2011. február 2., szerda

Képek!

Egy kis visszatekintés. Persze a teljesség igénye nélkül. :))
2009. február

2010. február

rhea

6 megjegyzés:

  1. Ez az utolsó kép tetszik a legjobban... mintha épp betörni készülne valahova... :) Mondjuk hozzám nyugodtan betörhetne és elcsenhetne tőlem egy-két dolgot... Igaz a szüzességemmel már sajnos nem szolgálhatok a kicsikének, de csókocskákat és más egyebet még kaphat tőlem. :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem 2009-ben tetszett a leges-legjobban. Akkor annyira szép volt a haja, most meg olyan rövidke. Persze most is imádom, de akkor, azok a képek... hmmm. Elena XDDD jót nevettem, hogy tájékoztattál jelenlegi nemi állapotodról. XDDD Ha már nem Robci viszi el a szüzességed, add Edwardnak a véredet.

    VálaszTörlés
  3. Igazad van Biri... a véremet azért még felajánlatom Edwardnak. Talán ízlik majd neki a (A pozitív) vércsoportom. Igaz nem olyan ritka fajta, de nem válogasson, ha önként felajánlom neki. Nem igaz?

    VálaszTörlés
  4. XD Hát tyúkocskák, a propelleres nyakkendős képen úgy néz a fütyőke, hogy az felér egy deflorációval. Felborult a hormonháztartásom!

    VálaszTörlés
  5. Moncsi, ő majdnem mindig így néz... ezért hozza ki a nők 99%-ból ezt az érzést. Nem tudom, hogy ez tudatos-e nála, vagy alapból ilyen cuki a nézése és a mosolya, de ezzel bíz isten megfogott magának rengeteg nőt világszerte.

    VálaszTörlés
  6. XDD hát ez marha jó mindent odaadnánk neki a vérünket a szüzességünket,ja övé a testünk is tegyél velünk amit akarsz idéznék"You're fucking perfect to me!! XDDD
    Köszi rhea:-)))

    VálaszTörlés