2011. március 19., szombat

Itt van Ő videóban! Spoilert tartalmaz!



Untitled from rpd banyaszekcio on Vimeo.


beanene

És itt az eleje:
Hey guys, I'm Josh H. here with the man, who needs no introduction, R. P.
-         JH: How are you my friend?
-         RP: I'm good, how are you?
-         JH: Good to see you!
His new film is Water for Elephants, i'v seen it, coming up april 22nd, nice job as always, we've been taking your tweets, you guys are coming fast, 500 tweets in 30 seconds or minutes, something crazy like that
-         RP: We'll answer every single question
-         JH: Every single one, he is with us on-line on mtv and mtv.doc we're gonna come out to you for the next 30 minutes ; before we get to the question Rob, we have an exclusive duty honors
-          This is the first exclusive look at Water for Elephants I hope you enjoy it.
-         Bemutató
-         JH: So Rob, big sweeping love story, love triangle, bestselling book, where your character's name is Jacob, - you've got a specialty
-         RP: I just wanted to show Jacob to...... that's the only reason I did the movie, looked at the name, there was an elephant, name is Jacob, done.
-         JH: What Taylor …
-         RP: Next time i'm doing a movie, I'm called Taylor in it.
-         JH: I've seen the film, congratulations, it's a fine job, and it's you know,looking at it, it's a step for you. This is a big film, a studio film, you're acting with two Oscar winner, Christoph Waltz and the lovely Reese Witherspoon,
-         RP: I've always wanted to say that. I keep thinking that whenever I introduce Reese, I'm like „beautiful, talented Reese Witherspoon” and I always forget, I'm always too embarrassed to say that.
-         JH: No. Just go for it.
-         RP: Cause you never think, oohhh
-         JH: Does it feel like a big step for you, I'm mean what's in your head right now, on the eve of realase, so you're nervous, excited?
-         RP: I wasn't nervous at all, till I started doing interviews about it, so then I realized, I actually did a movie, kind of, it was just really fun when I was doing it, and then I remembered I actually made a movie.
-         JH: Oh, it's a movie.
-         RP: But I mean, I think it's gonna be great, I think it's really beautiful, and it was really fun making it, so hopefully it will reflect in the movie.
-         JH: What was the thing that seales the deal, I mean I know you're a big reader, I think you'd read the book right before...
-         RP: I hadn't, I met the elephant, I met Tai the elephant, and that pretty much sealed it. I met the elephant, and I was thinking about, well, even if this is the worst script or book in the entire planet, there is at least like 75 out of a 100 good reasons for doing it, and then I read the script after it, I loved that period in American history, and yeah, there was a lot of things I liked about it.
-         JH: Did it feel like an overwhelming proposition, cause it is a big film, as I said, kind of old fashioned, kind of has a Titanic vibe a little bit, does it feel like a big film when you're on, or is it just like any other set?
-         RP: Well, I mean, it felt like it was kind of magical, in a lot of ways, cause we were out in the desert, shooting, there is nothing of the modern world around, and that was a different experience for me, there wasn't any studion or anything.
-         JH: I have to call you off Robert, but the good news is we'll countinue on mtv.com for 30 minutes, Mr. P and I are gonna take your questions, keep them coming to us, Rob and I, mtv.com, see you guys in a second.

Helló srácok, Josh H vagyok, azzal az emberrel, akit nem szükséges bemutatni, vagyis Robert Pattinsonnal.
-         JH: Hogy vagy, barátom?
-         RP: Jól, és te?
-         JH: Jó látni téged!
Az új filmje a Vizet az Elefántnak, én már láttam, a bemutató április 22-én lesz, szép munka, mint mindig. Folyamatosan fogadjuk a tweet-eket, amiket küldtök, és igen gyorsan, 500-at másodpercenként, vagy percenként, vagy valami hasonlóan őrült gyorsasággal.
-         RP: És mi majd mindegyikre válaszolunk-
-         JH: Minden egyes kérdésre, Rob itt lesz velünk on-line az MTV-n és az MTV.com-on, veletek leszünk a következő 30 percen át; viszont mielőtt a kérdések jönnének, van egy exkluzív feladatunk.
-         RP: Ez az első részlet a Vizet az Elefántnak című filmből, remélem élvezni fogjátok!
-         JH: Tehát, Rob, nagy elsöprő szerelem, szerelmi háromszög, nagy sikerű könyv, ahol a karaktered neve Jacob – van egy területed
-         RP: Csak meg akartam mutatni Jacob-nak – az egyetlen ok amiért elvállaltam a filmet, az volt, hogy ránéztem a névre, volt benne egy elefánt, a nevem Jacob, rendben.
-         JH: Tehát Taylor..
-         RP: A következő filmben Taylor lesz a nevem!
-         JH: Láttam a filmet, gratulálok, jó munka, és tudod, olyan mintha ez egy lépés lenne a számodra, Ez egy nagy film, studiófilm, két Oscar-nyertes színésszel, Christoph Waltz-al és a bájos Reese Witherspoonnal,
-         RP: Mindig is akartam ezt mondani. Akárhányszor be akarom Reeset mutatni, mindig arra gondolok, hogy most úgy fogom mondani, hogy a gyönyörű és tehetséges Reese Witherspoon, de aztán sose mondom, valahogy túlságosan zavarba hoz a dolog.
-         JH: Nem, csak menj érte / tedd meg.
-         RP: Ezt itt nem tudom mire is utalna...
-         JH: Te is úgy érzed, hogy számodra ez egy nagy lépés, mármint, mi megy végbe a fejedben, most a bemutatás előtt; ideges vagy, izgulsz?
-         RP: Nem voltam ideges egészen addig, amíg el nem kezdtem interjúkat készíteni a filmmel kapcsolatban, akkor realizálódott bennem hogy tényleg, én csináltam egy filmet, mivel, annyira jó szórakozás volt az egész, és akkor úgy eszembe jutott hogy igen, csináltam egy filmet.
-         JH: Oh, ez egy film.
-         RP: De, akarom mondani, szerintem gyönyörű lesz, és tényleg jó móka volt elkészíteni, és remélem ez tükröződni fog a filmen is.
-         JH: Mi volt az ami miatt végül beleegyeztél ebbe a munkába, úgy értem, tudom, hogy szeretsz olvasni, gondolom olvastad a könyvet-
-         RP: Nem, nem olvastam, de találkoztam az elefánttal, Tai-val, és ez lényegében el is döntötte. Találkoztam az elefánttal, és arra gondoltam, hogy ha ez a legrosszabb forgatókönyv illetve könyv is az egész bolygón, akkor is olyan 75 jó ok van a százból arra, hogy megcsináljam, aztán elolvastam a forgatókönyvet, és nagyon tetszett ez az időszaka az amerikai történelemnek és igen, sok dolog tetszett benne.
-         JH: Érezted úgy, hogy ez egy ellenállhatatlan feladat lenne, mivel ez egy nagy film, mint már mondtam, olyan régies hatással, olyan Titanic beütéssel, érzel különbséget, akkor amikor egy ilyen nagy produkció részese vagy, vagy ez is olyan mint egy normális forgatás?
-         RP: Volt valami varázslatos a dologban, sokféle szempontból, mivel kint voltunk a pusztában forgatni, és semmi nem volt körülöttünk a modern világból, és ez egy másféle tapasztalat volt számomra, nem volt semmi stúdió vagy ilyesmi.
-         JH: Most be kell fejeznünk Robert, de a jó hír hogy folytatjuk a mtv.com-on, 30 percen át, Rob és én fogadjuk a kérdéseiteket. Találkozunk egy pillanaton belül...
Folyt köv.
 És ha valaki viszi az interjú szövegét, legyen kedves megemlíteni, honnan is cipelte el....

14 megjegyzés:

  1. Jaj, de elnézném egész nap. Köszi Beus!

    VálaszTörlés
  2. Én is elnézném meg hallgatnám..kinn csúnya az idő de olyan édesen rötyög hogy muszáj vigyorognom:-)))ó én egyetlen antidepresszánsomXDD

    és lányok nő ez a hajacska ám szépen XD lesz még belőle valami:-)))
    Köszönjük szépen beanene:-)Most pár napig nyugton leszek: megvan egybe van szépséges imádnivaló!!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék minden reggel ilyen ébresztőt. :) De jó újra látni! Mosolyog, nevetgél, jó kedvű és egyből jobb az én kedvem is. :D
    Köszi Bea a korai munka előtti "fáradozásodat". Tarts ki, minjárt leváltalak! XDDD

    VálaszTörlés
  4. twmmy! :) Gondolom ez is a Te fordításod. Hálás köszönet érte, és hogy ilyen gyors voltál! <3

    VálaszTörlés
  5. Ágim, hosszú ám a harminc perc... kis drágánk meg csak mondja, mondja... de folytatjuk...

    VálaszTörlés
  6. Köszi twmmy és beanene! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi Lányok!
    A szám reggel óta a fülemig ér a látványtól és Rob szövegétől.

    VálaszTörlés
  8. Végre itt van a délceg-hercig-hercegünk! =)
    Az a sok kis göcögő nevetgélése elfújta a rosszkedvemet!
    twmmy millió köszönet a fordításért, kíváncsian várom a folyt.köv.-et!

    VálaszTörlés
  9. Megnézve a két interjút, igen hosszú értekezést lehetne írni Rob különböző viselkedéséről.
    Én az MTV-s Robra szavazok.

    VálaszTörlés
  10. Bugsy, egyet értek. Jay-nál izeg-mozog, feszeng és nem igazán néz a közönség felé. Mások többnyire a közönség felé fordulnak a JL sóban.
    Nem érzi jól magát, és valljuk be ezeket a kérdéseket már ezerszer feltették neki, ezerszer válaszolt rájuk. Utálhatja rendesen.

    VálaszTörlés
  11. twmmy, nekem is az tűnt fel először, hogy nem néz a közönségre, hanem, hogy mereven JL-hoz beszél, miközben, mintha egy betanult szöveget hadarna.
    NAgyon zárt a tartása is: szorosan keresztbe tett lábak, nem dől hátra...
    Az MTV-n viszont!!!!!!! Tök laza és spontán nevetgél, csacsog, viccelődik, de sajnos 1 bizonyos témánál nagyon elkomorodik, és látszik rajta egyfajta bizonytalanság. Aztán felenged.
    Imádom, mikor ilyen kis fesztelen

    VálaszTörlés
  12. Délelőtt pont ezen gondolkodtam én is hogy a promóció egy idő után nemhogy dögunalmas hanem idegesítő lehet hányszor is kell elmondani egy egy dolgot?és el kell mondani mert a filmet el kell adni a közönségnek..és igen ha szokványosak a kérdések.. le a kalappal előtted drága mert jól bírtad.Én is köszönöm a munkádat twmmy:-)

    VálaszTörlés
  13. Wááá... nna mintha eltűnt volna a depi, nem?? Így kell ezt csinálni:):) Tetszett amilyen laza és talán még ő is jól érezte magát, bár gondolom az nagyban segített ebben, hogy nem volt közönség, csak a riporter fickó, az meg tök laza volt, így Robnak sem kellett feszengenie...

    Bugsy hol, mikor, mire komorodott el??

    Jah, de azt láttátok, hogy elpirult, és zavarba jött, amikor a lengyel szavakat próbálta prezentálni, és már nem ment... hehe, nna az cuki volt... JÉZUS, le kéne már szoknom erről a szóról:P:P:P

    De jó volt végignézni, én is végig röhögtem az egészet:D

    VálaszTörlés
  14. Jááá ui: LÁnyok, Twmmy millió köszi a fordításért... egy ideig tudom követni, de aztán elszakad a cérna és már azt sem értem, amikor azt mondja, Kind of...:P:P:P

    VálaszTörlés