2011. február 26., szombat

Boldog 18. születésnapot twmmy!

Drága twmmy! Tudom, hogy hivatalosan csak hétfőn leszel nagykorú, de a technika ördöge fenyegetően áll a fejem fölött, így szükségessé vált egy előre hozott videó premier.
Sokat gondolkoztam mivel is töltsem meg a neked szánt személyes videómat. Mi legyen a téma, milyen zene szóljon alatta? Ahogy a költő mondja "jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat, s bár az idő...."
Upsz jah a folytatás nem ide való. XD
Őszintén mondva belekezdtem vagy három féle variációba, amikor is belefutottam ebbe a számba. Egyből tudtam, elveimet feladva, Edwardos videót kell csinálnom, egy nem angol nyelvű dalra. Annyira megfogott a dalban rejlő feszültség, fájdalom, az énekesnő csodás előadásmódja.
Tudom Te Edwardot minden részben kedveled, én azonban úgy döntöttem, hogy csak a Twilightból fogom a montázst elkészíteni, mert ez volt az Edward szereteted gyökere.
Így a felesleges részektől megtisztítva nyújtom át Neked ezt a kis egyveleget. Csőlátás egy aprócska helyen szükségeltetik. XDD Ezt kérlek nézd el nekem, ennél jobban nem tudtam ott megvágni a filmet. :-))
Egy szó, mint száz boldog 18-at twmmy! :-)))


beanene

15 megjegyzés:

  1. Beus! Nem tudom hogy köszönjem meg....Nagyon-nagyon szép videó, igazi 18. szülinapra való.A többi 35-öt ilyenkor elfelejtem, amikor két kdvencemet egyszerre láthatom. Igen, nekem nem csak Rob a kedvencem, hanem Edward is. És való igaz, hogy a Twilightos Edward az igazi Edward. És a zene. Gyönyörű.

    VálaszTörlés
  2. Hát beanene értessz hozzá hogyan kell jó alaposan megkínozni az ember lányát a szépséggel.Csodás videó -ismét:-)
    Twmmy:-)
    Nagyon boldog 18. szülinapot előre is!!!! és nagyon örülök,hogy most már nem csak "ismeretlen ismerősként" :-D köszönthetlek♥♥♥Isten éltessen sokáig:-))))

    VálaszTörlés
  3. Beanene ez a videó ismét nagyon jó lett :)) gratulálok hozza :)
    Twmmy neked pedig boldog 18at :)))

    VálaszTörlés
  4. hali :)
    Nagyon jó lett a vidi és a szám is jó választás! :D nagy Gratula :)))
    Twmmy Neked pedig Boldog Szülinapot előre is ezzel a kis versikével:

    A nap az égen is neked ragyog,
    hisz ma van a születésnapod.
    Rövid ez a pár sor, de benne van a lényeg,
    senki sem szeret úgy, mint mi szeretünk téged!
    Boldog 18-at! xDD

    VálaszTörlés
  5. Először is twmmy-nek szeretnék Boldog Születésnapot kívánni, és gratulálni, hogy a hétfői napon hivatalosan is nagykorúvá válik majd... :D
    Másodszor pedig... Úristen beanene ez a videó egyszerűen csodálatos volt!!!
    Ahogy összehoztad és megalkottad a legszebb jelenetekkel összeválogatva az profi volt. Neked is tiszta szívből gratulálok a tökéletes munkádhoz.
    Csőlátás...?
    Nem volt rá szükségem, mert az az apró kis bevillanás egyáltalán nem számított.
    Sőt észre sem vettem, hisz csak Robciban, alias Edwardban gyönyörködtem milyen ügyin zongorázott. :D

    Még egyszer gratulálok mindkettőtöknek, és kellemes hétvégét kívánok a pub összes tagjainak.
    Sziasztok ;-)

    VálaszTörlés
  6. twmmy, én még nem köszöntlek, majd ha betöltöd... ;) <333
    Bea, tényleg megleptél a vidivel:) Gyönyörű!!! Ilyen feldolgozást még senki sem készített. Hmm, csak a szépséges Edward. Négyszer néztem meg egymás után (aztán még háromszor XDD)és csőlátásra nem is volt szükség, annyira nem lehetett észrevenni. :)
    A zene tökéletes választás volt. Engem kicsit emlékeztet másik nagy kedvencem a Rómeó és Júlia zenéjére. <3
    Gratulálok és kívánom, hogy még sokáig csókolgasson a múzsád!!! :))

    VálaszTörlés
  7. Ági jó az észreveteled, mert valóban az a nő énekel, aki a Rómaeó és Júliában volt a nurse. És ő énekel abban a videó összeállításban is, amelyet beanene nemrégiben posztolt az oldalon, mint nem angol nyelvű videók... Utána néztem, mert kíváncsi voltam rá. :)

    VálaszTörlés
  8. Drága twmmy! Nem kívánok semmit ma neked, hétfőn reggel kapsz meglepit tőlem. XDD (Viszont úgy érzem, repesel ettől a viditől.) XD

    VálaszTörlés
  9. beanene, a youtoube-on írt kommentemhez már csak annyit tudok írni, hogy a video-zene címe is nagyon találó (immortelle=halhatatlan) csodálatosan illik a témához. És igen, Rob számomra halhatatlan! Gyönyörű az alkotás, csodálatos ajándékot nyújtottál át twmmynek úgy érzem. :) Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  10. Boldogot előre is twmmy! :))
    Ennél csodálatosabb 18. szülinapi ajándékot kívánni sem lehetne. :)
    Csőlátás? Miért volt ott valaki? Most komolyan annyira elmerültem, hogy nem vettem észre. Na de akkor most megyek és töviről hegyire átelemzem. ;)

    VálaszTörlés
  11. Boldog Szüeletésnapot előre is twmmy!:)) Isten éltessen sokáig.
    Pusszantás.

    Üdv:
    Tünd

    VálaszTörlés
  12. Kedves twmmy, nagyon nagy puszit küldök Neked már előre, szülinapod alkalmából!

    Neked pedig, Beus, szintén, mert ilyen szép és finom videót még nem láttam róla. Edward? Hát, igen. A nagy szerelem. Mindannyiunknak.
    A legcsodásabb pillanatokat és pillantásokat gyűjtötted csokorba egy szeretett személytől, mellé egy simogatóan lágy hangú énekesnő sokat mondó dalát tűzted, hogy az egészet átadhasd a mi szeretett twmmynknak.

    Köszönjük mi is, hogy részesülhetünk benne.

    VálaszTörlés
  13. Drága twmmy előre kívánok nagyon boldog születésnapot!<333
    beanene, az első gondolataimat leírtam a youtube-on =)
    De azóta is folyamatosan nézem illetve magamba szívom, mint a láncdohányos a füstöt =) Az Edwizard-hatás működik. A videó végén az ütemmel együtt a szemem is vibrálni kezdett, azután rájöttem,hogy te csinálod a varázslatot! :) Köszi!

    VálaszTörlés
  14. Ma jövök,megyek, de minden alkalommal meg kell néznem ezt a gyönyörűséget. Nem tudom. Mondhat nekem bárki bármit....Robert tökéletes Edwardot alkotott számunkra. Örök szégyen, hogy nem a midnight sun-ból lett film...

    VálaszTörlés
  15. twmmy teljesen osztom a véleményed Midnight sun ügyben!
    És a MS-ből nem lett volna folytatás.
    Csak az az egy ..igazi megismételhetetlen! Bár ha őszintén belegondolok, akkor a Twilight-tal is ez történt. A TW. az igazgyöngy!

    VálaszTörlés