2010. november 28., vasárnap

Bugsy "tollából"

Kedves látogatónk! Bugsy ismét meglepett bennünket két cikkecskével a német sajtóból! /Der Spiegel/


Robert Pattinson, 23, az Alkonyat Saga – Újhold című vámpírgiccs körülrajongott főszereplője miatt aggódnak egy Crewe nevű angol kisvárosban a disznóinfluenza veszély közepette. Egy életnagyságú kartonfigura, ami Pattinsont, mint Edwardot a szűzies vérszívót a helyi mozi előtt ábrázolja, a nőnemű rajongók kontrollvesztéséhez vezetett. (eddig ugye érthető? a ford.) A dekorációt annyi tini csókolgatta és ölelgette, hogy a mozi vezetője, Mandy Taylort, 35, ellenintézkedésre kényszerült. Cetlit ragasztott a karton céltáblára: „kérem segítsenek a vírusok terjedésének megakadályozásában az által, hogy sem Edwardot, sem a többi karaktert nem csókolgatják vagy ölelgetik.”


Robert Pattinson, 23, aki Edward Cullennek, az Alkonyat vámpír-sagában játszott szerepének köszönhetően világhírűvé vált, retteg attól, hogy színészként félre ismerik. Az Emlékezz rám című romantikus drámában – ami márciusban érkezik a német mozikba – nyújtott alakítása már a kritikusok előtt hever, hogy értékeljék, Pattinson valóban tud-e játszani. Az ifjú brit ideges: „Mit gondolnak, az Alkonyatban mit csinálok?” A hisztéria, amit megjelenése a nőnemű tinik közt világszerte kiváltott, nagyon meglepte: „Tavaly még gondot okozott valakivel megismerkednem szórakozás közben. Idén ugyanúgy nézek ki, ugyanúgy egy kicsit ócskának és félelmetesen sokak véleménye változott meg, és döntöttek úgy, hogy szexi vagyok.”

1 megjegyzés:

  1. Hát igen Rob, néha eltűnődöm rajta, hogy milyen szakadtka is vagy. Aztán visszafelé is elgondolom a dolgokat. Van itt a városban egy csavargó. Na, ha azt kikupálnák, majdnem nézne úgy ki, mint te.De ne csüggedj, hiába dugod elamgad szakáll mögé, szakadt ruhába, már nem menekülhetsz. Szexi maradsz egy életre.

    VálaszTörlés