2011. február 20., vasárnap

Cosmopolis előzetes

Nem ide teszem be a fordítást, mert hosszú, és nem akarom, hogy az előző bejegyzések lekerüljenek az oldalról... Akit érdekel, twmmy fordításainál megtalálja. Megjegyzéseket lehet itt tenni a cikkre...Van ok rá...
twmmy

15 megjegyzés:

  1. Twmmy ez egy élmény volt. :) Köszi, hogy lefordítottad.

    Hát rám lehet aggatni, hogy egy perverz vagyok, most már tényleg. De én várom azt a történelmi pillanatot, mikor Rob szájából elhangzik ez a mondat: "Meg akarlak baszni egy üveggel lassan, miközben napszemüveget viselek.” :DD

    A cikk eléggé lehúzza szegényt, de jót kuncogtam rajta. :)

    VálaszTörlés
  2. Na a hülye blogger... Elveszett a monológom. Szóval a cikk engem rendesen kiakasztott. Miért van az, hogy ha cf maradt volna a főszereplő, akkor szuperlatívuszokban beszélnének a dologról? M ez az örökös előítélet? Miért Rob-ot sújtja? Csak a twilightot nézik? és még mindig ott tartanak, hogy az RM nem jó? Szóval nem értem. Nem bírtam ki, ott is megírtam a kérdéseimet...A mondatra én is igen kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Igen, csatlakozom, én is hallani akarom azt a mondatot, de mit is mondhatnék, elég vegyes érzelmekkel olvastam ezt a cikket. Minden kezdet nehéz alapon, elsülhet ez a film nagyon jól is. Remélem így lesz! twmmy nagyon köszi a fáradozásod!

    VálaszTörlés
  4. Twmmy, köszönöm a mai két fordítást!
    Úgy néz ki, hogy Rob bármit csinálhat, a kritikusok mindig csak fanyalognak. :( Pedig hogy erőlködik szegény, hogy kitörjön a skatulyából.
    Mondjuk a Cosmopolisban nehezen tudom elképzelni. A történet alapján Rob személyisége nagyon távol áll a karakterétől. No, de azért színész, hogy elhitesse velünk, és elvarázsoljon a játékával. Hát kívánom, hogy sikerüljön neki és végre a kritikusok is kapják fel végre a fejüket a neve hallatán.
    Hajrá Rob! Mi drukkolunk Neked! :)

    VálaszTörlés
  5. Én is puffogtam olvasás közben. És folyamatosan azt kérdeztem, miért van ez az óriási előítélet Robbal szemben?? twmmy remélem, ha kapsz valamiféle választ a véleményedre amit írtál nekik, megosztod velünk.
    A cikk végére érve egy nagyon erős érzésem támadt!
    Rob megcsinálja ezt a filmet, és odapörköl a fintorgó orruk alá egy nagyot!!! Úgy legyen!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Sajnos nem tudom ezt szó nélkül hagyni.
    Először is örök hála a fordításért. De bár elfordítás lenne!
    Utálom ezt. Mért? Miért? Miért?
    Nem igaz, egyszer nevetek, igaz kínomban, amikor Robot kritizálják, máskor a hajamat tépem. Miért nem érdemli meg ez a srác, hogy valaki egyszer végre biztassa, hogy ne az első szóval húzza le? Miért nem adnak neki esélyt bebizonyítani, hogy milyen jó? Folyton jönnek az előítéleteikkel! Ez annyira hervasztó, ha engem minden léptemben így kritizálnának, mint Robot, szerintem már a zárt osztályon lennék, és gyógyszereken élnék. Kicsit kiakadtam, de próbálok lehiggadni. :) Amúgy nagyon érdekes cikk volt, még el se kezdődött a forgatás, de már jó története van az egész sztorinak. :)
    Mi bajuk a Remember me-vel? Fel nem fogom, én remek filmnek gondolom. Elfogult lennék? Talán.
    Mutasd meg nekik Robci!
    Mi melletted állunk. :D

    VálaszTörlés
  7. Ez eléggé durva volt amit Robról írtak... ennek ellenére, én mégis jobban várom ezt a forgatást, mint bármelyiket. És miért is? Épp azért, amit mondtak... Remélem, ezzel a filmmel kikerül egy-két olyan rajongónak a kegyeiből, akik csakis a TW miatt rajonganak érte. Megérdemli, hogy végre ki kerüljön az örökös Edward Cullen féle álomvámpír fiú beskatulyázásból és végre olyan szerepeket kapjon, amiben meg tudja mutatni, hogy ő tényleg jó színész. Remélem sikerül neki és az a nagyokos, aki ezt a cikkeket írta és azok, akik hozzá hasonlóan lenézik Rob tehetségét, belefulladnak az irigységükbe.

    VálaszTörlés
  8. Azért rettentő durvák tudnak lenni ..csak az mehet kritikusnak aki nagyon jól tud köpködni?!ájj egypárszor kinyílt a zsebemben a bicska..
    hajrá Rob mutasd meg!!!!

    VálaszTörlés
  9. Pixie, néha elgondolkodom rajta, ennyire kitartó ez a fiú... mindennek ellenére még mindig bírja, még mindig küzd...le a kalappal előtte. csodálni lehet érte. És tényleg nem érthető a dolog. néha elgondolkodom rajta, ha edward szerepét más kapta volna és tegyük fel fele ilyen sikert ér el... azt is kikezdik ennyire? zekét nem győzik dicsérni, tolni a nem igazán kiugró szerepei miatt. csak ha a pca-ra gondolok...azt is zekének adták... mindenáron be akarják nekünk bizonyítani, hogy csak edwardot szeretjük és azt hiszik, kiszeretünk belőle, ha más szerepet vállal.pedig ő megmondta, hogy nem fekszik le a kívánalmaknak. Ja. végül is ez a probléma vele, azt hiszem. Nem fekszik le a médiának.

    VálaszTörlés
  10. Ami nekem még a csőrömet piszkálja, hogy akár mikor olvasunk valamilyen kritikát csak az RM és a TW van megemlítve. Hát emberek! Idióta kritikusok! Azért volt ott más ütős film is! A Dali megformálása miért nem kerül szóba soha pl. és sorolhatnánk igaz? Ott is csak kancsalul nézett? Amikor a munkám során valakinek a munkáját kell értékelnem, nem csak egy hónapot értékelek, hanem az együtt eltöltött időt, vagyis átfogóan nézem a személyiséget és a letett teljesítményt. Ezt nem tanítják meg az egyetemen a kritikusoknak?

    VálaszTörlés
  11. Közgé helyett ujra elolvastam a cikket..ismételten arra jöttem rá h ezt a könyvet is meg kell szeretnem Es elolvasnom a másik a nevek felet meg mindig nem ismerem a harmadik nem tetszett h robot néha nagyon lehúzzák Es En sok iróniát is éreztem benne. Legutolsó amin pedig ismét nagyon megutkoztem h mi a p...Bem lehet egy olyan cikket írni robrol amiben egy szóval nem említik az oldalbordajat???..-.- talán ez tett be a legjobban meg nem sikerült olyan cikket videót olvasnom/ látnom (kivéve persze a fán virul de az más tészta) szóval olyan interjút,riportot nem hallottam olvastam még amiben meg ne lett volna említve...-.- kérem szépen nincsenek osszenove..-.- na mind1 ez engem nagyon zavar ..:/ lehet h a csodás reggel is rátett egy kicsit de vhogy kijött..:$
    Lehet h vannak benne értelmetlen szavak iPhone szótár hülye..:D visszagorgetni meg nem tudom:D. Szep napot nektek :)

    VálaszTörlés
  12. Lilien igen, egyetértek! (Szerezzél már be egy laptopot, mert iPhoneról nagyon rossz lehet csetelni.)

    VálaszTörlés
  13. twmmy, ez engem is sokszor foglalkoztat. De mindig arra jutok, hogy a kritikusok a hibásak ( ezennel átnyújtom a legjobb kritikus kritizáló díjat Birinek ). Szóval szerintem Rob csinálja a legjobban. Mert hiszen megtehetné, hogy gagyi sokpénzes hülyeségekben illegeti magát marha nagy gázsiért... mit tudom én éneklőkosarast alakítson XD (csak h efronkára célozgathassak.) :D
    De ő próbál kitörni ebből a skatulyából, és nem igaz, hogy ezt nem lehet értékelni, dicsérni benne, jó pontnak venni. Idegesít, hogy ő csak E. C. ő ugyanannyira Tyler is, Dali is és sorolhatnám...
    Az böki a csőrüket, hogy ő olyan fickó, akit rohadtul nem érdekel a média, próbálja elkerülni a felhajtást, mert neki a színészet a fontos, nem az, hogy díjakat gyűjtsön, meg a kamerák kereszttüzében élje a magánéletét, mutogassa magát.
    És ilyenkor jön a (Rob utáló) barátnőm hozzászólása: Mit izgat? Mit húzod fel magad rajta? Ki ez a gyerek? Tojd le! Ne foglalkozz vele, ő se foglalkozik veled, azt se tudja, hogy a világon vagy.
    Engem mégis bánt. Mert bár semmi magyarázatom nincs rá, én akkor is kedvelem, és törődöm vele, még ha mások hülyének néznek emiatt, és rámondják, hogy nyugodjak meg, kinövöm. Nem akarom kinőni, 5 év múlva is a RobDrog-pubon akarok Ő róla beszélgetni. Mert igenis vagyunk, sokan vagyunk, akik nem csak Edwardot látják benne. :)

    VálaszTörlés
  14. Ma megkaptam a dolgozóban, hogy ezt hívják elvakultságnak, amit én művelek. Pedig... a kolleganőm tehet arról, hogy tudok egyáltalán Robról.
    Én is ugyanígy fel tudom húzni magam azon, hogy miért bánnak így vele, miért írnak róla olyanokat, amiket írnak. És tudok morogni órákon keresztül. Még jó, hogy a lányom legalább meghallgat. Igaz, megjegyzést nem fűz hozzá, de legalább azt sem mondja, hogy hülye vagy anyááááámm.! Egyszerűen én sem értem, hogy aki komolyan veszi a munkáját, az miért nem tér ki a twilightot megelőző munkáira ? Azokat szépen elhallgatják. Igaz, annak idején a HA-t a forgatókönyv miatt rendesen lehúzták. És Rob alakítására nem vesztegettek szót... Mert még ismeretlen volt? Most meg az a baj, hogy ismert... ki a fene érti ezt?

    VálaszTörlés
  15. Pixie, nagyon meghatódtam! Köszönöm a díjat, az átadáskor majd mondok beszédet! XDDD

    Én egy dologtól tartok csak: amennyiben emlékezetem nem csal, sem Tom Cruise, sem Brad Pitt nem kapott még oszkárt semelyik filmjéért, pedig azért Ők, ha tetszenek nekünk, ha nem letettek már ezt-azt az asztalra. Na ettől félek én is, hogy így jár majd a mi kis Robcink is, hogy lesz egy szekrénynyi jó filmje, de 20 év múlva is csak egy, a vámpírokról alkotott nézőpontot megváltoztató színész marad.

    VálaszTörlés