2010. november 15., hétfő

Edward Esme házában

Volt fenn három vidi is a neten, Condon beleegyezésével készült a felvétel és állítólag a brazil tv le is adta. A Youtube-ról viszont Summiték szépen leszedették mire mi felkeltünk. Viszont valaki ügyesen csinált képeket is a szupertitkos forgatásról. Ravenlilly oldalán  találtam őket.

 twmmy

9 megjegyzés:

  1. Na ennyit az übertitkos, atombiztos forgatásról.
    Még videot is adnak nekünk.
    De hát egy év hosszú idő, az átlagember memóriája meg rövid, kell az emlékeztető :D

    Tünd

    VálaszTörlés
  2. Én nem akarok kötözködni de csak sztem ÁLL rajta oylan érdekesen az a póló??vagy micsoda? :D de lehet h már csak túl sok a fantáziám és mindent beképzelek oda xD

    VálaszTörlés
  3. Vagy, hogy Lilien gondolatmenetét folytassam, mibe van? Pizsiben? XD

    VálaszTörlés
  4. Nem pizsi, de igen sápatagnak öltöztették fel... Meg nyunyun az otthoni bugyi, kinyúlt trikó. Mit csinálnak a filmemmel?

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom.... ez így elég érdekes lesz....
    Ennyi erővel már otthonkát is adhatnának rájuk. xDDDDDDD

    Tünd

    VálaszTörlés
  6. Jah ez lenne az Alice által összerakott ruhák gyönygszeme?:OOO

    VálaszTörlés
  7. Nekem már a pancsolós jeleneteknél eszembe jutottak a falatnyi bikinik, csipkés selymek... Hát ez nem az a kategória. De Rob nagyon vigyorog! Jól érzi magát, a látványától mi is (egész jól állnak neki a világos darabok, többet kéne hordania), szóval mi a baj? Hogy a hírzáró szigetelésük olyan huzatos, hogy a magamét biztosan nem tőlük rendelném?
    A pancsolós képekre visszatérve, most, hogy folyton jobb felé kacsintgatok, örülök, mert merte, tudta jól érezni magát egy ilyen számára eléggé korlátozott élethelyzetben is. Éljen az élet, viva Rob!

    VálaszTörlés
  8. bugsyXDDDD hírzáró szigetelés? XDDD

    VálaszTörlés
  9. Hülyébb kifejezést nem találtam rá, a védelmi vonal sem lett volna megfelelő. Lényeg, hogy ha akarták volna, hermetikusan lezárhatták volna az egész környéket. Kiváncsi szomszédoknál elkél az ilyesmi.

    VálaszTörlés