2010. november 15., hétfő

Videócska az előző poszthoz

Itt kukkolhatjátok meg azt a bizonyost!


forrás

Ez meg egy hosszabb, talán fennmarad, mert nem listázott vidi





beanene

6 megjegyzés:

  1. Milyen kis szemfüles volt az az emberke, aki készítette ezt a felvételt. Főleg, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy ott van és kameráz. Még Kristen is simán elment mellette.

    VálaszTörlés
  2. Én meg azon filóztam, hogy tiszta kémfilmbe illő fíling :OOO
    Bakker azért ez mondjuk durva meg félelmetes, hogy még a forgatáson sem bízhatsz meg senkiben. :OOO
    Tudom, hogy miattunk születnek az ilyenekés én vallom, hogy ez hozzá tartozik az Ő életükhöz már, de ez most nagyon meglepett akkor is. Milyen biztonsági intézkedések voltak ott, ha ez megtörténhetett meg az is hogy a nyakába ugrott Robikának az a csaj. :OOO

    VálaszTörlés
  3. Lányok! Biztos,hogy a BD-t forgatják? Nem a BB-t?
    Olyan mintha a Big Brother figyelné a villa lakó Krisztikét, ahogy egy szál pólóban próbálja elcsábítani Robertót. XD

    VálaszTörlés
  4. Beanene, szerintem ezek a felvételek valójában nem értünk készülnek, nem azért, hogy mi boldogak legyünk. A szenzáció, az üzlet a lényeg. Az, hogy miközben látjuk ŐT nevetni, és megtelik a szívünk örömmel... teljesen másodlagos.
    Amúgy észrevettétek, hogy "nnn" (!) az egyik snittben, mikor elmegy a "tégla" mellett, mereven bele néz a kamerába? Szeretnék ennek a csajnak egyszer bele látni a fejébe... Mi az, amit lát(nak).
    Egész héten elég nagy volt a huzat, BR-ban megint rendesen fog zárni az ablak.
    Egyébként ma elgondolkodtam azon, hogy bár nem ismerem a fogatókönyvet, lehet, hogy Rob hamarabb szabadul, mint március, mert ugyebár a könyvben 200 oldalon keresztül Jacob vívódása ment meg minket az unalomtól. Csak nem húzzák ki! Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem marad ott, a "mogyoró összerántó" kanadai hidegben.

    VálaszTörlés
  5. Ha a fotós aki a képeket készítette börtönbe is kerülhetett volna ha elkapják, akkor a Summit mivel itt tudják konkréten, hogy kiről van szó (brazil tv) - nem csak egy lesifotós a sok közül, plusz az újság amúgy sem adná ki a forrásait - simán pert akaszthatna a nyakukba. Úgyhogy ezek a videok, képek stb. csak azért vannak, hogy menjen az üzlet. Kenyeret és cirkuszt a népnek, ahogy már Augustus is megmondta.

    Tünd

    VálaszTörlés
  6. Egyem meg őket, leszedették...de hagytak időt letölteni.. Kell?

    VálaszTörlés