2010. november 10., szerda

OMG :)

Hát csajok ezt a képet nem tudtam kihagyni! Ezen annyira gyönyörűséges a mi kis drágánk, hogy szavak nincsenek rá. XD Bocsi ez túl sziruposra sikerült: :))
rhea

9 megjegyzés:

  1. ez gyönyörűűű *.* fotózáson sem sikerült mostanság ilyen szép képe.. *.*

    VálaszTörlés
  2. Igen itt épp megyünk vissza a szállodába és az én szemeimben van elmerülve. XDDDD Ahhhhhhh, megdöglöm ezért a csávóért!

    VálaszTörlés
  3. OMG! Ez hol mikor? olyan gyönyörűen néz... beleremegtem...

    VálaszTörlés
  4. Oh!:OOO Szia Szasza :))))) De jó hogy te is ide találtál! Pussz neked!
    Gitka ez mostani kép, szerintem a piros póló az ami az erkélyen volt rajta.
    Amúgy igen, valahogy itt az "eredeti" Edwardra hasonlít ezért ilyen gyönyörűségesen szépséges >3333

    VálaszTörlés
  5. Lányok! Ez a kép maga az időutazás!
    Ez friss kép?
    Szóval levonom a konklúziót!
    Rob jobban néz ki mint 4 éve XD (O.V. után szabadon)
    A piros (beanenevadító) póló és az a csábos "most azonnal meg..." tekintete, nekem most úgy kellett mint az oxigén! Komplett reanimáció =)

    VálaszTörlés
  6. beanene, hát köszönöm :D Teljesen véletlen keveredtem ide, de átnéztem szinte az összes posztot és megint szerelmes lettem Robba :D Végem van Tőletek, meg attól amit itt csináltatok! Végre egy olyan hely, ami szutyok mentes! :) Pusza :)

    VálaszTörlés
  7. Szasza akkor már ezért megérte megcsinálnunk!:-)
    WOW az összes posztot végig olvastad? Köszönjük szépen! Remélem a lelkesedésünk sokáig tart még, és így ti is újra és újra rádöbbenhettek, hogy azért Rob még nem teljesen adta fel önmagát.
    Az a jó a kis gárdánkban, hogy ha valakinek lankad az érdekődése a kis drága iránt, mindeg tesznek róla a többiek, hogy az R-faktora az illetőnek a normál szintre kerüljön XDD
    Bizony szeretjük Robot mint önálló személyiséget imádni. ;-)
    Bizom benne, hogy ezt mindenki tiszteletben tartja ezen a helyen, és így továbbra is minimális lesz az ikerpárra vonatkozó lelkesedés itt XDD
    Arra vannak speciális oldalak XDD

    VálaszTörlés
  8. Hölgyeim! Bár még alig néztem vmit a blogon nyugodt szívvel adok nektek 10-es skálán 20-ast! Annyi itt a melegség, szeretet és pozitív energia, amivel internetes oldalon még nem találkoztam!
    És ez a kép!Először én is azt hittem, hogy régi, de aztán jobban megnéztem... Az egyik pillanatban sírva akarok fakadni a másikban meg a székről lefolyni. On-line is rendelhető a pasi vagy csak a riói maffia közreműködésével? (Bocs Biri)

    VálaszTörlés
  9. Mindig visszatérek ehhez a képhez, eszméletlen jó...

    VálaszTörlés