2010. november 26., péntek

100% Rob videó

Az utolsó videóm legyártása után azt mondtam nem nyitom ki egy darabig a programot. DE függő vagyok! Már mint Rob függő és nem tudom távol tartani magam Robtól, ezáltal a programtól sem. Újra és újra bele kell vágnom egy következő projektbe, mert ezzel tanulom a program kezelését és persze az R- faktoromnak sem tesz rosszat, amikor órákon át nézegethetem a kis drágát. <3 :-)
Eleinte van, hogy nyögve nyelősen megy a szerkesztés aztán kapom a múzsa homlokcsókot és beindul a bicikli. XD  
A függőségen túl van még 3 ok, ami miatt ebbe a videóba belekezdtem.
1. Szerettem volna rheának szülinapi videót gyártani, de erről lekéstem. XD
2. 2008. december 6-án lépett be Rob az életembe, vagyis pár nap híján 2 éve. Azóta vagyok függő.
3. Már több mint 100 előfizetője van a you tube csatornámnak. Másnak ez nem tűnhet nagy számnak, de nekem sokat jelent, hogy magyar barátaimon kívül más is megnézi a videóimat. Esetleg még megjegyzést is ír, kíváncsi a további munkáimra, ezért feliratkoznak hozzám.
Szokták mondani sok beszédnek sok az alja ezért ennyi............... :-)


VIVA LA ROB, VIVA LA ROB TEAM
beanene

9 megjegyzés:

  1. Na ide is írok pár szót!:) Beám nagyon köszönöm, ez egyszerűen tökéletes!XD Benne a sok sok kedvenc képem és a vidik! XDD Mondtam már, hogy a kockás ingeitől fogok meghalni? Igen asszem mondtam. XDD És persze azért felbukkant benne a barna kabát is!!! XDDDDDD Mégegyszer köszönöm Bea, szeretés van!:))

    VálaszTörlés
  2. tudtam, hogy ma jó napom lesz! Pusza beanene, TE VIDIKÉSZÍTŐ ISTENNŐŐŐŐŐ! :)

    VálaszTörlés
  3. Bea XD megnéztem ismét.Csatlakozom rhea kockás inges fanklubjához.XD
    Az emberkémnek és a srácoknak egyre több kockás inget veszek XD Ez Freud!!
    beanene, a vidid tényleg csokorba köti az összes szépségeset és aranyosat, amiért szeretjük a Drágassszágot! XD Jaj de régen írtam már le ezt a szót XDD Valamikor év elején, amikor bemerészkedtem az RPD világába.

    VálaszTörlés
  4. beanene ismét nagyot alkottál...nekem még mindig a fehér gatyás Rob a nagy szerelemem...de bárhogy elfogadnám..annyira jó volt :) Bearanyoztad a napom! :)

    VálaszTörlés
  5. Beanene remélem még sok-sok videoval fogsz elárasztani bennünket.:))

    Tünd

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Először is gratulálok! Sikerült elkápráztatnod ezzel az édes Robos videó csodával, így ha netán máskor is homlokon csókolna a múzsa, akkor nefogd vissza magad, mert én bármikor kapható vagyok egy ilyen fantaszikusra sikerült Robcis vidire. Ettől a pillanattól a rajongód vagyok. :) Mégegyszer gratula.

    Puszi: Elena

    VálaszTörlés
  7. jajj gratula..:D nagyon nagy lett..már el is van feljtve a mai napom meg a sok veszekedés..:)

    VálaszTörlés
  8. Igen, ez az új jelszavam. Nem tudok távol maradni sem Robtól sem tőletek.
    Reggel, délben(ha tudok, ugye dolgozóból),este erre járok és olvaslak benneteket, nézem a vidiket, képeket. Ez meg már kora hajnalban ide csábított. És esik a hó. Meg szombat van. Én meg itt énekelek .

    VálaszTörlés
  9. Na szép sorban válaszolok minden kedves megjgyzéstekre. :-)
    1. rheám örülök, hogy tetszik és igen kockás inges rob halál lesz ate szép halálod XD
    2. Biri vidi készítő istennő? WOW ez azért talán enyhe túlzás, mert az a név már Bielé, de jól esik, hogy engem is annak titulálsz Köszönöm szépen. :-)
    3. Oh moncsi igen a DRÁGASSZÁGOD! Huh de rég volt, talán igaz se volt. XD
    4. Szasza örülök, hogy sikerült a napodat bearanyoznom :-)
    5. Tünd köszönöm, hgy megnézted :-)
    6. Elena.
    Mikor elolvastam a megjegyzésedet, tegnap este nem tudom elmondani, hogy megtelt a szívem örömmel. Jó érzés amikor újabb és újabb ismerősők igazolják vissza, hogy valamit jól csinálsz. Gondolom neked ezt nem kell bemutatni, hisz tudom te magad is alkotsz csak írásban. :-)Mivel nekem az írás nem erősségem én így próbálom meg kifejezni imádatom :-) Már egy ideje csókolgatja homlokom a múzsa időnként, és bizton állítom nem ez volt az utolsó videóm főleg hogy ilyen fantasztikus vissza jelzéseket kapok Tőletek <3
    7. Lilien puszi neked azért, mert mindig itt vagy ami kis blogunkon. Köszönöm a kedves szavaidat.<3
    8. twmmy nehezen találtam rá a megfelelő zenére, de azt hiszem ennek a címe első percben megragadott. Hidd el én is így vagyok vele. Nem tudom magam Robtól és Tőletek távol tartani magam. Függő vagyok, de rendesen XD
    Amúgy a you tubon kaptam olyan angol nyelvű vissza jelzést, ahol pont erről írt valaki, hogy ennek a dalnak ez nem túl nagy szövege pontosan azt fejezi ki, amit érez.
    Örülök, hogy más is érez így mint én, és nem vagyok vele egyedül.
    Köszönöm, hogy Rátok találtam <33333

    VálaszTörlés