2010. december 16., csütörtök

Bugsy "tollából"

Kedves Lányok, Banyák, Törzsvendégek és Néha Betérők!


Nürnbergbe pénteken azzal a nem titkolt vággyal (is) utaztam el, hogy az ottani karácsonyi vásárban Robcit vegyek Nektek. Sajnos viszont hamar tapasztalnom kellett, hogy a helyi Lebkuchen (mézes puszedli) és a forralt bor bizony kiszorította a mi Robunkat, sőt, Robi mogyi helyett is csak pörkölt mogyorót lehetett kapni a helyi kofáktól! Órákig koslattam reménykedve, hogy a helyi sajtó azért foglalkozik a mi kedvesünkkel. Csüggedten lapozgattam a Vogue, Elle, és GQ kiadványokat, még a pletyi lapokba is belenéztem, hátha összfutunk. És végül a sokadik nekifutásra sikerült! Hála a helyi tinilányok nyomásának, a Top in Stars egy egész kiadványt szentelt a drágának New Stars - Best of Pattinson címmel, amit most tálcán kínálok fel kis közösségünk élvezetére és remélhetőleg elégedettségére. Néhány virtuális mézes puszedli táraságában fogadjátok szeretettel.


Bugsy
A szkenneket és a fordítást megnézhetitek itt
 







6 megjegyzés:

  1. Mnbyi oldal Rob..:D most sietek de ha hazajöttem befejezem..:D ám ez a meztelenkedos rész..nos én duó h tátott szájjal bamulnam..:D sőt...:D

    VálaszTörlés
  2. Azt az utsó előtti képet kérem szépen igaziban ide. És most a csokira gondoltam, mert Rob-ot nincs időm meglesni, megyünk dolgozóba....

    VálaszTörlés
  3. Köszi Bugsy:-))Fincsi volt :-)
    Robikám tedd össze a két kezed hogy ilyen jó fej szüleid vannak meg én is összeteszem mert talán ilyen háttérrel normális tudsz maradni.Az mondta egy okos:
    "A szerénység csaknem mindig egyenes arányban áll a tehetséggel."
    Úgy érzem a te esetedben ez áll,tessék szépen kibontakoztatni ezt az adományt:-))

    VálaszTörlés
  4. Bugsy köszönjük szépen ez nagyon jól esett!!!!

    Rob szülei imádnivalóak, a híres-hírhedt karácsonyi képen is inkább őket néztem... xDDDD

    Rob kívánom neked, hogy továbbra is ilyen normális maradj.

    Tünd

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szívesen, Lányok. Végig azon járt a fejem, hogyan hozhatnék Nektek vmi Robosat, és ennél talán csak egy komolyabb újságban rejtőző cikknek örültem volna jobban, de arra sztem áprilisig nem számíthatunk.

    A kedvenc részeim nekem is az szüleiről szóló volt, ha abból, amit a papája írt, csak a fele ragad át rá is, már jól járunk. (Nagy sóhaj)

    A mostani fordítás a NYT-os képek közti cikkre korlátozódik, de ha van rá igény, szívesen lefordítok más is belőle, igaz az ilyen kiadványokkal a hülyeség és a felületesség is együtt jár.

    VálaszTörlés
  6. Szia Bugsy!
    Ezer köszönet és még több hála, amiért felkutattad és végül megosztodtad velünk a Robos cikket és a képeket. :)

    VálaszTörlés