2011. március 1., kedd

Rob kontra kroki XD *frissítve*

Gyerek első megjegyzése: "úgy néz ki, mint Krokodil Dándi." XD
Már alig várom, hogy a többi kép is nyilvánosságra kerüljön.
Robikám! Te egy tökös gyerek vagy, már bocsi a kifejezésért, de ki az, aki bevállalna egy ilyet, vagy a kroki el volt kábítva? Meglehet, de akkor is bátor. Már a WFE forgatáson is ezt gondoltam.





forrás RPL
beanene

30 megjegyzés:

  1. Jézus isten!
    Majdnem szétestem a röhögéstől!
    Hanna

    VálaszTörlés
  2. Hááát... pihentagyú volt a fotós, hogy pont egy krokodilt akart látni Rob vállán. Én mást is el tudtam volna képzelni. ;)
    Ágyban párnék közt jobban tetszett. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Hanna !
    Üdvözöllek a kommentelők közt.
    Jó jó bevallom én is hangosan felröhögtem, amikor először megláttam. Aztán elkezdtem gondolkozni, miért lett ez a koncepció.
    A WFE prómótálási időszakban vagyunk, gondolom ezért jött az ötlet, hogy legyen egy állat Robbal a fotón.
    No de most milyen állat? Kutya, macska, oroszlán? Esetleg megint egy elefánt? Már ne haragudjatok, de az olyan uncsi lenne. Bezzeg ez a kroki szokatlan és provokatív megint, akár csak tavaly a "ditélszes" sorozat.
    Ági miért kellene , hogy mindig csak a szép fiús, szexis Robot lássuk párnák közt?
    Ő sem szeretné ezt. No de majd már csak két nap és kiderül, hogy beborul -e XD Többi fotón mit hozott össze a fotóművész még nagy talány. Mert gondolom nem egy sima fotósról van szó. Ebben Bugsy majd megerősít vagy megcáfol úgy is :-))

    VálaszTörlés
  4. XD Igen muszáj vigyorogni ezen a képen.
    A kroki kislány el van kábulva az tuti, hiszen Robert Pattinson a nyakába vette!!!
    Az az elszánt tekintet , amivel Rob néz! Hú, na most tényleg kíváncsi vagyok mire gondolhatott fotózás közben!
    1. tipp: " anyucikááám!"
    2. tipp: "ezt a fotóst le kéne lőni"
    3. tipp: "na Krisztikém, ezek után próbálj nekem parancsolgatni!"

    VálaszTörlés
  5. moncsi, ezen a képen nekem inkább úgy néz ki, hogy vegye már le valaki anyakamból ezt az izét.... majd megkukkolom rendesen, ha a kezembe kerülhet az újság...vagy lesz nagyobb kép... nekem nem annyira elszánt a tekintete.. De jó ötlet a kroki. Bejus,a lánykádnak igaza volt. Hehe, nem is krokodil, aligátor.... mert ott olyanok laknak.

    VálaszTörlés
  6. moncsim bearanyozod és megalapozod a reggelemet a megjegyzéseddel XDD
    Tippelhetek? Akkor én az egyesre szavazok XD Lehet tele volt a nadrágja és esetleg egy zabszemet sem lehetett volna.... XD
    De a hármas variáció is kedvemre való XD

    VálaszTörlés
  7. twmmy köszi a helyesbítést! XD
    Aligátor, krokodil nekem aztán egykutya XD Haraposnak látszik és nagyon csúnyácska szegény állat XD

    VálaszTörlés
  8. Csak lenyugtatták egy picit azt a vadállatot...egy kígyó jó nagy még azt tudtam volna elképzelni,persze elsőre én is egy nagymacskára gondoltam mit tegyek szeretem a cicákat:-))Moncsi:-DDD nekem mindhárom tetszik XD de a kalap stílusát még mindig nem értem gondolom az a koncepció hogy minden meglepő legyen..

    VálaszTörlés
  9. Jó, jó, tudom én, hogy már nagyon ki akarna törni ebből a szépfiús skatulyából. Azt is tudom, hogy promóciós célból lett ez a koncepció. :) De mégis...
    Ezt az újságot meg kell szereznem, hogy véleményt alkothassak. Szorítanék helyet a szekrényajtómon az alig-aligátornak is. XDDDD

    VálaszTörlés
  10. De jóóó az aligátornak! XDDD Én is rácsavarodnék szívesen bármelyik testrészére Robnak! :) A kalap naon nem jön be, de csőlátni már nagyon tudok, úgy hogy nem zavar.

    VálaszTörlés
  11. jajjjjjjjjj hát ez kééééész xDDDD Rábört édes egyetlen, Rábört Patttinszon ....anyám..na hááát jujjj, inkább maradtál volna a fáninál az vhogy jobban illik hozzád és a Krokesz Dundi feelling sem igazán nyerőőő de hát te tudod meg a fotós ugyebár xDD Jó nem azt mondom h állandóan a szépfíús életérzést kell átadni de én máshogyan képzeltem ezt a fotósorozatot teljesen másképp. Ez van azért nem olyan rossz :)

    VálaszTörlés
  12. Halihó!
    Hát nemtudom, tényleg látni kell a többi képet. Nekem első blikkre olyan volt mintha magára kapott volna vagy 20 évet...
    Az a kalap meg mint Freddy Kruegeré... Az arckifejezés meg...az is... na mindegy.
    Az aligátor cuki (bocs Rob!) Bár még mindig nem értem hogy miért aligátor? Akkor inkább valami kígyó...
    Ó anyám, ha elképzelem ahogy végig tekeredik a testén.... khm bocsánat kissé el kalandoztam...

    Szóval kíváncsi vagyok a többire is. :)

    VálaszTörlés
  13. Pet itt potyog a könnyem XDDD Éreztem, hogy valahonnan ismerős az a kalap és az arckifejezés. XDDDD
    Jaja én is ezt mondom várjuk ki a végét :-)
    Kiváncsian várom Bugsy véleményét, Ő otthon van ezekben a híres fotóművész témában

    VálaszTörlés
  14. Hali!

    még mindig nem vagyok elragadtatva. :(
    Kroki? Why? Értem én beus, hogy promó időszak és más állat eléggé uncsi lett volna. Oké, dobjunk oda mellé egy krokodilt! :D Erős wow érzésem lett mikor megláttam a vállán, bevallom.
    Kiváncsi vagyok Bugsy mit mond majd, de nekem erősen olyan érzésem van, mintha egy horgász magazin címlapját nézegetném...bocsi, bocsi. Igen tudom, hogy az ott nem gy hal, de nézzétek meg jobban. Totál olyan az összhang, nem?
    Kell egy jó minőségű kép, hogy lássam az arckifejezését! Mégis mire gondolt közben?
    A lényeg nem vagyok elragadtatva... a fekete pólós képek jobbak lettek volna... vagy a nélkül. XD
    És a kalap? XD Hmmm.. akkor legyen már CSAK kalap...

    VálaszTörlés
  15. Ez jó, ez a Frédi Krűger...A koncepció nekem sem világos, és szerintem nem is igen kapunk rá magyarázatot. Meglepő fotókat kapunk... szerencsére. Ha már egy szál gatyában nem fényképezteti magát, mint Kellan. Azért meg tud lepni bennünket. remélem, rengeteg sok outtake lesz, nem csak az újságban levők....

    VálaszTörlés
  16. Hááát, behalok rajtatok és igen! Freddi az tényleg!

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok



    Óóóóóóóóóóóóóó te jó ég ez a kép
    megállt a falat a számban komolyan majdnem félre nyeltem :D
    A krokodil dandi szövegből nem jöttem rá hogy na vajon milyen lehet a kép úgy hogy nagy nyugodtan megyek lefele és na bumm
    Rob krokodillal a nyakában én meg teljes döbbenet
    És akkor most kit is sajnáljak a krokit vagy robot??? Esetleg a krokit irigyeljem??
    Hát nem tudom :D
    Na másrészt meg nekem bejön a kalap na meg a rucija :D
    vagány :D

    De viszont a képpel kapcsolatban tényleg igaza van Gittának van némi horgász újság fillingje
    :D
    Na de azért kíváncsi vagyok én a további képekre is :D


    Isabella Cullen

    VálaszTörlés
  18. beanene szerinem a kroki kábult... nem annyira Robci. Jaj nekem az a fehér ingecske és a sötét farmergatyóóó :D IMÁDOM!!! De a kedvencem mégis a zongorás kép. Mintha csak nekem játszana ott.

    VálaszTörlés
  19. Hehe, vicces ez a kép!! Nekem egy Amish orvvadász jut eszembe róla, főleg a kalap miatt:P:P:P
    Amúgy bizti, hogy házi kedvenc az aligátor bébi...mert azért ez még igencsak gyerekecske:) Ezzel együtt sem biztos, hogy cirógatni akarnám, annál inkább azt aki fogdossa:P:P:P
    Amúgy én bírom ezeket a fotókat, jók, hogy végre nem azok a szépfiú vagyok, jófiú vagyok képek:) És nagyon kíváncsi vagyok vajon mit hablatyolt már megint össze a riportban:P:P
    remélem lesz még több képecske is:)

    UI: Twmmynek boldogságos szülinapot..most láttam csak!!:):):)

    csóók

    VálaszTörlés
  20. Köszi, mimi. Az RPD-n már fent a cikk elejének a fordítása.

    VálaszTörlés
  21. Szivi:)

    Köszi Twmmy... láttam, olvastam... éés, hát nem is tudom..most vagy kómás volt, vagy eléggé maga alatt. Kicsit mintha nem tudná most mit akar.
    De nem túl boldog, az 100... a Csibe miért nem teszi boldoggá, csak ennyi lenne a dolga. De úgy érzem, együttes erővel bebörtönözik magukat... és ettől baromira nem boldogok.
    Azt hiszem valaminek, valakinek ki kéne már mozdítania ebből a de sajnálom magam, szörnyű nehéz az életem dologból és az állandó makacs bujkálásból, mert ez csak rosszabb lesz és nem veszi észre, hogy már nem a rajongók csinálják, hanem ő maga, vagy ők maguk a Csibével karöltve...
    hmm ez a véleményem...kis buta fiú, nem kéne ám mindig bujkálni. Mi lenne ha kipróbálná milyen szabadon kiállni a tömegbe és nem beburkolózni egy vélt páncélzatba???

    VálaszTörlés
  22. Interjút olvasva Rob minden csak boldog nem, ha igy haladnak tovább a dolgok hamarosan terepautára lesz szüksége. Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy csak a rajongók a hibásak a kialakult helyzetért. Ő is ludas benne meg a naccságos assszony is, a Summitról nem is beszélve. Mimivel teljesen egyetértek. Rob ne légy bugyuta, ha továbbra is hagyod, hogy vélt vagy valós félelmeid alapján bezárkózz, meg fogsz zakkani...
    Azt, hogy nnn nem százas, az eddig is látszott, de az ő elmebeli állapota cseppet sem érdekelne, ha nem igyekezne Robot is belevinni a hülyeségeibe.

    Vajon anyóspajtás mit szól a dolgokhoz, hogy "menyecskéje" révén is egyszem fiacskája teljesen kikészül hálivódban?

    Tünd

    VálaszTörlés
  23. Hát lányok csatlakozni tudok az előttem szólókhoz,nekem is rossz,aggodalmas érzések férkőztek a szívembe amíg olvastam a cikket,és igen ez egy többtényezős dolog nem lehet csak a rajongókat vagy a médiát hibáztatni ...más is volt már ebben a helyzetben,nem ők az elsők nem is az utolsók de ha nem térnek észre majd talál valaki mást ám a média ,meg az általuk néha gyűlölt rajongótábor ...ideje felnőni,mondom ezt úgy ,hogy nagyon szeretem és féltem ezt a gyönyörű emberkét.
    A cikk olvasása után NM-t néztem és olyan fájdalmasat dobbant a szívem ,hogy ne csak ennyi legyen:-((

    VálaszTörlés
  24. Na. Megpróbáltam megfogalmazni a magam véleményét is a cikkről. Aztán elballagtam elolvasni a Robsesseden a több mint 500 hozzászólást. Érdekes, hogy az elején már megint belekötöttek Robba, hogy nincs tisztelettel a rajongói iránt ...aztán azokat hamar helyre tették, és elkezdték azt elemezgetni, hogy így Kristen meg úgy Kristen. Aztán jöttek azok,a kik fogadkoztak, hogy na innentől visszafogják magukat és nem néznek róla cikkeket, nem olvasnak utána a neten, merthogy ne érezze magát zaklatottnak. Aztán összekeveredtem. Mert amikor kb 2 éve olvastam valahol valami riportot vele, ott is ez a depressziós hangulat jött le. Ezek szerint ez az idők során semmit nem változott? Édes istenem, valaki törődjön már ezzel a gyerekkel! Persze, színész, persze, önfejű. De akkor is az anyját rugdosnám most első körben seggbe, bocs, mert az ő dolga a gyerekét lelkileg támogatni. És szerencsétlenre rá van hagyva minden. Hát miért nincsenek vele többet? Miért nem irányítgatják, hogy basszus vegyél a prérin valami farmot magadnak ahol nyugodtan lehetsz, vagy gyere haza egy kicsit, szedd össze magad. Azért az nem igaz, hogy mindig tudják a papik, hol van, elég sokszor el tud tűnni hetekre. És az a fene nagy boldogság nem sugárzik belőle a cikk alapján, tehát a párkapcsolata sem mondható rendezettnek. Akárki akármit is lát a mondatok mögé, az nem jön le belőle, hogy felhőtlen a dolog. Az meg, hogy kezdetektől csodálja Kristent, ezt eddig is tudtuk (elég fura dolog, mert abban a filmben nem egy frenetikus a szerep, legfeljebb a bugyi alá szeretett volna benézni(amit meg is tett :) ), hülyén nézne ki, ha mást mondana. Az kérdés, hogy igazi vámpír vagyok-e, és a válasz,hogy igen, nem, nem igazán.... hmmm elgondolkodtató. Kristen baromira szeretne színésznő lenni (nem tudom, fog-e neki sikerülni), ezt a szerencsétlent meg állandóan kritizálja Csoda-e ha az önbizalma a béka feneke alatt? Érdekes, amikor Christina Ricci-vel, Reese-vel forgatott, azok mindig arról beszéltek, milyen mókás pasi. Akkor most mi is a probléma, ki is a probléma? És hol a probléma Robban? Az a probléma, hogy nincs mellette egy olyan társ, aki tartaná benne a lelket. Na, visszaolvastam magam, már megint ömlik belőlem rendezetlenül...Szóval, baromira sajnálom szerencsétlent, hogy ennyire nem tudja feldolgozni a vele történteket, és ennyire nem segítenek neki feldolgozni a dolgokat. És nem terapeutára gondolok, az idegen segítségről sajnos nincsen jó véleményem,az egy nagyon végső, kétségbe esett megoldás. Van családja, vannak barátai (vagy csak haverjai, az nagyobb baj, mert azokra nem lehet számítani). Azoknak kellene mellette állniuk és sokat, rengeteget beszélget vele. Egy értelmes emberke, akit a fene nagy önállóság elismerésben rendesen magára hagytak. És marha nagy önfegyelemre vall, hogy nem ivásba menekült, meg dorbézolásba... Bár a cigit valaki kiszedhetné a szájából.

    VálaszTörlés
  25. twmmy, minden egyes szavaddal egyetértek, ugyan ezt érzem és hiányolom én is.

    VálaszTörlés
  26. Igen twmmy egy igazi kapaszkodó, támasz hiányzik neki. Olvasás közben elkapott az a szorongató féltés, amit már többször éreztem Robbal kapcsolatban.
    Egy dolgot javasolnék Robnak (ha teheti mielőbb. És most idézem ET-t: "világító ujját felemeli és azt mondja: Haza, haza, haza!

    VálaszTörlés
  27. LÁnyok, egy nagy baj van ezzel a fiúval. Most lehet kiröhögtök, de a bikák ilyenek... szeretnek szenvedni és ha nem megy, hát még jobban belevájkálnak a saját szenvedéseik forrásába, hogy még jobban fájjon. Ez tapasztalat, az életemben a legközelebb álló személyen közül a legtöbb bika... sokszor kell ápolni a kis lelküket, ez tény. Soha nem szabad azt mondani, hogy bénák, mert rögtön kételkedni kezdenek magukban. Viszont elég sokszor fel kell rázni őket, akár egy pofonnal is, hahaóó, ébresztő!!!
    Csak annyit akartam ezzel az asztrológiai fejtegetéssel elérni, hogy abban Twmmynek adok igazat, hogy egy olyan ember kell mellé, (és most nem feltétlen barátnőre gondolok, mert ha neki a befelé forduló Kos Kris kell, ám legyen...) aki tudja őt kezelni. Mert a fene nagy önállóságában azt hiszi tévedhetetlen és csak megy a feje után. Ez világosan látszik, hogy jelenleg nem hallgat senkire, denki nem tudja felrázni, elihiszi, ha azt mondják neki, már megint béna voltál...És addig míg krist ez nem teszi tönkre, mert neki ez az alap, ő jól érzi magát begubózva, elvonulva, befordulva, nem veszi észre, hogy addig Robnak nem ez kell... persze nyilván fogalmam sincs róla, mert hát ahogy ti, én sem ismerem őket. De vannak dolgok, amiket így külső szemmel is lehet látni.
    És nem értem, hol a fenében vannak a nővérei, ha az én öcsém ilyet nyilatkozna, a következő géppel ott lennék, és a fejét afalba verném, hogy térjen már ki ebből a ködös mélabúból, ahová magát taszította. Mert oda ő ment önként és dalolva, de kijönni már nem megy neki olyan egyszerűen:/
    Tényleg sajnálom, mert ez így nem lesz jó...
    És ha most kedvelném Krist, akkor is azt mondanám, hogy nagyrészt ez a befelé fordulás úgy tűnik, innen legalábbis, hogy nagyrészt az ő hatása... mert ő nem szeret partizni, ő nem szereti a rajongókat, ő tart távolságot. Robnak - egy bikának - arra van szüksége, hogy mindig érezze szeretik. Neki az érzelmei a gyenge pontja. Amig Kris el tudja rejteni az érzelmeit addig ő nem. Neki szüksége van arra, hogy érezze a szeretetet és a rajongtól meg is kaphatná ennek egy részét, de nem jól kezeli. Krisnek pont megfelel ez a módszer, de neki nem. ő így ezzel csak szenved, bár mondom, a bikák szeretnek szenvedni:P:P:P


    NNa jó kis értekezést tartottam... persze ez mind csak filozofálgatás és találgatás.

    De a véleményem még mindig az, hogy valaki- egy olyan külső, vagy belső ember kell neki, aki felrázza..nem pedig még jobban elrejti. Nem lenne szabad engedni, hogy bujkáljon. Nem neki való, erre rá kellene jönnie, és akkor előrébb lennénk:):):)

    De az idő mindent megold így vagy úgy, de el fog dőlni...

    Az meg egyenesen vicces, hogy mindig arról kérdezik, milyen színésznő Kris, mégis mit mondhatna??? Már önmagában megadta a választ azzal, ha csak rejtve is (és nem hinném, hogy fel is ismerné), hogy mindig CSAK arról a filmről és ARRÓl a szerepéről beszél...

    Ennyi... nna kisregény lett, de legalább van miről beszélni, nem??? :P:P:P

    csóók lányok, szép napot:):):)

    VálaszTörlés
  28. Ez nem ér h mindent leírtok előttem amit én aaakaaarroookkk! xDDD Minden egyes mondattal egyetértek még csak annyit tennék hozzá hogy : Kedves Robert Thomas Douglas Pattinson az asszony nunusát nem a VF hasábjain kéne nyalni, hanem otthon a négy fal között! xDDD Ja és hiába koptatod rongyosra azt a csókos szádat akkor SEM HISZEM EL h Krisztike jó szinésznő!!!! És nem tudom h a VF riportere direkt erre helyezte a hangsúlyt de így egy depresssziós idegroncsnak tűnik! Ajánlom Rábört h ezen változtass mert ez így nagyon nem lesz jó!! Még annyit h senki nem tartott puskát a fejéhez hogy neki színésznek kell lennie, be lehet fejezni csak annyit kell tennie h nem forgat több filmet és szépen elfelejtik ha ezt akarja, a sztárság ezzel jár.
    Remélem nem baj h ideírtam de inkább ide mint máshova xDD

    VálaszTörlés
  29. Suzy, dehogy baj, hiszen ezt már sokszor megfoalmaztuk, leírtuk... semi nem kötelező... nekünk egyetemre járatni a gyereket, a gyereknek egyetemre járni, neki meg leforgatni a twilight 120 ezredik részét. bármikor kiléphetett volna... Hát azon nem tudunk változtatni, hogy a farka vezérli a színésznői tehetség megállapításánál... végül is majdnem szerződtették a leányt rúdtáncosnak, olyan jól csinálta... csak azt felejti el a drága, hogy az nem színészet.

    VálaszTörlés
  30. Hát csajok hihetetlenek vagytok!!!!!
    Twimmy, Suzy az utolsó két hozzászólásotokon annyit röhögtem!!!!!!

    Üdv

    Viki

    VálaszTörlés