2010. november 10., szerda

OMG :)

Hát csajok ezt a képet nem tudtam kihagyni! Ezen annyira gyönyörűséges a mi kis drágánk, hogy szavak nincsenek rá. XD Bocsi ez túl sziruposra sikerült: :))
rhea

9 megjegyzés:

 1. ez gyönyörűűű *.* fotózáson sem sikerült mostanság ilyen szép képe.. *.*

  VálaszTörlés
 2. Igen itt épp megyünk vissza a szállodába és az én szemeimben van elmerülve. XDDDD Ahhhhhhh, megdöglöm ezért a csávóért!

  VálaszTörlés
 3. OMG! Ez hol mikor? olyan gyönyörűen néz... beleremegtem...

  VálaszTörlés
 4. Oh!:OOO Szia Szasza :))))) De jó hogy te is ide találtál! Pussz neked!
  Gitka ez mostani kép, szerintem a piros póló az ami az erkélyen volt rajta.
  Amúgy igen, valahogy itt az "eredeti" Edwardra hasonlít ezért ilyen gyönyörűségesen szépséges >3333

  VálaszTörlés
 5. Lányok! Ez a kép maga az időutazás!
  Ez friss kép?
  Szóval levonom a konklúziót!
  Rob jobban néz ki mint 4 éve XD (O.V. után szabadon)
  A piros (beanenevadító) póló és az a csábos "most azonnal meg..." tekintete, nekem most úgy kellett mint az oxigén! Komplett reanimáció =)

  VálaszTörlés
 6. beanene, hát köszönöm :D Teljesen véletlen keveredtem ide, de átnéztem szinte az összes posztot és megint szerelmes lettem Robba :D Végem van Tőletek, meg attól amit itt csináltatok! Végre egy olyan hely, ami szutyok mentes! :) Pusza :)

  VálaszTörlés
 7. Szasza akkor már ezért megérte megcsinálnunk!:-)
  WOW az összes posztot végig olvastad? Köszönjük szépen! Remélem a lelkesedésünk sokáig tart még, és így ti is újra és újra rádöbbenhettek, hogy azért Rob még nem teljesen adta fel önmagát.
  Az a jó a kis gárdánkban, hogy ha valakinek lankad az érdekődése a kis drága iránt, mindeg tesznek róla a többiek, hogy az R-faktora az illetőnek a normál szintre kerüljön XDD
  Bizony szeretjük Robot mint önálló személyiséget imádni. ;-)
  Bizom benne, hogy ezt mindenki tiszteletben tartja ezen a helyen, és így továbbra is minimális lesz az ikerpárra vonatkozó lelkesedés itt XDD
  Arra vannak speciális oldalak XDD

  VálaszTörlés
 8. Hölgyeim! Bár még alig néztem vmit a blogon nyugodt szívvel adok nektek 10-es skálán 20-ast! Annyi itt a melegség, szeretet és pozitív energia, amivel internetes oldalon még nem találkoztam!
  És ez a kép!Először én is azt hittem, hogy régi, de aztán jobban megnéztem... Az egyik pillanatban sírva akarok fakadni a másikban meg a székről lefolyni. On-line is rendelhető a pasi vagy csak a riói maffia közreműködésével? (Bocs Biri)

  VálaszTörlés
 9. Mindig visszatérek ehhez a képhez, eszméletlen jó...

  VálaszTörlés