2011. március 4., péntek

Új WFE előzetes

OMG na én most mondom azt, hogy ha itthon nem adják nagyon hamar irány Bécs twmmy! XD
Ez valami...... HUH O.O <333
Köszönjük Liliennek a linket.






beanene

12 megjegyzés:

  1. Elbuktam. Nem bírtam nem megnézni. Igen Beus, ott a helyünk, ha itthonr a soká hozzák.

    VálaszTörlés
  2. Köszi nektek! Csodálatos, nagyon várom.

    VálaszTörlés
  3. Na, ha ezután a film után is csak "twilight Robert pattinson" lesz... és továbbra is fanyalogni fognak a kritikusok... !!!! grrrr!
    Huhh! Szuper film lesz. Remélem végre komoly elismerést hoz Robnak! <33
    Legyen már április! XDD

    VálaszTörlés
  4. twmmy XD Én is megkóstoltam! Hát ez van, nem tudtam önmegtartóztatni.
    Olyan varázslatos ...Rob...a zene!
    Nagyszerű színészek, izgalmas sztori! Kíváncsi vagyok rá! De....most megfogadom, hogy több trailert nem nézek meg.
    Nagyon szeretnék szűzen menni a moziba =) Böjtölök.

    VálaszTörlés
  5. XD moncsim szüzen? Ezek után?
    Bakker csak nézem nézem és azon filózok , hogy eszméletlen sokat változott Rob a kezdeti filmjeihez képest. Nem csak kinézetben, hanem szinészi játékban. És ha így érzem két két perces előzetes alapján, mit fogok érezni ha látom majd a filmet?
    Mondtam már, hogy imádom a mérges és kétségbeesett Roibabát látni? UH ahogy kiállt a gyönyörű hangjával....komolyan mondom kirázott a hideg. Amikor meg összetörten térdel a fal mellett ...........na a sírás kezdte el folytogatni a torkom. Pedig csak egy -egy villanásnyi jelenet, és még is .
    DE a kedvencem ahogy Rizi elkapja Robikánk arcát és megcsókolja .Huh meleg lett kissé, nyitom is az ablakot XDD

    VálaszTörlés
  6. Amcsi tini módjára: OMG OMG OMG OMG!!!!!
    Fantasztikus! Rob és Reese csodásak együtt. Annyira várom már. Imádtam a könyvet is. a trailer alapján a filmet is fogom :)

    Állítólag nálunk májusban jelenik meg. Épp ma reggel olvastam.

    VálaszTörlés
  7. Jaj annyira jó volt látni, hogy a filmbe is bele rakták azokat a kedvenc jeleneteket, amelyek a könyvben is benne voltak. :D Jó érzés, hogy nem írták át a forgató könyvet, hanem megpróbáltak megmaradni a könyv alaptörténeténél. Ezt látva, most még nagyon kedvel és izgalommal várom a filmet, mint valaha. :D

    VálaszTörlés
  8. Aztaaaaaaaaaaaaaaaa qqqrva egeeeeeeeeeeet :OOOOOOOO ez a film áhhhhhhh már az első trailer is tetszett de eeezzz!!!! xDDDD jézus nekem kell ez a film fantasztikus, csodálatos ...AMAZING, BEAUTIFUL,OMG..OMG ezért a filmért Rábört nagyon foglak szeretni!!! :D :D

    VálaszTörlés
  9. Hahó:)
    Én nem tudom mi van velem, de még mindig nem olvastam el a könyvet, valahogy nem bírom elkezdeni. Számomra a film és a könyv két különböző dolog most. Magára a filmre baromi kíváncsi vagyok, és már nemcsak Rob miatt, koránt sem csak miatta, talán a trailerek hangulata miatt, azt hiszem igen...:D:D:D Szóval a filmet tutifix nagyon várom és merem ajánlani az itthoni forgalmazóknak, hogy legyen (bár azt hiszem nem hagynának ki egy ilyen sikergyanús filmet).

    NNa és akkor most az elemezgetés: Most ez alapján úgy gondolom eddig ebben a filmben a legjobb a kicsike... egyszer sem láttam rajta, hogy merev lenne, bár ez csak 2,25 perc, szóval bármi lehet, de nem hiszem... Azt hiszem nagyon jót tettek neki azok a kollégák, akikkel együtt játszhatott, komolyan vették és ez meg is látszik rajta:)Imádom amikor tombol, mondtam már???Annyira jól áll neki, maikor nem fogja vissza magát, hogy nem is értem miért nem látják a rendezők ezt a "hibát" nála, hogy a nagy koncentrálástól merev lesz. DE itt nem!!!! Wáááá és figyeltétek??? Új arcokat mutatott!!!
    És most tuti megköveznének, ha nem itt írnám, de szerencsére nálatok ezt mindenki tudja, de Rheessel akémia...csak úgy sistergett a monitor!
    NNa ez kell nekem, én erre vagyok kíváncsi, nem pedig a magánéletére, hogy ott kivel mit, én azt akarom, ha elmegyek a moziba, ott a vászon elolvadjon a tűztől... és most úgy látom meglesz rá az esély:):):)
    Istenem, csak nehogy elszúrják... de szerintem nem fogják!!!
    És annyira látszik, hogy egyenrangú partnerként kezelik Robot a színészóriások, nagyon jót tett neki ez a szerep. Igen, mondhat bárki, bármit:):):)

    Jaj, mikor lesz már itthon?!!!
    Suzy baba, minden szavaddal egyetértek:P:P:P:P

    csóók

    VálaszTörlés
  10. Jaj, most már komoly lelkiismeret furdalásom van, h. nem jutottam még a végére. De gépen kifolyik a szemem. Valaki pedig rajta élősködik a könyvtárba... :@
    Szerintem Rob feleslegesen aggódik, ő nem lesz csak "Twiligt Pattinson". Ez után főleg. :)
    Oh, az első előzetes is nagyon jó volt, de ez.. tetszett, a kezdés. Kicsit szerintem túl sok mindent lelőttek benne, nem? Oké mindenki ismeri a történetet, de nem tom.... azért van amit nem tettem vna bele, legyen csak ott a kérdőjel...
    De Rob...ááá...azok a kék szemek, istenem!!! És akkor még csoporttársam megkérdezi, h. mit lehet rajta szeretni. XD
    Beus egyetértek, rengeteget változott és jó irányba. És szerencsére magától sem szállt el még mindig.
    Oh, várom a pillanatot, amikor már az ő neve mellé is odabiggyeszthetik, h. "Acamedy Award Winner". :DDD
    A filmet májusra tervezik itthon útra engedni. :) Szóval nem kell sokat várni. XD

    Mos megyek és megnézem még... és még...

    VálaszTörlés
  11. CSak néztem és néztem reggel is és most is a trailerrel kezdtem pedig megfogadtam, hogy nem nézek többet meg, de nem lehet megállni. Igen mimi, sokat köszönhet szerintem Reesenek és Chrisnek. Azért bármennyire is szeretik a rendezők, ott van pl CW, azért a színészkollegák rengeteget segíthetnek. Az IGAZI szynészek.... nme azok, akik azt hiszik magukról, hogy azok. És valljuk be, most dolgozott először 'nagy' nevekkel. Jó, Petert én is nagyon szeretem, de ő inkább haver, mint támogató, bár apának nagyon jó. Jaj, mikor lesz már moziban? Hol az a külön terem, ahol csak a mi sóhajaink hangzanak?

    VálaszTörlés
  12. Normális, hogy a szívem még mindig ezerrel kalapál? És miért lábadt könnybe a szemem?? Miért akarok mindjárt bőgni... kérem a beutalót a pszichiátriára, mert ez már kóros.
    Lélegzetelállító volt, és ha ebbe a két percbe beleremegtem mi lesz velem a moziban? (csak az a hülye érettségi ne lenne, anélkül már annyira várnám a májust :D)
    A filmjei közül ez ígérkezik a legjobbnak ó te jó ég! Nem tudok értelmesen írni, amit akartam, mind leírtátok.
    Kedves kritikusok LÁSSÁTOK a filmet, a játékát, ne csak nézzétek, mert tud ez a srác. <3
    Robowski 4ever!

    VálaszTörlés