2011. február 20., vasárnap

100% Tyler

Nem  mondok semmit csak azt, IMÁDOM <333 ezt a videót. Élvezzétek!!!!
Thank you so much for the share manu150176



VIVA LA ROB VIVA LA ROB TEAM
beanene

5 megjegyzés:

  1. *.* gyönyörű..istenem én áhh...cseppfolyós vagyok de nem gyengén..épp egy vödörből írok..de még pár testrészemet nem siekrült felmosni..:d edigi ledkedvencebb filmem az Rm és Rob ahgy tylert megformálja..jajj eddig ez a kedvecn még eddi fiút is maga mögé utasítja..*.* köszii beanene hogy rátaláltál erre a csodára :D

    VálaszTörlés
  2. beanene, ha nem is volnék oda Robért, már maga az Rm témájú videó miatt is megnéztem volna. Főleg mert ez a film a legkedvesebb a szívemnek. Bármennyiszer látom, jobban és jobban imádom. Két kedvenc részem volt ebben a videóban... Az egyik, amikor a drágaság a konyhában ügyködött és közben ennivalóan mosolygott… felém!!! Mintha csak tőlem kérdezte volna, jó lesz így baby...? Hát persze szívem... Tőled bármi. :D
    A második, amikor a hónalja alatt fogja a kis rózsaszín hálózsákját és még édesebben mosolyog, mint az imént említett részletnél. Na ott már azt mondtam, hogy okéééé most azonnal befogadlak... csak gyere.
    A fantáziám ismét szárnyakra kapott és ezt a videó készítőnek, és persze neked köszönhetem beanene.
    Hálám a .... kísér.
    Köszönöm, köszönöm. ;-)

    VálaszTörlés
  3. Hát az én EKG-m nekem is kisimult így a végére. hm. És tegnap már nem fért bele a napomba az RM. ma keg már itthon van mindenki, s ezek nem néznek Rob filmet. Milyen népekkel lakok én együtt?

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok

    nem rég találtam rá az oldalatokra és nagyon nagyon nagyon tetszik!! Na ez a videó meg kiverte a biztosítékot teljesen. Imádom a Remember me-t, annak ellenére, hogy a végén meghal a drága (a barátnőm, akivel harmadjára megnéztem a moziban végig röhögött mellettem, mert már akkor elkezdtem sírni, mikor Rob és Pierce kibékültek...) Szóval ez egy nagyon klassz videó, és az oldal is kedvenc lett!

    Üdv nektek!
    Petra

    VálaszTörlés
  5. Szia Petra! Üdv.Pattinsoniában!
    Engem is visszarepített ez a videó egy bizonyos moziba, ahol hat könnyes szemű banyóca tapadt rá a vászonra. Felejthetetlen élmény volt. =)
    Tylert nézve tudathasadás kap el.Amikor kedvesen mosolyog beindítja a birizgámat.Máskor, amikor szomorúan lehajtja a fejét, megsimogatnám és vígasztalnám, mint az any...öhöm....nővére.=)

    VálaszTörlés