2011. január 9., vasárnap

Képes idézetek...

Nosztalgiázzunk! Emlékeztek még az ebédlőajtóra, ahol belépett a nagy varázsló!?
Az alábbi képeket és a két csodás idézetet Claire gyűjteményéből kaptuk. Köszönjük!
Figyelem! Csőlátás szigorúan szükségeltetik! :)


5 megjegyzés:

  1. Nos a PCA óta még több mellékzöngét kap ez a két kép az idézetekkel...de ez még az ominózus eset előtt készült,és abból bugyogott ki hogy én nagyon szeretem Edwardot és itt az Ő szemszögéből szólnak az idézetek,ihlettek a MS és a Twmmy által fordított Elveszett ifjúságom ha én azokat olvasom akkor se látok se hallok és mikor megláttam ezeket az idézeteket egyszerűen összekattantak:-)
    Ennyi:-)
    I LOVE YOU EDWARD!!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Claire ! Edward örök szerelmem marad, és igen, ezek az idézetek eszméletlenül illenek az egész történethez. Ebben a konstellációban engem Bellácska nem zavar, legfeljebb annyiban, hogy az első olvasás óta szeretném egy kicsit megpofozgatni....

    VálaszTörlés
  3. Claire! Gyönyörűek ezek az idézetek. Amikor valami szépet olvasok mindig eszembe jut, hogy ilyen szépen csak magyarul lehet kifejezni azt, hogy mennyire szeretünk, vágyunk valaki után.

    VálaszTörlés
  4. Biri:-)
    Akkor ezt neked el kell olvasnod:-))
    "Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."
    George Bernard Shaw

    VálaszTörlés
  5. Claire, elalélok ezektől a képektől és a hozzájuk választott idézetektől.
    Az Edward-szerelem örök!

    VálaszTörlés