2011. február 22., kedd

100% Rob video *frissítve*

Páran talán olvashattátok a csetben, hogy tegnap az angol nyelvű Rob rajongó tábor elveszítette egyik közkedvelt tagját. Nem tudom ki volt ez a lány és hol élt, azt sem tudom miben halt meg, de sokan szerették biztos még akkor is, ha nem ismerték személyesen, ha ilyen csodálatos videóval emlékeznek rá.
Beyoncetól az egyik nagy kedvencem ez a szám a Halo. A videót csodálatosan megszerkesztette DUKKESA31



Közben megtudtam, hogy egy 23 éves lányról van szó, aki véletlen baleset áldozata lett. Leesett egy lépcsőn. :-(
beanene

4 megjegyzés:

  1. Biztos a korommal jár, de annyira elszomorít, hogy ilyen fiatalon valaki eltávozik az élők sorából. Belegondolok, hogy mennyi csodás dolog várt volna még rá az életben és mekkora üresség maradt utána valószínűleg. Az is elgondolkoztat, hogy az internet mennyire hatással van a kis életünkre. Régebben max. azt tudtuk, hogy a környező utcákban lakó emberek élnek e, vagy halnak. Most pedig van a világban valahol egy lány, aki elmegy és mennyien emlékeznek rá még akkor is, ha nem is imerték. Szép a videó, amit Dukkesa készített az emlékére és nagyon megható számomra, hogy ilyen formán is megemlékeznek róla.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű videó. Kár, hogy ilyen szomorú esemény miatt kellett elkészülnie. :(

    VálaszTörlés
  3. Valóban gyönyörű a videó és igazán kedves dolog volt Dukkesa31-től, és attól az angol nyelvű - Robos - oldaltól, hogy megemlékeztek erről a fiatal lánykáról.

    Amúgy emlékszem, hogy beszéltünk róla a chatben és arról is, hogy milyen rossz lenne, ha közülünk történne valakivel ahhoz hasonló tragédia.
    Nem régóta ismerlek titeket, de mégis nagyon megkedveltelek titeket és remélem lesz majd egy olyan alkalom… amikor nem a chaten keresztül beszélgethetünk majd, hanem személyesen is.

    Sziasztok, csajok.

    Ui.: Küldtem nektek egy mailt. Majd kukkantsátok meg.

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű videó, gyönyörű megemlékezés. Csak most jutottam hozzá, hogy megnézzem, vagy csak most gyűjtöttem össze az erőt, hogy megnézzem. Inkább ez az igaz. Hiszen az én lányom is 23, és tudjátok hogy nyáron csak az őrangyala teljes készenlétes szolgálatára szükség volt, hogy ma vidáman tudjak felordibálni neki a szobájába, hogy mi a bánatot csinálsz édes gyerekem... És igen, megríkatott a videó, de hát én már csak ilyen szentimenta maradok...

    Elena, ami késik,nem múlik...lesz wfe Berlinben is, itt is...

    VálaszTörlés