2012. február 23., csütörtök

Jelentés a drogelvonóból... /Újra posztolva/

 Az eredeti poszt 2010. december 5-én került kihelyezésre. Változott vajon a betegek állapota azóta? Nem hinném. ;-) Terjed még a kór? Remélem igen... ;-) 

A Robitis vizuális és akusztikus ingerekkel terjedő fertőző betegség, fertőzésük kezdetét igen agresszív ”villámcsapásként” értékelik a betegek. A betegség igen erőteljes az egész szervezetet stimulálja lehetőleg minél több inger beszerzésére. Az új drog neve Robihuána.
Hat nőt vettünk fel osztályunkra Robitissel. A betegek leküzdhetetlen vágyat éreznek sóvárognak a Robihuána iránt és állandó erőfeszítéseket tesznek annak beszerzésére.

A Robitissel fertőzött betegek kórházi bennfekvése alatt a teljes drogmegvonást próbáltuk ki.
Nem vezetett eredményre. Nem értettük az okát, majd megtaláltuk az elrejtett mobiltelefonokat (8GB memóriával) teljesen feltöltve videókkal, képekkel és MP3-as hangfájlokkal.
Miután elkoboztuk a telefonokat, vártuk az elvonási tüneteket. Nem jöttek.

Viszont a nővérkék egyre kevésbé végezték jól a munkájukat, sűrűn pihegve álltak fel a számítógép elől kivörösödve és nem az adminisztrációs munkájuktól származtak a tünetek. Utánajártunk mi ennek az oka.
A Robitissel fertőzött betegeket szigorú karantén és férfiápolók ellátása alá kellett volna helyezzük, mert az általuk „retinapettingnek„ nevezett állandó drogbevitellel megfertőzték az osztály nővéreit!!! A legismertebb videómegosztón csüngtek álló nap, elhomályosult szemekkel a betegekkel együtt!!!

Azonnal zárójelentést készítettem és az osztályról eltávolítottam a súlyosan fertőző betegeket, így reménykedni tudok abban, hogy csak szűk körben és már fertőzött betegek között fog tombolni a kór.


Aláírás: Dr. Frigida Etelka, a fertőző osztály vezetője.


 A mellékelt képeken eme súlyos fertőzés okozója látható.
A kórházi jelentést Claire juttatta el nekünk. Köszönjük, hogy egészsége kockáztatásával megszerezte. :)

8 megjegyzés:

  1. *nagyonröhög* ez kész...:D:D
    attól tartok engem is emgfertőztetek..:D:D holnap vérvételen ki is mutatják majd.. :D:D
    és miylen férfi ápolókat kaptatok??:D Robnak öltözötteket? :D :D

    VálaszTörlés
  2. Jesszus csajok!!! Ez nem volt semmi... Még mindig mosolygok az imént olvasottaktól. Eszméletlen volt. :D Viszont így visszagondolva szerintem elég sok csaj - velem az élen - bekerülhetne ezekkel a "Robos tünetekkel" arra a bizonyos osztályra. :)

    VálaszTörlés
  3. Claire nagyot alkottál! Tegnap, mikor szerkesztettük, azt hittem lefordulok az ágyról! Tudom is már, hogy nem influenzám van, hanem Robituszom! Teljesen egyezők a tünetek! Kérlek, Frigida küldj egy kis Robin-cseppet, hogy hamarább gyógyuljak!

    VálaszTörlés
  4. Biri:-)Breaking news!!!Frigidát elbocsátották benyakalta az összes Robin cseppet és elrepült Spanyolországba Biel-től tanul videókészítéstXDD
    A jelentés nem jött volna létre a ROBDROg-pub nélkül köszönöm hogy a a dealereim vagytok és bejutattatok a Robihuána mámoros világába :-)))
    Külön tisztelet a szójátékok(retinapetting ésatöbbi :-DDDD)alkotójának

    VálaszTörlés
  5. *földön gurulva röhög*
    Ez szuper volt csajok xDD
    Lehet a ROBitussin segítene a gondon xDDDD

    VálaszTörlés
  6. Mikor van betegfelvétel???

    Beutaló kell???

    Tünd

    VálaszTörlés
  7. Nagy--nagy lájk dr Frigidának XDDDD
    Remélem, a kór nem végzetes, "csak" végleges <3

    VálaszTörlés
  8. Hát, azt tekintve, hogy 2010 decembere óta még mindig itt vagyunk, elég akut a probléma :).
    Pedig a fődoki megtesz mindent, hogy kiábrándítson magából bennünket. még majd addig ügyködik, amíg eléri a célját.

    VálaszTörlés