. :-(
Aki nem tudja ki Biel, annak tömören csak ennyit mondok: Ő a marhatehetségesvidikészítőistennő.
Amikor majdnem két évvel ezelőtt belépett Rob az életembe a menza ajtón keresztül, még azt sem tudtam, hogy-hogy működik ez a you tube-ozás. Persze tudtam, hogy van egy ilyen oldal, a férjem sok időt töltött előtte, de nem tudtam miért.
Aztán elkezdtem elöszőr csak Rob interjúkat nézegetni, majd egy idő után egyre többször jött az, hogy a rákereséseim alkalmával megnéztem egy-egy  fan videót a kis drágáról.
Sokszor ütköztem bele ebbe a a névbe hogy biel, petitbiel. Szerettem, ahogy az éppen aktuálisan megjelent fényképeit Robnak összeszerkeszti valami jó kis zenével.



Azonban ez volt az első olyan munkája szerintem, ahol kitűnik igazán, hogy Ő más, mint a többi videó szerkesztő. Rob Cannes-i megjelenése amúgy is a mai napig nagy kedvencem. Ahogy Ő ezt bemutatja az fenomenális.



Azután 2009 nyarának elején feltette a csatornájára ezt:

 

Istenem a mai napig nem tudom ezt a videót úgy megnézni, hogy ne fussák el a könnyek a szemem. Ebben minden benne van, amiért ezt a srácot megszerettem. Innentől kezdve nem volt megállás és már tűkön ülve vártam, hogy milyen új csodás munkákkal mutatja meg imádatát a kis drágánk iránt.
Igaz sokszor vág be részleteket a Sagából, de mivel nem keres vele pénzt, nem értem, miért fáj ez a Summitnak. Miért akarja a csatornáját töröltetni (mert úgy néz ki ez vár rá) egy tehetséges embernek, aki véleményem szerint többet dolgozott és tett Rob hírnevének fenntartásáért,  mint Ők. Tavaly ilyenkor ezek a videók tartottak életben minket, amikor hónapokig nem volt semmi hír a kis drágáról. Nem volt olyan RPD éjjeli cset buli, amibe ne lett volna egy Biel videó! Nem lehet  ma sem úgy cset partyt tartani, hogy ne kerüljön elő valamelyik munkája.
Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy elkerülje a vég ezt a fantasztikus embert, aki véleményem szerint a mai napig szerény maradt, mert amikor egy év után vettem a bátorságot és twmmy segítségével írtam neki megjegyzést, nem hagyta figyelmen kívűl hanem válaszolt rá. Sokan példát vehetnének Róla.
Több, mint 4000 előfizetője van. Ez mind füstbe megy és az a rengeteg szeretetteljes visszajelzés is, amit kapott, ami erőt ad, hogy újra és újra belevágjon az ember ebbe a nem könnyű feladatba, mint a videó szerkesztés. Tapasztalatból beszélek tudjátok.
Szóval nem tudom, mit lehetne tenni, de remélem, hogy az összefogás és az általános felháborodás esetleg példaértékű dolgot hoz létre. Azt mondjátok naív vagyok? Lehet, de én hiszek a csodákban, amióta Rob belépett azon az ajtón. :-) <3
WE ARE WITH YOU,  BIEL! (L)
Végezetül még néhány Biel remek a teljesség igénye nélkül.







VIVA LA ROB, VIVA LA ROB TEAM, VIVA LA BIEL
beanene



8 megjegyzés:

  1. beanene, köszi ez az összefoglalót! Nagyon sajnálom én is Biel támadását és roppant igazságtalannak tartom. Úgy gondolom, hogy a profizmusával hívta fel a figyelmet magára a Summitnál, akik annyira degeneráltak, hogy nem látják át, hogy azzal, hogy vidiket készít a filmjeikből Robről, az ő malmukra hajtja a hasznot. Azok, akik megragadnak a homályos, nézhetetlen vidig gyártásánál, nem lettek kitéve ilyen támadásnak, ami nagyon igazságtalan.

    VálaszTörlés
  2. Bea, nagyon szépen összefoglatad Biel munkásságát. Az egyik legjobb vidikészítő tényleg, akinek a munkáit én is szeretem, olyannyira, hogy a telefonomon többet is magamnál hordok (a tieiddel együtt :)).
    Reméljük nem következik be a legrosszabb és még sok új videóval örvendeztet meg minket.

    VálaszTörlés
  3. Megvallom őszintén, eddig nem tudtam, kicsoda Biel, de most már nagyon tudom tisztelni és szeretni azért, amit eddig alkotott. Sosem szerettem a youtube összevágott videóit, mert sokszor felületesek és szánalmasan csöpögősek. Biel Robot a személyiségénél ragadja meg, nem a kinézeténél. A sors fintora, hogy pont az ő munkái "ragadták meg" a Summit figyelmét, és hogy megint az utolsó pillanatban találkozom azzal, ami tetszik...
    Meg kéne hackelni az oldalukat (de minimum lerohasztani a tiltakozó leveleinkkel)!

    VálaszTörlés
  4. Hát, Busy , a summitnak a webcímen nem lehet levelet írni, annyira meg sajnos nem értek a számtekhez, hogy hackelni tudjak ..Pedig most szívesen betörnék hozzájuk.

    VálaszTörlés
  5. Szia Bugsy!
    Remélem azért Bielt megmenti a csoda, vagy nem keseredik neki és más néven újra felteszi valahova csodálatos munkáit :-)
    Amúgy pedig remélem az általam majd folyamatosan posztba rakott videókat kedvelni fogod, mert bátran merem állítani vannak még Bielen kívűl is kiváló videó készítők.
    Azt pedig első kézből mondhatom mint szintén ebben az iparágban utazó, hog ami néha csöpögösnek hat amögött tényleg olyan mély érzelmek vannak.
    A lányok tudják, ha én egyszer bele kezdek egy új munkába akkor az a ROB- faktorom hihetetlen magasságokba történő száguldását jelenti XDD
    Akkor csak rá tudok gondolni éjjt napallá téve XD
    Szóval légy üdvözölve köztünk :-)

    VálaszTörlés
  6. Szia, beanene. Nagyon köszönöm a kedves köszöntést. A vidik gyártásához nem értek, de nem tagadom, hogy kell mögéjük érzelem, érdeklődés az iránt, aki azon szerepel. Biel videói azért tetszenek, mert megtalálta a helyes mértéket ahoz, hogy a "nem érdekeltek" számára is élvezetesek legyenek. Nagyon várom a Te alkotásaidat is.

    VálaszTörlés
  7. Ez a megjegyzésed elgondolkoztatott. És így "más szemmel" végig néztem egy csomó videóját az éjjel. Igen igazat kell, hogy adjak neked. Ő olyan stílusban szerkeszti meg a videóit, ami a nem fanatikusok érdeklődését is felkeltheti.Mert azon kívűl. hogy választ egy nagyon jó zenét / én nem tudom ,hogy ezt hogy a kutya- fülébe csinálja, hogy talán egy olyan videóját tudnék mondani ami alatt nem tetszett a zene/
    de igyekszik mindenki számára fogyaszthatóvá tenni az alkotásait azzal, hogy látványosan vág, kitűnő másfajta videó anyagot helyez el bennük.
    Egy szóval Biel csak egy van és nem tudom lesz e olyan aki felér az Ő nagyságához.
    Vannak emberkéknek próbálkozásai nem is rosszak majd meglátod. De Biel az Biel.
    A lányok bár nagyon aranyosan lekesednek általában a munkáimért és mostmár vannak angol megjegyzések is néha a videóimhoz, de Őt utolérni igen kemény munka lesz. :-)Majdhogynem lehetetlen.

    VálaszTörlés
  8. Hi there, I really hope you speak a little bit of English, because -sadly- I don't speak Hungarian. Thank you very much for your awesome support and my apologies for leaving this so belated comment. You all rock!
    *mwah*
    Biel

    VálaszTörlés