2010. december 1., szerda

Cannes 2009

Mivel odakint hideg, szottyos, havas idő van gondoltam idézzük fel a tavalyi év egyik "legforróbb" pillanatát, amikor Robci a Cannes-i filmfesztiválon járt. :) Azt hiszem nem tévedek abban, hogy sokunknak a kedvencei között vannak ezek a képek. XD Na hát akkor kukkoljátok és tuti nem csak a forró tea fog felmelegíteni benneteket. :))

rhea

6 megjegyzés:

  1. Istenem ezek a kedvenc képeim!!! És köszönöm a köszöntést Szép napot mindenkinek!

    Liza

    VálaszTörlés
  2. Liza, vagyunk így páran! Azok a régi szép idők! :) Ééés, ha jól emlékszem, ekkor árverezték el 20 ezer Eur-ért Rob "csókját" is. (Most már megsúghatom, én voltam az egyik perkáló.)

    VálaszTörlés
  3. Azta!!! Ha 285 Ft-os árfolyammal számolok akkor az 5.700.000 Ft, egy kisebb kecó ára! Szóval te voltál? AHA Na és milyen volt a kiss ?! :)

    VálaszTörlés
  4. Na, ott legalább jó idő volt. Biri, szóval te nyúltad le a csókomat?

    VálaszTörlés
  5. Emlékszem arra a csókárverésre!
    Szegénykém olyan zavarban volt, mint Ádám anyák napján.Látszott rajta, hogy iszonyat kínosan érzi magát és a pokolba kívánja az IQ bajnok tyúkot.
    De ha tudta volna, hogy Biribogyó szexológus nagyasszony licitál az ő twilightos lihegős csókjára,akkor megnyugodott volna XD

    VálaszTörlés
  6. Engem nem túlságosan érdekelnek a filmfesztiválok, de májusban, ha jön Cannes, teljesen izgalomba jövök, és naponta olvasom az újabb és újabb híreket. Az egész hajcihőnek olyan az aurája, a környezete, hogy nem lehet elmenni mellette. Mint egy könnyed, tengerparti nyaralás. Ha tudtam volna, hogy ehhez még Robot is lehet kapni! A cannes-i képek a kedvenceim közé tartoznak, e csíkos póló és az a D&G szmoking...
    Még, még még!!!!
    Még mindig ott fogják bemutatni a Bel Amit?

    VálaszTörlés