2011. február 1., kedd

Új képek!

Új BD forgatási képek. :)
forrás és a többi kép itt 
rhea

17 megjegyzés:

  1. Ugye az a gyűrű, ami fityeg Robic gyűrűrujján... az csak a BD film miatt van ott? ( tuti, hogy a másik oldalon is kiszúrták már és már megy a találgatás, hogy húúú biztos tuti AZÉRT, MERT...)
    Viszont egyik képen sem látnám, hogy tekernének... a forgatási szünetben. Vajon miért nem? Bár ahogy mondani szokták, ami késik az nem múlik. A kérdés csak az, hogy látni akarom-e azokat a képet? És a válasz: Határozott NEM!!! Igaz egy bringásától még nem lesz az ember se házas, sem pedig terhes. Nem igaz? Úgyhogy addig NO PARA. :D

    VálaszTörlés
  2. Látom még reggel van nálam... mert elég sok elírást sikerült produkálnom. Gratulálok magamnak. *Ügyes voltam* Azt hiszem jobb lesz ha mára be is fejezem a vélemény kinyilvánításomat.

    VálaszTörlés
  3. Nos ha tippelnem kéne khmmm hát nem tudom xDDD...biztos csak a BD film miatt! Jaa és már LA-ben vannak szóval a tekerés sztem már nem téma náluk, legfeljebb máshogy tekernek, vagy egymáson(ami valószínűbb :/) ;)

    VálaszTörlés
  4. Elenához csatlakoznék...
    De még mindig nem értem hogy miért a BAL kezén van a gyűrű?

    VálaszTörlés
  5. Lááányok!!!! Elena! Behalok! Nagyon tetszik a hsz-otok. :)

    De én bevallom első ránézésre rögtön csak egy FÉRFIT láttam és az Dííííííín! XDDDD Na jó, én sem vagyok ma normális, de tényleg az első képen olyan, mint ha Rob vigyázna Díííínre, Ő meg beáll a fotósnak. XDD

    Gyűrű ide, gyűrű oda, nem ez a lényeg. Robci csípőjén már biztos ott a tetovált horgony, emlékeztek ugye!?

    VálaszTörlés
  6. Pet!
    Szerintem szegénykém szintén korán kelhetett aznap, és összetéveszhette, hogy melyik édes ujjacskájára kell ráhúzni a karikagyűrűt... :D Húúú ma úgy látszik csipkelődös hangulatban vagyok... bár a kis drágát tényleg szívesen megcsipkedném...

    VálaszTörlés
  7. csokit majszol a drága?? :D és nekme arról a csokiról miért jut más is eszembe a rendeltetés szerű használata mellett?? :D
    a gyűrű pedig határozottan nem tetszik..nekem túl feltűnő akár a filmhez akár az utcához..nem áll jól az ujján..

    VálaszTörlés
  8. Lányok!

    A gyűrű jobb kézen eljegyzéskor, bal kézen házasságtól!!!!

    Livó

    VálaszTörlés
  9. Azt hiszem én megmagyaráznám Livó, helyett ha szabad!

    Amerikában a bal oldalon hordják esküvő után a gyűrűt, még pedig azért, mert az a szív oldala és, hogy minél közelebb legyen a szívhez!
    Egyre többen veszik át ezt a fajta régi irányzatot Magyarországon is. Én személy szerint ennek a híve vagyok, és a családom többi házas tagja is!!!!
    Míg itthon mindkét esett elfogadott, Amerikában csak a bal kéz ami viselheti az esküvő után a gyűrűt!!!!

    Üdv

    Viki

    VálaszTörlés
  10. Köszi lányok a továbbképzést! :)
    Én 26éve a jobb kezemen hordom. Most már ott is marad. XDDD
    Lilien, fogalmam sincs mire gondolsz. ;) Az már biztos, valaminek mindig a szájában kell lennie. XDDDD

    VálaszTörlés
  11. Jé, nekem fel sem tűnt, hogy a bal kezén van. Biztos azért,mert nekem kb mindig is zagyva volt a gyűrűhordái szabály. Mivel a 26 év alatt vagy háromszor volt rajtam a gyűrűm és abból is majdnem elhagyás lett Nem bírom, ha az ujjamon van valami. Amúgy figyeltétek, Robci a WFE-s képeken is, meg a GG-s képeken is erősen birizgálta a gyűrűz viselő ujját. Hiányzott, vagy allergiás rá és viszketett?

    VálaszTörlés
  12. twmmy inkább viszkedjen a kicsikének az ujja az allergia miatt, mintsem hiányolja és vágyjon rá.

    Most ismét gonosz voltam tudom. De a fene én úgy érzem, ő még ráér erre. Fiatal férfi még... hát tombolja ki magát, amíg csak megteheti. És amikor tényleg úgy érzi, hogy megtalálta a magának való nőt, aki mellett teljesen ki tud bontakozni és nem gátolja meg őt semmiben... hát akkor vágjon bele bátran.

    VálaszTörlés
  13. Elena .... Ámen. Bár nem az a tombolós fajta, mint Johnnynk volt annak idején... vagy csak Dííín ügyes és eltakarít minden lehetséges nyomot... na, nekem sem kell gonoszságért a szomszédba mennem.

    VálaszTörlés
  14. twmmy ez tényleg gonosz volt. Bár ha továbbra is Steward kisasszony mellet marad az egyik verzió a Johnny féle tombolás még megeshet, igaz kicsivel gyengébb formában ( füves cigi formájában), hisz Kristenke mint tudjuk nem egyszer kóstolta már meg.

    VálaszTörlés
  15. Humm. humm. humm, az a rossz májam... Robcink már elég sok dolgot kipróbálhatott a leány nélkül is... szerencsénkre eddig azért marad a pia meg a Camel mellett az esetek 99 %-ban. Bár a cigit is mérsékelhetné-

    VálaszTörlés
  16. twmmy mindjárt belecsípek a rossz májadba, ha továbbra is ilyeneket mondasz Robciról... de azért be kell ismernem, hogy igazad van. Nélküle is kipróbálhatta... és igen szereti az édes a piát, sőt eléggé sokat szívj a Camelt is. Hm... most végig nézve a válaszom... teljesen egyetérttem veled mindenben. Akkor most miért is akartalak megcsipkedni? Már magam sem tudom... áh késő van már nekem ehhez. Megyek leszunyálok.
    Cső csajok. Robszakát mindenkinek!!! Holnap találkozunk :D

    VálaszTörlés
  17. Szent varjú!! Gyűrű? A szemem a csőlátásnak köszönhetően ignorálja ezen lényegtelen tárgyakat.=)
    Ez a gyönyörű fekete inges hercegfi maradjon még a csoki nyalogatásnál!
    Dííín olyan büszkén jár-kel Robci körül mint egy tyúk-apó. =)

    VálaszTörlés