2011. január 6., csütörtök

People's Choice Awards 2011

Itt van pár képecske erről a drága kiscsillagról. <33 Személy szerint nekem tetszett, ahogy fel volt öltözve, bár nem nagyon tud olyat venni magára, amiben ne tetszene. XD Sajnos a két fontos díjat elhappolták előle, így csak az Eclipse-ért kapott a többiekkel együtt. Nézzétek el nekem, ha nem túl értelmesen írok, de hosszú éjszakán vagyok túl. :)) Nem is szaporítom a szót tovább, inkább kukkoljátok a képeket. XD

forrás
rhea

7 megjegyzés:

  1. Hmmmmmmmmmmmmmmmmm,óóóóóóóóóóóóóó, jaaaaaaaaaaj! Imádom! Köszi rhea, az éjszakázást!

    VálaszTörlés
  2. Én is sajnálom, hogy nem nyert külön díjat, mert szerintem megérdemelte volna. Bár ami késik, az nem múlik. Fog ő még nyerni díjacskákat nem is keveset. Ebben tuti biztos vagyok. :D

    Ui.: Látom új csodaszép fejlécet raktatok fel, és mellé a kedvenc jelszavamat is odaírtátok. Imádom!!!

    Szép napot csajok :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj ez az ember. Annyira szeretem!!!
    Megérdemelte volna a díjakat, de a 25 alattit minimum a kis Z. E. helyett. :( Kicsit szomorú vagyok. De legalább ott volt és hahhh ... ezek a képek!!!
    Köszi rhea
    Majd jövőre éjjel nappal nyomogatom a gombot :D:D

    VálaszTörlés
  4. haha:D:D imédom és emgérte érte felkelni..megérte a lebaszást kapni érte(alaldutam 3 órán) de emgérte..:d jövőhéten ismétlés(Golden vagy mi lesz..xD)

    VálaszTörlés
  5. Hát, megmondom őszintén, roppan mérges voltam reggel, de már feldolgoztam. Mi a fenének rángatták oda, ha mégsem kapott díjat? Persze a zeke meg kapott... Mintha csak amerikaiak nyertek volna...és a johnny már ötödik éve megkapja ezt a díjat. Sundám bundám...annak adják, akinek akarják... Amúgy azt nagyon sajnálom, hogy a 25 év alattit nem kapta meg, mert jövőre ő már nem rúg ebben a kategóriában labdába.

    VálaszTörlés
  6. Én most már komolyan kezdek aggódni robért. Értem ezt arra, hogy a legtöbb fotón úgy jelenik meg, mint nnn bárgyú barátja (mikor nnn átvette a díjat rob könnyes szemekkel mosolygott). nnnre irányul mostanság a figyelem nagy része (ő meg nyerte a legjobb színésznő díját) és továbbra is nyomatja ezt nem fogom meg a kezed stb. dolgot, amivel robot eléggé rossz színben tünteti fel. Rob volt illetve még most az, akit mindenki akar de az utóbbi időben szinte minden már csak nnnről szól.
    Mivel együtt vannak hirtelen nnn is felkapott lett kúlabb mint a szibériai jeges szél lásd erre a krisbianokat. Ha a magánéletbe tudnak mutatni egy kis pda-t, akkor annak nyilvánosan is fel kellene vállalni egymást, mert Robra lassan tényleg rálesz sütve a bárgyú barát bélyege.

    Remélem nem sértettem meg senkit okfejtésemmel.

    Az azért elég gáz h a 25 alattiban se nyert rob de hát a szavazatok megoszlottak közte meg nnn között s így zeke a surranópályán leelőzött mindenkit.

    Tünd

    VálaszTörlés
  7. Ééés most akkor csak az amerikaiak szavazatát számolták tényleg?

    VálaszTörlés