2011. január 29., szombat

Bátony-rúzsban jártam...

Khm, khm, hello Rob rajongóim! Hosszas Brazil kalandozásom után visszatértem hadiszállásomra L. A-be, hogy felkapva néhány tiszta bugyingót és egy-két biciklis nacit sürgősen elrepüljek Bátony- rúzsba Rob után kutakodni.

Az ottani paparazzik szóltak, hogy hónapok óta nem tudnak képet készíteni Robról Bátonyban, mert valami fura köd lepte el a várost. Ez rátelepszik az objektívekre és csak a Loch Ness-i szörnyéhez hasonló homályos fotókat tudnak készíteni. (Hát azt mi mind tudjuk ki is a Loch Ness most Bátonyban, ugye?! K. S-hess, Loch Ness!)



Végigjártam a helyi pubokat, Robot nem találtam, de annyit ettem-ittam, gondoltam bringázom egyet a városi kiserdőben ééééésss, hát megint mázlim volt, egyszer csak elsuhant mellettem Rob, meg a Loch Ness-i. Bakker, így nem lehet VELE dumálni, ha Nessi is ott van, hát kértem egy kis segítséget.


Az egyik erdei útelágazásnál papi haverjaim lerántották Nessit a bringájáról és én Rob után kerekeztem:


B: hi Rob!

R: (kerekedő szemekkel) hol van Kris?

B: ki? Jaaa! Szörnyilla-Loknilla? Asszem nyom egy plusz kört, mert a BD ágyjeleneteinél nagynak nézett ki a hátsója.

R: J

B: Rob, örülök, hogy megint így összekerekeztünk! Mesélnél kicsit a BD szex jeleneteiről? Alig kapunk forgatási híreket, fotókat, mi van errefelé mostanában?

R: szex??? Egy mormon írónőtől és egy frigid színésznőtől? Megőőrültéél?

B: (meg hát, mert én úgy gondoltam szex VELED!!!) XD Gondoltam, a könyvben olvasottakat átültetitek vad szenvedélyjel a vászonra is!

R: ááááá, ne hidd! Nagyon visszafogottan ment a forgatás. Először is Kris, vagy hogy is hívtad? (Loch Nessi) J szóval Nessi, kijelentette a forgatás kezdetekor, hogy nem hajlandó hozzám érni még a takaró alatt sem, így Ő testvédő ruhába bújt és így forgattuk a jeleneteket. Aztán előkerült az a „védő” felszerelés is, amit a RM forgatásán viseltem, tudod, ami bevágott a hátsómba, anno nyilatkoztam is milyen morbid volt viselni. Na, az végleg megtette a hatását, nincs olyan ffi, aki ennek a viselésekor felizgulna. Szóval add össze ezt a kettőt és rögtön kijön, mennyire lesznek szexisek a BD ágyjelenetei.

B: hát, ennek nem igen fognak örülni a rajongóid. (Na és persze én sem!) Nincs mostanában az ajánlataid között valami jó forgatókönyv, ami végre feltárhatná nekünk a valós „tehetségedet”? (Azt a 18 cm-t!) J

R: J rengeteg új forgatókönyvet olvastam, van egy-kettő, ami számodra is érdekes lehetne XDD, de egyikben sem fogsz mostanában meztelenül látni.

B: hát ezt mérhetetlenül sajnálom.

R: viszont hegyezzétek az érzékeiteket a Bel Ami-ra, ott azért lesz ez-az. J

 

Hahhhh, micsoda mosolya van ennek a srácnak!!! De mikor úgy igazán belemerülhetnék, egy következő kanyarnál előbukkan a rémségek-réme Ness. Némi morgás után utoléri Robot és méltatlankodik egy sort, hogy miért hagyta el. (Nagyon kiütném a drótszamarat alóla, de Rob miatt most békén hagyom.)

Drága olvasóim, megint szerencsés voltam annak ellenére, hogy paparazzi kollégáim egyetlen fotót sem tudtak készíteni Bátonyban, még akkor sem, amikor a furcsa köd okozóját a Loch Ness-i Krist kivontam egy fél órára a forgalomból.

De ne szomorkodjatok, amint tudok, rástartolok a mi Robunkra megint! J
Biri

10 megjegyzés:

  1. Hat ez vmi nagyon nagy...:D épp kajaltam és fuldokoltam..:D tanulság ha ide jövök ne legyen kaja a kozelembe..:D mi lesz a következő uticel biri?? Vancouver?London vagy más??:D várom a további híreket:)))

    VálaszTörlés
  2. Huh, szóval igazak a hírek :). Birink csak megerősítetted, amit eddig is tudtunk. Szex a BD-ben ? Áááááh. Azért egy kicsit jobban megbeszélhetted volna a papikkal azt a lerángatást a bicikliről...olyan nyolc napon belül gyógyulóra.
    De nagyon ügyesen elkaptad Robot, legközelebb is kerekezz vele egyet. Élmény a drága közvetlensége. És nem árult el többeta Bel Amiról?

    VálaszTörlés
  3. hmm twmmy ez a 8 napon túlgyógyuló dolog nem is rossz..:P :D*gonoszvigyor*

    VálaszTörlés
  4. Felüdülés volt olvasni ezeket a sorokat Biri. Végig röhögtem az egészet... Loch Ness-i Kris ez találó volt. :D És az a duma amit lenyomott Rob... nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
  5. Birim te biciklin száguldó riporterek gyöngye XDDDD
    Most már nincs mese a drótszamarad izzítsd és tudd meg nekünk a 18 centi titkát XDDD
    Bátonyi kollégáid kiritikán alul végzik a munkájukat bezzeg te.....XDD
    Nem kíméled magad és minden eszközt bevetve a cél érekében a Loch Nessi szörnnyel megküzdve szerzed az infókat nekünk XDD
    Várom a dovábbi részleteket ;-)
    Hajrá 18 centi ....XDDDDD

    VálaszTörlés
  6. Biri, szerencsések vagyunk, hogy két heti Robtalanság után, neked sikerült híreket hoznod róla! :D
    Legközelebb mehetnék veled és akkor fotók is lennének. Csak szóljál!XDD

    VálaszTörlés
  7. Köszi csajok, aranyosak vagytok, hogy a h*lyeségemet jól fogadjátok. XDDD Szeretek itt veletek! :)

    VálaszTörlés
  8. Birkókám! Hát újra itt a szomszédban jártál! Legközelebb megyek és biztosítom neked a helyszínt, vagyis Nessit időben ledorongolom. De utána kérek egy falatot Robciból én is.
    Nagyon izgalmas a riportod! Folyt.köv. Plíz =)

    VálaszTörlés
  9. Ááá.... az eleje fenomenális volt, aztán a közepe brilliáns,a végén pedig meghaltam. XD Drótszamarat?! XD Életemben nem hallottam, de az már biztos, hogy hála neked, drága Biri- oh annyira imádom ezeket a kis "élménybeszámolókat"- hátralévő életemben már nem tudok úgy bringára ránézni, hogy ne Rob formás feneke (ahh) , vagy a Loch Nessi képe szivárogjon be a tudatomba. XD

    VálaszTörlés
  10. ha minden kívánságom így teljesülne reggel már Robert ágyában ébrednék XDDD :-)) ma kértem a riportot és a mi profi riporterünk már szállította is XDDDDDD nagggyon jó volt Biri:-))))

    VálaszTörlés