2010. december 30., csütörtök

Köszönök mindent :-)

Tudom a csetben már kibeszéltük ezt a témát, de úgy éreztem posztban is meg kell köszönnöm azt a sok támogatást, amit kaptam Tőletek, a karácsonyi videómmal kapcsolatban. :-)<333
Nem jutottam tovább és az okát már elemezgettük, de szeretném veletek is megosztani, hogy több, mint háromezer rákattintással (you tube-on, dailymotion-ön összesen) és negyvenhat lájkolással, tizenöt hozzászólással még is úgy érzem megnyertem ezt a versenyt.
Nem volt egyik videónak sem ekkora "visszhangja". Számos blogon és oldalon önálló posztot kaptam a Robsesseden kívűl és ez büszkeséggel tölt el.
Higyjétek e,l ez a ti fantasztikus lelkesedésetek és felém sugárzott szeretetetek nélkül nem jött volna létre!
Millió puszi és köszönet első sorban szerkesztő társaimnak, akiket mind jól ismertek, de szeretném megköszönni blogunk néhány lelkes látogatójának is a támogatást és, hogy együtt izgultak velem.
Köszönöm: Claire, Gitka, Lilien, Stefi, Bugsy, Szasza, suzy <3333

beanene

12 megjegyzés:

  1. hali :)
    Hát beanene számomra akkor is a te vidid nyert és kész!! :) és sztem ezzel a többség így van. Hidd el eljön még a te időd és alkotsz egy olyan fenomenálisat h még az állunk is leesik xDDDD

    VálaszTörlés
  2. Ó igen, mondhatnánk, hogy a részvétel a fontos, nem a győzelem és szerintem is le kell tojni, hogy mi van odaát! A lényeg, hogy sok-sok millió ember hozzá sem tud szagolni egy ilyen progihoz Bea, Te pedig órák alatt összedobsz bármilyen igényes vidit a mi nagy örömünkre!
    A legnagyobb, legjobb vidikészítők komiznak nálad, ennél több nekem se hiányozna fordított esetben.

    VálaszTörlés
  3. Nekünk te maradsz az egyetlen és utánozhatatlan banya- vidikészítőnk. :)
    Nálunk te nyertél és ez a lényeg.

    VálaszTörlés
  4. Szia beanene!
    Sajnálom, hogy nem jutottál tovább, mert ahogy már a legelején is mondtam, nekem nagyon, de nagyon tetszett. A videó és a zene, ami épp az alkalomhoz illett, tökéletes volt mindenértelemben...

    Elena

    VálaszTörlés
  5. bizony számomra is te vagy az abszolút nyertes..:)

    VálaszTörlés
  6. NEm tudtam megjegyzés nélkül hagyni odaát, na nem a versenyt, hanem a másik videót, amit felraktak a forduló nyertesétől.... Féltem, elveszítem jól nevelt felemet...
    Szóval Beám, az összes többi videó nem érhet fel a tieddel, és csak az ízlés nélküli számbeli fölényük az, ami döntött. Meg lehet, többször tudtak szavazni, én csak egyik gépről tudtam többször nyomni a gombot... Viszont, ahogy írtad is, a tied kapta a legtöbb like-ot. Tehát, nem a tetszéssel volt a gond. Az európai népek a tiedre szavaztak... Nem volt elhibázott választás.

    VálaszTörlés
  7. Mi köszönjük, hogy elkészitetted a vidit :D:)
    Remélem Carter sorozatból is hasonló gyöngyszem lesz:P:P
    puszi:)

    VálaszTörlés
  8. A nézőszámból és a tetszésnyilvánításokból kitűnik hogy nem volt a munkáddal semmi gond!!Jól átgondolt , megszerkesztett tőled megszokott kiváló ,minőségi videót adtál ki a kezedből.Büszkén kihúzhatod magad !!Mi büszkék vagyunk Rád !!! XOXO

    VálaszTörlés
  9. Nincs mit hozzátenni az előttem szólókhoz, mindent leírtak.
    Viszont ne feledd, neked már van OSCAR DÍJad!!!! és ez a vidid is az a kategória. Nálam Te vagy a győztes! :)

    VálaszTörlés
  10. Beus,
    engem a legjobban a Te vidid tudott meghatni. Mindannyiunk szívéből jövő mondanivaló, csodás megvalósítása tökésletes zeneválasztással. Rettentően örülök, hogy ennyi pozitív visszajelzést kaptál, amit én a tehetséged mellett abban is látok, hogy nekünk, európaiaknak lejött az üzenet. Sajna az ami tinik tömege lenyomott, de a győzelem akkor is a TIÉD!

    VálaszTörlés
  11. Bea, végig olvastam a kommenteket és mindent leírtak a lányok, amit gondoltam.
    De azért még két emlékezetes mondat két nagyszerű figurától.
    Ahogy azt Freddie énekelte:
    "The show must go on"
    És kedvenc doktorkánk a számból vette ki a szót, amikor azt huhogta:"Kérem a következőt"

    VálaszTörlés
  12. Drága beus!

    Köszönöm, hogy megemlítettél! Nagyon szurkoltam érted és számomra is TE nyerted azt a versenyt! Nekünk Te vagy a legjobb videó szerkesztő és pont! :)
    Nem győzöm ismételni magam, de a My Love videód örök marad és ha Rob látná végre rájönne, hogy mennyire sokat jelent Nekünk. :D Mert abba a videódba is benne van a szíved-lelked, mint a karácsnyiba is, ami fantasztikusra sikerült!
    A továbbiakban is nagyon sok szép Robci vidit készítsz még nekünk!

    Puszillak: Szasza

    VálaszTörlés