2011. február 17., csütörtök

ET WFE kulisszák mögötti riport

Jáááááááááj jól értem, hogy csupa szépet és jót mond Robikánkról Rííííííííízi? <3333
Ajjjjjj eszem azt a cukker pofiját ennek a lost fiúnak. Olyan kis felszabadultnak látszik. Picit régi önmaga nem?
Ezt mondja Ríííííííízzz Robikára az elején a riportnak:
I am so lucky. He’s so amazing and wonderful and sweet and just the nicest guy too, so you can just add that to the soup. I mean, he’s just so good looking and he’s a really nice person.
Minden szavaddal egyet értek Rííííz. XD
Összefoglaló angolul és egy másik videó itt

beanene

5 megjegyzés:

 1. Huhh, de jó kis riport! :) Még sok-sok ilyet, plííz!!
  Robci milyen felszabadult, ilyennek szeressem. <3 És a haja... itt tökéletesen jól áll neki (bár kócosan még mindig jobban imádom).
  Egyre jobban sajnálom, hogy nem tudok angolul (nekünk még az oroszt nyomatták):( Valaki röviden fordítsa le nekem, kérem szépen!

  Köszi Bea a reggeli adagot! :)

  VálaszTörlés
 2. Ezzz azzz! Itt van a mi Robcink. A vidám kis Móka Mikim. De jól esik a lelkemnek! Nincs veszve semmi lányok, igaz most beszippantotta Ignóri fekete lyuka, de a srác gyógyítható!
  Bízom benne (és most "keresztet vet"), hogy a különleges egyénisége, elhivatottsága és főleg a humora segít neki megőrizni ÖNMAGÁT!
  A vidiben ismét láttam Rob-sámánunk delejes hatását a nőkre. Rízznek és a riporter csajszinak is fülig ér a szája.
  Megjegyzem az enyém is XD
  Bea köszi, köszi <3

  VálaszTörlés
 3. mág most ébredtem 2 perce és még ágyba vagoky a csipáim se pattantak ki és onnan nézem és áhh...(L) érdekes h reese beszédét jobban értem mint robét..-.-
  annyira jó látni h ennyire felszabadult é a régi.. :D :D

  köszii Beanene..jobb mint a kávé :D

  VálaszTörlés
 4. Tényleg imádni valók voltak a videók itt is, és a RPL-en. Reese igazán aranyosakat mondott Robról, bár meg kell vallanom nem mondott semmi újat, amit én magam nem tudtam volna. :D
  Amikor felhozta riportercsaj a 8 év korkülönbséget... én, is mosolyogtam vele együtt, de azért meg kell jegyeznem a Reese csinos pofijával én nem mondhatnám, hogy Rob anyjának néznék csak azért, mert egyszer az volt az a Hiúság vásárában.
  Egy negatív észrevételem azért volt a videóval kapcsolatban, ami mint mindig elvette a kedvemet egy pillanatra...
  Mi a fenének kell mindig felhozni azt a rohadt Twilight Saga-t, ha egy másik filmről készítünk riportot?!!! Ezt mondja meg valaki, mert én nagyon pipa vagyok erre.
  Teljesen beskatulyázzák Robot és ez bosszant, de nagyon!!!

  Ennek ellenére, ahogyan már mondtam tetszettek a videók, főleg ahogy Robci táncikált. Az az egyik kedvenc részemmé lépett elő. :D
  Köszi beanene, hogy megosztottad velünk.

  Csók nektek.

  VálaszTörlés
 5. Elena azt én e értettem h minek kellet bevágni..ráadásul az első részből vmi tök régi képet..az oylan hangualt romboló rész votl..:(

  VálaszTörlés