2010. november 16., kedd

Rob videó üzenete!!! *frissitve*

Igaz ez még nem a legjobb minőség, de ha lesz jobb azt is kitesszük. :-)
A sikítástól nem lehet túl jól érteni mit mond Robika, de twmmy azért lefordította nektek.
"Ahogy látjátok a legjobban öltözött díj nagyon nagyon releváns... én mindig jól öltözött vagyok.. és most éppen színészkedek, a twisagát forgatom".
A végén motyog még valamit, de az nem érthető. :-(



forrás

beanene

13 megjegyzés:

  1. de tüüündér..istenem de szeretem :D :D <3 Ha lesz jobb minőség csináljak rá feliratot? oO

    VálaszTörlés
  2. Igen, Szasza, megkérünk rá! Olyan aranyos tőle, hogy ha egy-egy forgatás miatt nem lehet otthon, mindig küld videó üzenetet, amiben mindent megköszön és közben az új filmjével magyarázkodik.

    VálaszTörlés
  3. Én is imádom! A kis pajkos mosolyával. :)

    VálaszTörlés
  4. És a hangja...egyszer kamaszosan magas (lásd Remember Me amikor a húgával beszélget) egyszer....nem sokszor... mint a legfinomabb selyem, simogat.

    VálaszTörlés
  5. A hangjáról nekem is a bársonyosság, selymesség jut az eszembe. És a kiejtése! Ha egyszer elkapnám... felolvastatnám vele Poe Lee Annácskáját v. valami klasszikus angolt. Most olvastam Szert Antal kis tükrét az angol nyelvű irodalomról, és azt írja benne, hogy az igazi, nem klasszicizált, tehát formai korlátok közé nem szorított angol líra dallamos és áradó. Mindig, mikor ez volt a "trend", az angol irodalom ült az európai líra trónján. (ld. Shake, romantika...)

    VálaszTörlés
  6. Bugsy, én minden könyvet felolvasatnék vele! Ha hangoskönyvet adnának ki vele...istenem! Rongyosra hallgatnám

    VálaszTörlés
  7. Már korábban gondoltam arra, hogy Rob jó reklám arca lenne egy olvasást propagáló kampánynak. Köztudott, hogy sokat, sokfélét olvas, amivel példát mutathatna a fiataloknak. Készíthenének egy olyan műsort, ahol az ifjúság példaképének számító hírességek beszélgetnek a kedvenc könyveikről,felolvasnak belőle....
    Jaj, de messze jutottam megint az eredeti témától.

    VálaszTörlés
  8. Bugsy ez mennyire jó gondolat! De ez a szemét média nem vevő rá, mert nem pornográf, nem sértő és nem megbotránkoztató. Így eladhatatlan azok szerint, akik ezt a sok szemetet nap, mint nap ránk ontják. Azt szokták mondani, hogy egy átlag mo-i ember naponta 4-6 órát tévézik. Hát én jó, ha egy héten 2-4 órát, az is csak a híradó általában.

    VálaszTörlés
  9. bárcsak ne sikitoznának bele, amúgy megcsináltam már h letöltöttem interjúkat youtuberól mp3ban és felraktam a telefonomra XD alig beteges dolog XDXD :D:D

    VálaszTörlés
  10. ezt mondjuk imádom ^^ http://martinariddle.tumblr.com/post/1595050221/halfmyselfblog-rob-on-the-tonight-show-talking

    VálaszTörlés
  11. Én is nagyon szeretem az interjúit.
    Amikor mond valami vicceset és utána saját magán kezd röhécselni, na azt imádom XD
    Ott a nagy amerikában kirívó az ő műveltsége és olvasottsága. Tényleg példa lehetne, de erre nem vevő a "mégyia".

    VálaszTörlés
  12. Nekem a Bel ami forgatásán Rob után az tetszett a legjobban, hogy és ahogy tizen éves lányok egymás közt a könyvről beszélgettek. Ki hol tart a regényben, ki kit játszik, éppen melyik jelenetet forgatják, miről szól a könyv... Ez a fiú belevág egy francia realista regény megfilmesítésébe és a lányok, mint az őrült el kezdik olvasni. A Bel amit hetekig nem tudtam kikölcsönözni, mert mind a 12 példány folyamatosan foglalt volt, persze azóta már ez is rogyasztja a könyvespolcomat. Az elefántot a hatodik könyvesboltban sikerült megvennem, mert már mindenhol elfogyott...
    Tehát a készség, ha a szelíd "nyomás" folyamatosan érvényesül, kialakulhat. Az egész kötelező olvasmányosdi itt, Mo-on ott van elrontva (leginkább a magyar résznél), hogy az elején nem olyan könyvekkel kerülnek a gyerekek kapcsolatba, ami megszerettetné velük az olvasást. Én nyugodt szívvel tenném kötelező olvasmánnyá az Abigélt, de a Harry Pottert is. A Büszkeség és balítéletről már nem is beszélve... Mert ezek érthetőbbek.
    Amerikában meg a politikusoknak addig jó, míg a polgárok nem gondolkodnak. Mi, európaiak büszkék vagyunk a 2500 éves kultúránkra, a művészetünkre, irodalmunkra, ebben gyökerezik a felfogásunk a világról és magunkról. Amerika nagyon messze van tőlünk kilóméterben, életvitelben és gondolkodásban egyaránt.

    VálaszTörlés
  13. Az előbb kifelejtettem: egyszer olvasta Penelope Cruz kapcsán, hogy Spanyolországban minden évben híres, gazdag, elismert emberek felolvassák a Don Quijotét. Ülnek egymás mellett, olvasnak pár oldalt, majd tovább adják a kötetet a mellettük ülőnek. Rangja van részt venni benne, a tévé is közvetíti.

    VálaszTörlés