2011. január 12., szerda

Biel

Nos elérte a vég Bielt. Tegnap késő éjjel megszüntették a csatornáját. :-(
Jó hír viszont, hogy nem maradunk a remekei nélkül. Máris nyitott két új helyet, ahol megnézhetitek majd a lassan feltöltésre kerülő régi és majdani új videókat. :-)

Kérlek benneteket, ha tehetitek iratkozzatok fel hozzá. Sztrájkoljunk a Summit ellen úgy, hogy csak azért is támogatjuk ezt a nagyszerű és tehetséges Rob rajongót.
100% Rob videói:
petitBiel1Twilight fanfictionok által inspirált alkotásai:
JustBiel1VIVA LA BIEL!
beanene


6 megjegyzés:

 1. Jajj pedig úgy bíztam benne,hogy talán mégsem történik meg:-((((
  Már sokszor leírtam mit gondolok erről,annyi biztos akármerre tűnik fel megyek utána mert eszméletlen tehetséges szerkesztő, a Summitnak egy emberkéje se ér a nyomába:-P

  VálaszTörlés
 2. nem hiszem el, hogy tényleg bezáratták... pff... hogy ezeknek tényleg nincs agyuk... :@

  VálaszTörlés
 3. Miért van az, hogy már meg sem lepődöm? =( A Sumák-summit pitiáner lépése azt mutatja, hogy Biel-ben látják, hogy veszélyesen tehetséges, ami persze belőlük hiányzik.
  Csakhogy valamiről elfeledkeznek!
  Arról, hogy Biel ötletes, furfangos és nagy rajongó tábora van, akik követik őt a világ végére is XD Üdv.Biel az új hazában.

  VálaszTörlés
 4. Elvszett a kommentem...szóval csak azt akartam írni, hogy fenebeléjük. Már feliratkoztam én is, de az jutott eszembe, mi lenne, ha feltöltenénk mi is a lementett videókat egy olyan szöveggel, hogy fulladjon meg a Summit! Csinálniegy külön csatornát, ilyen névvel, hogy veled vagyunk Biel.

  VálaszTörlés
 5. Veled vagyunk Biel! :)
  Nézem a vidiket, növelem a nézőszámot és lájkolok. :D
  A summit meg nyaljon... sót! (De azért jó, hogy elkészítette a Twilight sagat, RM-ről nem is beszélve!)

  VálaszTörlés