2011. április 9., szombat

100% Rob videók

Már lassan egy hete csak az interjú videókat posztolgatom, de közben természetesen nem feledkeztem meg a rajongói összeállítások megfigyeléséről sem. ;-)
Következzen 3 kiváló darab ezekből. 
Addig addig totojáztam, míg manu150176 megcsinálta a 100% CS kép tartalmú videót,  (amit pedig én is annyit fontolgattam.) XD
Kitűnő darab lett. :-)



soynelsa a kemény, rockos Edwardos összeállításairól híres. Most azonban egy Bubble számot választott aláfestő zenének a kis drága bemutatására. Dőljetek hátra és hagyjátok, hogy magával ragadjon Benneteket a zene!!! 



Finom, visszafogott videók. Ezek jellemzik TheDreamhuntresst. Most sem hazudtolta meg önmagát.
WFE összeállítása nagyon kellemes élmény.
A zene, ami a videó alatt szól francia nyelvű és MoonlightRusim egyik kedvenc előadója énekli. Karakteres hangú énekes, hallgassatok meg Tőle más számot is. Megéri!:-))



Kellemes szombat délutánt!
beanene

7 megjegyzés:

  1. Ilyenkor gondolkodok el azon, mi az ami megfogott Robban... és az egyértelműen a kisugárzása, amely minden alkalommal jobban és jobban elragadtat. Nem lehet nem szeretni ezt a fiúkát, és bármennyire rosszul esik ezt kimondanom... de megértem, hogy Kristen is szemet vetett rá. A helyében én is ezt tettem volna. Már csak abban a bízom, vagyis reménykedem, hogy a lányka tudja micsoda kincset tudhat magáénak, és eképpen viszonyul majd Robhoz és az egész kapcsolatukhoz.

    Csak ennyit akartam. És bocs csajok, ha ezzel netán megbántottalak tiketek. Tudom hülye vagyok, de a videók ezeket hozták ki belőlem, míg néztem őket.

    Beus ismét szép videókat sikerült összeválogatnod. Kösz. :D

    VálaszTörlés
  2. Elenám miért bántottál volna meg bennünket? Szerintem itt nagyon soka egyetértünk Veled <333
    Jah és ma még nem mondtam, Neked élvezet videókat posztolni :-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem Kristen az életben nem fog rájönni erre....Erre nem lehet rájönni. vagy tudja és megbecsüli, vagy nagyon is tudja és földbe döngöli, hogy ne szárnyalja túl, vagy az életben nem fogja tudni és úgy döngöli földbe...Mert érdekes, hogy egyedül a "nagy színésznő" kezeli robot becsmérlően, mindenk imás szuperlatívuszokban nyilatkozik róla.

    VálaszTörlés
  4. twmmy, csatlakozom! Ahoz képest, hogy állítólag nagyon jók a megérzései, és a karakterekhez is érzelmi alapon közelít, szemben Robbal, aki meg akarja érteni a dolgokat....
    Persze lehet, hogy tudja, de azt is, hogy így tudja megtartani. A túl sok önbizalom más iránti érdeklődést is hozhat!

    VálaszTörlés
  5. Garout meg egyenesen imádom. Ő a Quasimodo a francia Notr Dame-ban. szenzációs.

    VálaszTörlés
  6. Nelsa vidije imádnivaló a zenével együtt, bármely előadótól hallom ezt a számot, bezsongok tőle+Rob = = összerándul a ... =)
    Russie vidijét bevallom őszintén becsukott szemmel "néztem". A zene fenomenális!!! Bemutató után az összes vidit és interjút átböngészem.
    Most marad a vágyakozás.

    VálaszTörlés
  7. and I'm feeling good :o)))
    Köszi szépen!

    VálaszTörlés