2010. november 16., kedd

Még képek!

Na most csak kapkodom a fejem, jönnek a képecskék! :)


Ha valaki mégis kiváncsi a többi képre itt és itt megnézheti.

rhea

15 megjegyzés:

  1. Rob ha már meguntad a sakkozást én szívesen lefoglallak... igaz ott nem az agyadra lesz szükség. xxDDDDD

    Tünd

    VálaszTörlés
  2. Nem bírom..ez a fehér gatyás Rob az sírba visz esküszöm! :D :D XDXDXDXDXDXDXD

    Teljesen ki vagyok már, nem bírja ezt én szívem :DDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  3. nem bírom a pasikat fehér gatyában de ez teljesen más. megmagyarázhatatlanul beindult bennem a kémia :D

    VálaszTörlés
  4. Uh-oh... szavam nincs, kész végem. Ez a férfinép szavamat veszi még így képekkel is. Mi lenne velem szemtől szembe?

    VálaszTörlés
  5. twmmy, az attól függ, mi lenne a kezedben: sör vagy teleobjektív.
    Ebben a témában most írok utoljára, mert nem akarom többé rontani a közhangulatot: "nnn" a sakkozós és piros nacis képeken is kiszúrta a papikat (hemzseghetett tőlük a sziget, biztonsági őrök ide, kutyák oda). Lehet, hogy véletlen, és nem tudom, hogy melyikünknek súlyosabb az üldözési mániája és/vagy több a fejében az összeesküvés elmélet, de szűk egy hét alatt 4 olyan felvétel (fotó, vidi) készült róla, 4 különöbző szituációban, amin belenéz a papi vagy a "tégla" kamerájába. Robról csak három, két külön jelenetnél (piros nacis úszás és sakk), de azok olyanok, amin "nnn" hívja fel rájuk a figyelmét. A reakciója az alsó képen és az ásítóson látható. A vidin viszont (a pancsolást már nem is említem többet, annyira imádom azokat a képeket), ahol nincs "felvilágosítva" olyan, mintha most kelt volna fel, de már dolgozik benne a két kávé és/vagy a virgonc kissrác. Mindemellett hihetetlen, hogy találtak rá egy olyan nadrágot, aminek fel kellett hajtani a végét...
    Cupp, XOXO, Rob, imádunk, amikor önmagad vagy!

    VálaszTörlés
  6. Bugsy amikor ... belenézett a kamerába, hát igencsak meglepődtem én is. Plusz tényleg nem egy képen néz a kamerába ... .

    Az összeesküvés elméletekről meg csak annyit, hogy imádom őket, persze szigorúan csak addig míg nem ellenünk esküdnek össze :D

    Imádom az ilyen témájú könyveket, filmeket, plusz minden olyan sorozatot, ami azért megmozgatja az ember fantáziáját, hogy mégis ki a bűnös..

    Én személy szerint nagyon örülnék neki, ha írnál még ilyeneket. :D

    Tünd

    VálaszTörlés
  7. Köszi, Tünd, de félek, hogy untatnám vele a társaság nyugisabb felét, negativabbnak tűnnék magamnál, meg persze ilyenkor "nnn" is többször kerülne szóba...
    De tudod mit? Ha a többiek is kérnek még belőle (imádom kéretni magam. No de Rob, miből gondolod, hogy a Te szobádban fogok randizni veled?), tovább járatom az agyam ezen a vonalon, persze csak diszkréten, nehogy én is kapjak egy olyan levelet, mint az összes rajongói portál a "tégla" vidije miatt!

    A klasszikus krimiket én is nagyon szeretem, Agatha és a Sherlock Holmes történetek a kedvenceim, de a jelen politikai hátterét boncolgató könyvek, filmek már nem mozgatnak meg annyira. Amúgy amíg anyámnál laktam heti öt alkalommal helyszíneltünk, szombatonként meg Poirot-val és társaival kirakóztunk.

    VálaszTörlés
  8. Kis összeesküvősök... nem is a kamerába nézett.. hanem RÁM, beeeee!
    És amikor ásított, akkor nyunyuról közölt véleményt. Bugsy, a sört választom, fényképezni bénán tudok, na de sört inni! Arra mé fősulin külön oktattak is.

    VálaszTörlés
  9. twmmy, én egyetemre jártam.
    Egyébként soha nem vettem a számba cigarettát, alkoholt is csak rettentő ritkán iszom (marja a torkomat és amúgy sem ízlik, max a krémkikőr meg az ouzo).

    VálaszTörlés
  10. Na, azért az ouzo nem gyenge...hmmm. valami olyant ittunk, aminek az eredménye lett Bese... Igaz, halászlé is volt hozzá.

    VálaszTörlés
  11. Itt egy kis szösszenet Rob gondolatairól a BD sakkozós jeleneteinek forgatása közben, hogy jól induljon a szerda reggeletek:

    (unott fejet vág):
    Na már megint itt illegeti magát nekem ebben a falatnyi kis bugyiban. Ha azt hiszi ettől ráindulok, nagyon el van tájolva.

    (kacér mosolyra húzza a száját):
    Bezzeg az RPD banyaszeckió Pesten. Na tőlük beindult a fantáziám.

    (gondolkodó fejet vág):
    Fel is hívom Stephet, hogy intézzen el nekem pár nap szabit, és le is ugrom a banyáimhoz... Tuti be kell vetnem a Rob sármomat, szegény Steph azt se fogja tudni, hogy mivel áll szemben. "gonosz kacaj"

    (fusztrált fejet vág):
    A pics*ba, Pest a világ másik végén van! Nem is értettem, hogy mi a francnak kellett idehozni minket az őserdőbe, folyton azon kattog az agyam, hogy vajon mikor d**** s*ggbe a bennszülöttek.

    Kris: Rob! Kris Bill felé mutat fejével.

    Rob követi Kris tekintetét majd elhúzza a száját.

    Na tessék már megint kezdi. Már megint elkezdett vetkőztetni a szemeivel. Gondolatbeli megerőszakolásért vajon miért nem csuknak le senkit? Tudja, hogy a másik csapatban játszom, mégis mindig ..... AHHHHJJJJ.

    Statiszta: Breaking Dawn 10. jelenet felvétel harmadszor.

    Rob: Cullen Charm indul!

    Az előbbi kis szösszenet 100%-ban kitaláció szülemény, a valósághoz semmi köze.
    A szösszenet írása közben egyetlen kisállat sem sérült meg. :DDDD

    Remélem tetszett.

    Tünd

    VálaszTörlés
  12. Tünd! Ez nagyon jóóóóó volt! Köszi! Tényleg jól indul így a..., hopp, már majd nem 1/2 11. Szóval jó a délelőttöm! És iiiiigeeen! Itt mi ellátnánk úgy a baját, mind, akik ide járunk az oldira, hogy levegőt is alig kapna! Megtudná, milyen melegvérűek a magyar amazonok! XDDD

    Bugsy! Te pedig írjál, okfejtsél, mert én szeretem, ahogy és amit írsz.

    VálaszTörlés
  13. Tünd ilyentet máskor is kérünk :P XDDDD
    Bizony Robikám ha unalmassá válna a forgatás ránk mindig számíthatsz.
    Mi itten leszünk és várunk, még a Robsármodat se kell bevetned, csak gyere!!!!!

    VálaszTörlés
  14. Már tegnap este is volt néhány gondolat a fejemben Bugsy megjegyzéseivel kapcsolatban, de aztán eltéritett sok dolog XDD
    Szóval Bugsy bogarat ültettél a fülembe több dologgal kapcsolatban.
    Azt hiszem valamelyik posztnál írtad, hogy lehet, hogy ezeknek a felvételeknek a nyilvánossága nem véletlen.És igen lassan kezdem ezt a nézetet vallani én is. Főleg a"tégla" vidi óta :OOO
    Ott ahogy K bele néz a kamerába több mint gyanús.....

    Ha nem tartják fenn az érdeklődést a film iránt, ki a franc fogja megnézni jövöre :OOO. Rajtunk kívűl XD
    No meg jah nehogy már egy papit se szúrjanak ki a sok sziget körül keringő csónakból. Azokkal a marha nagy teleobjektívekkel nem könnyű észrevétlennek lenni.
    A fürdőzős képeknél egyszerűen nem is értem ,hogy nem szúrták ki :OOO
    Bugsy szerintem sokan kiváncsiak vagyunk a gondolataidra máskor is Az pedig, hogy az általad csak egyszerűen "nnn" nek titulált személyt nem kerülhetjük ki, ezt tudjuk. Néha azért ki kell írni magunkból a gondolatainkat, ebben a témában is, de azt hiszem amíg kultúráltan fogunk erről beszélgetni nem lesz gond :-)
    A posztok továbbra is 100%-ban Robról fognak szólni többnyire, de a megjegyzésekben engedélyezek egy kicsi eltévelyedést XD

    VálaszTörlés
  15. Hölgyeim, köszönöm a támogatást. A kihívást elfogadom, amennyiben negyedévente gondoskodtok időpontról a neurológián...

    Örülök, hogy köztetek lehetek, mert itt úgy lehet kiírni magunkból a gondolatokat, hogy garantáltan hölgyek maradunk. Kommentben és válaszban egyaránt.

    Tudom,hogy "nnn"-t még jó ideig nem lehet megkerülni és, hogy néha gonoszul írok róla, de sosem akarom bántani, csupán feltűnnek dolgok vele kapcsolatban.

    A showbiznisz sajnos rettenetes, még így, kívülről nézve is, de szerintem Robban azt szeretjük a legjobban, mikor minderről megfeledkezik és pl. önfeledten, no meg alsónaciban ugrik az óceánba.

    Tünd, ezen a közvetítésen nagyon jól szórakoztam. Társulnunk kéne, persze csak úgy, mint Julia Robertsnek és Nick Nolte-nak.

    VálaszTörlés