2010. november 13., szombat

Saga videó by Biel

Ne haragudjatok, hogy nem tudok leszállni a témáról, de annyira igazságtalannak érzem, ami Biellel történik, hogy napok óta ez jár a fejemben. :(
Annyi videója van már, hogy nem tudtam melyik volt az, ami a galibát okozta. Aztán ma a RAoR-on bele futottam ebbe, de még mindig homály volt az agyamban. Ahogy nézelődők mire leszek figyelmes?
ERRE:



Biel szegény próbálja kicselezni a Summitot. XDD Küldjünk mi is gondolatban egy nagy nyelvöltést a Summitnak. XDD
WE ARE WITH YOU, BIEL!! (L)
beanene

6 megjegyzés:

  1. Remélem az üzenetekre nem tudnak rákeresni !!!!!!

    VálaszTörlés
  2. twmmy mire gondolsz?

    VálaszTörlés
  3. Hát arra, hogy a videó kommentjeiben mindenki Bielt ír....

    VálaszTörlés
  4. Szerintem twmmy így nem. Meg aztán amennyi felhasználója van a you tubnak akár mást is hívhatnak így. Eszméletlen sok eljárás lehet folyamatban, nem tudom mondjuk milyen módszerekkel figyelnek embereket, de talán nem találnak rá egy kis ideig még :-(

    VálaszTörlés
  5. Mindenesetre engem is nagyon foglakoztat a dolog, mert ahelyett, hogy értékelnék, milyen profi munkát csinál Biel és inkább alkalmaznák, nem , inkább belekötnek.

    VálaszTörlés
  6. :( Egész álló héten küszködtem egy igazságtalan, ostoba döntés következményeivel!!!!
    Egyszerűen nem hiszem el, hogy mindenütt ebbe kell beleütköznöm!!!
    Én úgy képzelem el a Summit sumák "vezérkar"-át, mint nálunk a 70-es években azt a biz(g)ottságot, ami döntött, hogy melyik dal felel meg a cocialista erkölcsiségnek! Jájjj!
    De itt még ennél nagyobb a kérdőjel! MIÉRT?
    Biel! Inkább ők fizethetnének Neked, azért hogy ingyen népszerűsíted a filmjeiket csúcsminőségű formában! Te vagy a Number one!!! "felállva tapsol"

    VálaszTörlés