2011. február 10., csütörtök

Videó egyveleg

Instant drogforrásunk a you tube, a mi megmentőnk az ismét, immáron szokásossá vált elvonási időszakban. :-( Szállítok nektek néhány adagot az ott kínált "árúkból". Teljesen vegyes felvágott, tiszta drog és kissé kevert. Nagyon gyorsan ható és lassan felszívódó. Felpörgető, megnyugtató. Válasszátok ki a kedvetek szerint kevert, személyes heroin adagotokat! :-)
Első dílerünk engelstaub82





manu150176 ismét csodás összeállítást készített nekünk. :-)



Ezt a videót nagy-nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe. Rimma50 <33  készítette, aki nagyon közel áll a szívemhez. Már amennyire az ember közel kerülhet a you tubon a barátaihoz. Ez a lány Ukrajnában él és nagyon kedves hozzászólásokat ír minden egyes videómhoz. Igaz mindig oroszul, de Biri segít nekem kihámozni, mit is szeretne mondani. Nagyon hálás vagyok a támogatásáért. Így nem volt kérdés, hogy posztolom a videóját. :-)
Kérlek benneteket vegyétek figyelembe, hogy ez az Ő első próbálkozása a szerkesztéssel. Szerintem azonban egy nagyszerű próbálkozás. :-)



beanene

6 megjegyzés:

  1. beanene! Micsoda körítést rittyentettél a vidikhez! A Nemzetbiztonsági Hivatalnál, ha kidobják a drogterjesztéshez kapcsolódó szavak alapján a linkeket, tuti bekerülünk a gyüjtőbe. Csak néztem! Nem szívsz Te mostanában egy kis mariskát? XDDD
    Rimma vidije tényleg szép lett, ahhoz képest, hogy első. Szeretnék én elsőre ilyet dobni!
    Manuéban pedig nagyon tetszett a kezeiről stopolt kép. Össze kellene gyűjteni ezeket, van már omegás, popis, kezes, arcos, szemes, szájas szóval lassan mindenről van ilyen kép, csak egyben nincs meg. XD

    Köszi a szemezgetést!

    VálaszTörlés
  2. No, lássuk csak... akkor kezdem az elejétől.
    Az első videó az rohadtul tetszett. Mind a zene és maga az összeállítás. Az egyetlen dolog, aminek nem örültem az az, hogy nagyon rövidke volt... :( A másik meg, hogy hiába próbálom… a fenének sem tudom letölteni a zenéjét. Neeeem sikerül!!!
    Na most, hogy ki sírtam magam... Folytatom a másodikkal.
    Hm... az is tetszett bár túl sok volt benne K alias Bella. De ami jó... annak a zenéjét már le tudtam szedni. Juhijj!!! Fél siker.
    A harmadik... ahhoz képest, hogy azt írtad beanene, hogy ez az első videója az illetőnek, nekem nagyon tetszett. A zenétől libabőrös lett az egész karom... és ez nem semmi!!! Ügyesen összehozta a lányka. Gratula neki.
    Ééééés persze neked is, mert ismét szuperül megtaláltad... majd felraktad, hogy megoszd velünk Robcis vidókra éhes látogatóiddal... köztük nekem. ;-)
    Kössszi beanene. :D

    Csók: Elena

    VálaszTörlés
  3. Elena, leírtál mindent, ami nekem is eszembe jutott közben. Akezes vidi és az esős vidi nagyon jó volt, az első az nekem a megszokottak közé tartozik, de az is jó volt.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon finom volt ez a Bea-féle vidicsemege-kosár.(Hihi, ez úgy hangzott mint az NDK szórakoztató műsor)
    Elena! Hasonló érzések mozdultak meg bennem is. Az elsőben a dögös Robci-varázs talált el.
    A másodikban pedig úgy bámultam az ujjait, a kezét, mintha ő lenne Uri Geller...."és a pillangók beindulnak...most".
    Beám,őszintén. Rimma vidije elragadott. Én nem tudom, hogy mi lehet ott Ukrajnában, de ezek az orosz lányok az anyatejjel szívhatják magukba a tehetséget.Ösztönből érzik a zenét és a lírai szomorúságot.
    A vidi utolsó percét pislogás nélkül néztem. Az eső mögött felsejlő HA csók...nagyon hat.
    Birkókám én is szeretnék elsőre ilyet produkálni...kössük fel..és vágjunk bele.

    VálaszTörlés
  5. Elena, én le tudtam szedni mp3-ban. kell?

    VálaszTörlés
  6. Komolyan? Naná, hogy kell!!!! A mail címemet tudjátok... azt hiszem. Oda küldheted. :D Várom majd, és nagyon szépen köszönöm.

    Pussza.

    VálaszTörlés