2010. december 4., szombat

A hét idézete...

Claire gyűjteményéből:

Ma jelent meg az Eclipse DVD (amit én már megvásároltam és meg is néztem), ezért a filmhez kapcsolódóan választottam ki a heti idézet adagot. :)

"Bármennyire is erőlködtem, hogy ne gondoljak rá, nem azért küzdöttem, hogy elfelejtsem. Éppen, hogy attól féltem - éjszakánként, amikor a hosszú álmatlanságból eredő kimerültség lerombolta az önvédelemre emelt falakat, - hogy elfelejtem, hogy a múlt kicsúszik a kezem közül. Hogy az agyam szita és egy napon nem fogom tudni visszaidézni pontosan a szeme színét, a bőrének hűvös érintését, vagy a hajának a pontos árnyalatát. Azt nem engedhetem meg magamnak, hogy gondoljak rájuk, de elfelejtenem nem szabad őket. Mert volt valami, amiben muszáj hinnem ahhoz, hogy tovább tudjak élni - tudnom kellett, hogy létezik valahol. Ez minden. Minden mást el tudok viselni. Feltéve, hogy ő létezik."
/Stephenie Meyer/

"Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna."
/Stephenie Meyer/

Ági

2 megjegyzés:

  1. Ági köszi ezt a szép stopolást! Clairenek pedig a Gárdonyi idézetet. :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan szép ezen a képen csak nézem csak nézem...:-)))
    Msn -en ő a háttér a beszélgetéseimhez:-)
    Köszi Ági:-))))
    Gárdonyitól nem is gondolnánk szerelmes idézetre én nagyon szeretem a Hosszúhajú veszedelem a kedvencem:-)
    Ez az idézet is tőle van "kis"szenvedéllyel átitatva:-)
    "A természet nem azért teremtette a szemeket, hogy ne lásson azokkal az ember, és nem azért adta a szerelmet, hogy ne szeressen az ember. Amelyik törvény kiszúrja a szememet, hogy vak legyek, mert azt az erkölcs kívánja; amelyik törvény ráteszi a lábát a szívemre, hogy ne dobogjon, mert az egyház morálja így kívánja, az lehet égből származott törvény, de nem lehet erre a földre való."

    VálaszTörlés