2010. november 6., szombat

MoonlightRus délután a NM jegyében

Elkezdtem egy sorozatot néhány héttel ezelőtt, ahol Rob filmjeiből készített fan videókat rakok fel a posztba. Ma, hogy twmmyhoz csatlakozzak folytassuk a saga vonalát. Kedvenc Twilightos videóimat már betettem nektek. A sorozat 2. része a NM, tudom nem kifejezetten Rob nagy szerepéről  híres. XD
De az én kis oroszkám mégis tudott ebből két olyan videót rittyenteni, hogy a szemem könnybe lábad akárhányszor megnézem.
Nézzétek el nekem, hogy kivételesen beteszek egy tömény Bella videót is, de szerintem fantasztikusan van megszerkesztve és kár lenne kihagyni a sorozatból.
Akkor következzen három MoonlightRus remek! :-)







VIVA LA ROB, VIVA LA ROB TEAM
beanene

Elveszett ifjúságom ötödik fejezet

Na, nagy nehezen sikerült befejezni a következő fejezet fordítását. Jó olvasást!
Sajnos a tartalomjegyzék funkció, mint ugrás továbbra sem működik, de az oldalszám ott van, csak így tudom megoldani.
twmmy

2010. november 5., péntek

Szemüveg

Őszintén szólva én imádom a napszemüvegeit Robcinak. :) Nehéz volt kiválasztanom pár képet, mert hálistennek dúskálunk bennük. XD Igyekeztem olyan képeket válogatni, amin ugyan az a szemüveg van. Remélem sikerült. :)

rhea

2010. november 4., csütörtök

Naci :)

Sapi után jöjjön a naci. :) Őrjítően jól áll neki........ez a nadrág! XDDD Igaz, azért hagy kívánni valót maga után, de nagyon sexy benne. XD
rhea



2010. november 2., kedd

Új háttérkép

A tegnapi gyönyörűséges képek igencsak beindították a fantáziánkat. :)) Biri bossunk beígérte védőruhaként a vödröt, partedlit, így bátorkodom feltenni legújabb stoppolásomat. Partedlit fel!! :P  XDDD


Válogatás

Mivel még mindig a tegnapi képek hatása alatt állok és az agyam nem túl sok mindenre használható most, ezért ma semmi szisztémát nem követtem, csak feldobáltam pár képet. :) Remélem nem okozok csalódást. XDD
rhea

2010. november 1., hétfő

Még képek!

Csak hogy felpezsdítsük a hétfő estét! :)
Még több kép itt!
rhea

OMG :)

Kóboroltam szokás szerint a neten, és belebotlottam ebbe a csodába! :) Hát erre a képre nem nagyon vannak szavak egyszerűen perfect! XD
rhea

Návay utóda…

Hi! Mivel 2010. 10. 16-án átvehettem munkaszerződésemet a Robdrog Pub-ban, végre hivatalosan is én
lettem Návay utóda. Mivel a Pub remekül prosperál, abból a 20 millió Ft-ból, amit elődöm nem tudott értelmesen elkölteni az elmúlt években, repcsire pattantam és meg sem álltam Los Angelesig.

Béreltem egy szuper kis apartmant, kilátással a csodás városra, de sokáig nem nézelődhettem, mert a pénzemért nekem meg kell dolgoznom!

Így hát leugrottam a közeli marketbe bevásároltam és néhány szelet rántott hússal elindultam Baton Rouge-ba, ahol a hírek szerint Robert Pattinson forgat. (Gulyást nem főztem, mert szerintem Rob jobban örül egy kis szendvicsnek, úgy hogy maradt a rántott hús.) (Nem tudom feltűnt e nektek, hogy Baton Rouge neve mennyire „hasonlít” Bátonyterenyére.) XD

Szóval nem sok időmbe tellett és hussss, egy kockás inges, bringás srác suhant el mellettem Bátony-ban,aki annyira lihegett a sok tekeréstől (biztos a sok cigi miatt), hogy utána szóltam: hé, haver! Nem kell egy kis ásványvíz, mielőtt kiköpöd a tüdődet?
Erre Ő visszafordult és felém karikázott. Ekkor vettem észre, hogy mekkora mázlim van, ez Rob!!! (Gyorsan megnyaltam az üveg száját, hogy a DNS-ünk találkozzon és odaadtam neki a vizet!)

Egy húzásra kiitta a palack vizet, közben én kihasználva a helyzeti előnyömet, hogy a testőrei még a fasorban loholtak csak utána, gyorsan mini interjút készítettem vele:

B: Rob, úgy hallom elkezdődtek itt Bátony-ban a BD forgatási munkái és nem sokára Rióba mentek forgatni Kristennel. Ezért ez a nagy tekerés?

R: óóó igen! K. reklamált mostanában, hogy nem elég feszes a hátsóm

  
és a forgatókönyv alapján azt elég sokat fogják a BD-ben mutogatni! Így kénytelen voltam venni egy bringát és most egész nap tekerek hegynek fel, hogy mindenki elégedett legyen a látvánnyal.

B: hmmm! Nem gondolod, hogy K-n kívül másnak is véleményeznie kellene a hátsód keménységét?

R: kire gondolsz?


B: mondjuk én szívesen letesztelem, akár itt is! Persze pusztán csak a szakmai sikereid érdekében!

R: (hatalmas szempilláival vadul verdes!!!)

B: OK! Látom zavarba hoztalak! XD (Esetleg máskor visszatérhetünk a dologra.) Szóval mesélj nekem arról, miért is viszitek Taylort is magatokkal a Riói útra? A könyv szerint egy lakatlan szigeten csak Ed és Bella szexszel. Hogy jön a képbe Jakob?


R: óóó, hát igen! A BD forgatókönyve egy kissé eltérő lesz az előzőekben megszokottakhoz képest. Nem teljesen lesz hű ez a rész a könyvben leírtakhoz.

A helyzet az, hogy az esküvő jelenetéig minden úgy zajlik, ahogy ott le van írva, azonban miután repülőre szálltunk, Jakob őrült tempóban száguld le a négy lábán Rióba. Így, mire mi repcsivel odaérünk, Ő már rég ott rostokol. Elbújik a hajón, amin Bellával Esme szigetére tartunk, mi pedig nem vesszük észre, hogy ott van.

Nem árulhatok el túl sokat a BD forgatókönyvéből, de Bella szüzességének elvesztésébe Jakob marhára bekavar, így amikor kiderül, hogy Bella terhes, nem lehet majd tudni, hogy egy vámpír-, vagy egy vérfarkas babyt hord e a szíve alatt.
                          

B: whow! Ez igazán izgi! Akkor ezek szerint Bella a szigeten titokban Jakobbal és Edwarddal is kavar?

R: igen, de nem csak titokban! Van, hogy gruppenben nyomatjuk…. :)


B: hát ez a forgatókönyv igen izgalmasnak ígérkezik. Úgy látszik Stephany feladta a mormon visszafogottságát. (Közben befutottak Rob testőrei, így sürgősen el kell köszönnünk egymástól.)


R: kösz a vizet!

B: nincs mit! Sok sikert a hátsó izmosabbá tételéhez, ha nem lenne elég a bringázás, itt a számom! Nagyon hatásos módszereim vannak vízszintes pozitúrákban, amivel aktív gyakorlatozás mellett, egy hét alatt kőkeménnyé gyúrhatnád velem….




 


R: (szélesen vigyorog! Elgurul a cangáján.)


Hát kedves új és régi olvasóim, az első néhány munkanapom igen eseménydúsan alakult! Remélem, nem okoztam csalódást nektek és olyan új hírekkel szolgálhattam, amik benneteket is érdekeltek! Bár nem kérdeztem meg Robtól, hogy tudja e, melyik Magyar tudós nevéhez fűződik az atombomba feltalálása, az viszont biztos, hogy bringázás közben, benyomta a rántott húsos szendvicsemet! XD

Biri

Jó pihenést!

Legyen ma szép, nyugodt és pihikés napotok! :)
rhea


2010. október 31., vasárnap

Ujjgyakorlat rhea montázsához

Emlékszem, amikor először láttam a Twilight-ot, a csók jelenet mellett, Rob keze volt az, amitől elállt a lélegzetem. Hihetetlenül hosszú és szépséges ujjaival... zongorázott. Nem csak Bella hallgatta "tátott" :) szájjal a játékát. Elborzadtam magamtól! Atyagyatya! Csak nem fogsz rácuppanni egy fiatal srácra, csak azért, mert úgy játszik a zongorán, hogy egy egész doboznyi borsó gurul le-föl a hátadon tőle?!
Pedig de!!  Következtek a youtube-s megszállott napok, comicon-okkal, interjúkkal. Nem volt megállás!
Ugye lányok ismerős a séma?! XD
Rhea képeihez néhány kín-rímet férceltem össze. (Bocsánat érte, az ihletem jelenleg Betonyrúzsban lazsál.)


Nézem és nézem Őt a képeken,
ahogy kezével játszik félszegen.                               
Kezdettől fogva ez az én gyengém,                   
szemem gyakran megpihen a kezén.                             
Mi mindent tudnak ezek az ujjak!
Hej, de jó annak a gitárhúrnak!
Simogatja, pengeti naphosszat,
persze csak akkor, mikor nem forgat.
Látom, hogy beletúr a hajába,
tincseit rendezgeti hiába.
Szokása már egy lett a nevével,
ezrek figyelik, mit tesz a kezével.
Ugye Banyák, mi el tudjuk képzelni,
íly' kezekkel mit lehet művelni?! =)
Ha most mélyebben belemerülök,
tuti, hogy letiltásra kerülök.
rheának köszönöm a képeket!
Tudom, régen bűvöli e két kezet.
Banyák, Nektek pedig azt kívánom,
Robbal jöjjön simogató álom! =)

moncsi



7.Kultúrális híradó

Alternatív fotókiállítás nyílt a PAPPARAZZI művészeti galériában. Az olasz (?) származású művész különleges alkotói módszerével hívta fel magára a figyelmet. Az átlagtól eltérően ugyanis nem a műterem négy fala között készíti a műveit, hanem modelljeit szélnek ereszti az életbe, hagyja Őket a természetes közegükben élni, s így fotózza őket.
Már több mint két éve dolgozik együtt a fiatal, szerencsés idomokkal megáldott modellel Rob Pattinsonnal. Méretei: 185, 45, kb.11, kb. ? =) .  Játék! Milyen méreteket adtunk meg? Tippeket és válaszokat a http://www.mekkoraneki@centimeterben.com/ e-mailcímre várjuk! A nyeremény, két belépő a kiállításra és egy nagy méretű Omega dísztárgy!
A közös munka rendkívüli repertoárt eredményezett.
A kiállítás a Mr. Joker Face nevet kapta. A mottója: A férfi, akinek nincs arcjátéka?!
Íme, egy kis ízelítő. Az életből ellesett pillanatképeket a modell magvas gondolatai teszik még színesebbé.

"Hogy a p.csába léptem lócitromba egy emelődaru mellett?!"

"Fúú, azt hiszem a káposztától lehet!"

"Azt mondta az a hülye kozmetikus, hogy a gyantázás nem fáj!!!!"

"Ó, igen! A legyet is... röptében"

"Mi van a sapkámmal?! Apám is így csinálta! Ebben a sapkában! Engem is.
Gy-Cs-S forever!!"

"Naaaaa??Kinek van kukaca?????!!"

"Uramisten! Ez komoly?! A Banyák ideutaznak?????" =)

Természetesen ez csak egy kis kóstoló volt. Az anyag folyamatosan gyűlik, hiszen Robert nap, mint nap bizonyítja a kételkedőknek, hogy Ő igazi grimasz-virtuóz.

Jó szórakozást!


A bejegyző üzenete a kritikusoknak:  "Két kezét felemeli és ökölbe szorítja. A középső ujját mindkét kezén kinyújtja és lengeti!"

moncsi

100% Rob videó

Kedves you tube ismerősöm Norcsa, végre megszerkesztette újabb videóját! Mivel holnap senkinek nem kell korán kelnie, ezért ezzel a jó kis ritmusos zenével megindítanám a vasárnap esti lázat!



VIVA LA ROB, VIVA LA ROB TEAM
beanene