2011. február 26., szombat

Cosmopolis előzetes folytatása

Megint csak nem ide teszem be a cikket, hanem a fordítások közé....
Nem akarom, hogy eltűnjön a szülinapi videóm... Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.


10 megjegyzés:

  1. twmmy köszönöm a folytatást, nagyon érdekes és feszülten várom, mi fog valóban bekerülni a forgatókönyvbe. De legyen bármi is, az biztos, hogy a film erőszakossága miatt Rob "lánylelke" nem lesz egyszerű helyzetben a forgatás alatt. Pont az ellentétek miatt Cronenberg-Rob, Twilight-Cosmopolis várom nagyon, hogy mi fog kisülni ebből a párosításból.

    VálaszTörlés
  2. "twilightos robert pattinson.." én itt megint fenn akadtam..-.- de twmmy köszi a fordítást.. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát twmmy köszönöm a tökéletes fordítást és, hogy ezzel bepillantást engedtél nekem, és a többieknek, hogy mi vár majd Robra ebben a filmben... :D
    Be kell vallanom, nekem már a legelején nagyon bejött a könyv témája és már akkor örültem annak, hogy elvállalta ezt a szerepet. Úgy érzem jó előrelépés lesz ez a film Robnak. Teljes szívemből kívánom neki, hogy sikerüljön kiszakadnia a Twilight világából, mert úgy érzem, rá fér.
    Hajrá Rob!!! :D
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogja megszemélyesíteni Eric Parkert.
    Bízom benne, és a tehetségében. És abban is, hogy egy nap, majd mások is észreveszik ezt, és elismerik... Főleg azok az emberkék, akik jelenpillanatban épp az ellenkezőjét gondolják róla.

    VálaszTörlés
  4. twmmy, köszi a fordítást! :)
    Hát Robikánk felkötheti a gatyáját! (vagy inkább letolhatja!??) XDDD
    Kemény történet. Nehezen tudom elképzelni Robot ebben a szerepben, na de majd kiderül mi lesz belőle.

    VálaszTörlés
  5. twmmy, köszönjük a fordítást!
    Lilien, ha a BA-ban nem jön össze a csupasz popó, itt majd igen...

    VálaszTörlés
  6. igen remélem..jajj angyon remélem.. :D elolvastam és nekem teljesen az az érzésem h a cikk írója nem tartja 1.) jó ötletnek h Robé a főszerep 2.) nem tartja felkészültnek annyira Robot mint esetleg más színészt h eljátssza ezt a szerepet..lehet h csk nekem tűnik úgy? mind1
    nagyon kíváncsi leszek erre a filmre..:) érdekes lesz :D :D ajánlom h az üveges rész beletegyék .. :D

    VálaszTörlés
  7. Benne van a cikkben, amiről már mi is sokat beszéltünk, hogy a saga milyen negatív nyomást és visszhangot jelent Rob számára. Ez is egy példa a kritikai megítélésére.

    Amivel viszont tovább megy, számomra az, hogy a cikk írója mindezek ellenére megválaszolta, hogy miért jó Rob erre a szerepre: 21. sz-i fiatal ffi, kb. azonos korú, a világ viszonya hozzájuk, stb...

    Én korábban inkább azon akadtam fent, hogy CF és MC-hoz képest a Rob-Keira páros 6-8 évvel fiatalabb. Megfiatalította (volna) a szereposztást kb. a könyvhöz igazodva. Vmi változhatott a koncepcióban, mert CF és Rob tényleg nem azonos temperamentumú, imidzsű, stb... szinész. A mai huszonéves generáció igazi kistigris módjára bánik pénzzel, hírnévvel. Minden kell neki, de semmit nem becsül. Telhetetlen és felelőtlen. Nézzétek meg a celebeket és a milliomos gyerekeket (tisztelet a kivételnek)! És ez életkorban valóban jobban illik Robhoz, mint Colinhoz! Bár gyanítom az utóbbi hamarabb találná meg a bekapcs gombot a számítógépén.

    A tinilányok meg kukucskálhatnak a paplanjuk alól, mert a moziba úgysem engedik majd be/el őket. Szóval a saga rajongóinak nagy részét Cronenberg úr erre a filmre biztosan nem fogja tudni becsalogatni a mozikba. Persze dvd-n attól még jól fogyhat.

    VálaszTörlés
  8. Nekem az tűnt fel, hogy a második cikkrészben már elfogadóbb Robbal a cikk írója. De... nem szabadna csak a twilight alapján megítélniük Robot. Mert itt hibáznak a legnagyobbat. Ha megfelelően végzik a munkájukat, hát a Haunted Airman sem az a laza tini szerep...Van abban elég sok minden. Nem lehet azt mondani, hogy Robunk leragad a tinibálvány körben... sőt, nem onnan indult. A farka vitte ebbe a szerepbe, hát most szív miatta rendesen.. :)

    VálaszTörlés
  9. twmmy ez az utolsó mondat, mindent visz! Igen, ebből a perspektívából még nem szemléltem Rob karrierjét. És való igaz a "farka vitte Edward szerepébe", remélem ha kijön ebből a szerepből a farkát is kiveszi onnan. XDDD

    VálaszTörlés