2011. április 4., hétfő

ACMA



Ölelgetnélek én is így szépségem, de még hogy!:P





további képek  itt

beanene

5 megjegyzés:

  1. jaj, hát sikerült rendesen felöltözni. Anyám! De csodásan indul a hét! Fülig érő mosoly.

    VálaszTörlés
  2. Jól hallom, hogy nem hallom?! Végre, nem azzal a bizonyos TW jelzővel jelentik be ŐT. Még szép, hogy nem! Most promózza a WFE-t. O.O Bár a szövegből nem marad ki egy kis moonshine :/ Reese viszi a prímet a rutinjával, de Robci is nyugodtabb, nincs annyira zavarban, mit a nyamvattyú zizi mellett.Pedig az elején egy nagy lendülettel körbe futják a pódiumot XD
    Annyira vigyorgok, örülök hogy láttalak drágassszágom!

    VálaszTörlés
  3. De csinik voltak!
    Milyen helyesen zavarba bír jönni ez a gyerkőc, mihelyst egy kicsit magáról kell beszélni... A színpad-körbefutás pedig annyira tipikus (de cuki volt Reese is)
    Helyesek voltak együtt tényleg! nyünyüvel miért nem lehet ilyen természetesen kezelni egy megjelenést?! Felnőtt módján viselkedni, mint most Reese-zel? megint eszembe jut a PCA (pedig jobb lenne talán elfelejteni...)

    VálaszTörlés
  4. Egyetértek lányok! És most írjam meg pár Robstenes oldin, hogy a harmadik képen úúúúúúúúggggyyyy néz Rííízre, mint ha.... Pedig ugye nem járnak. Szóval imádom ezeket a Robstenes képekbe történő belemagyarázásokat, akkor ilyen alapon itt is magyarázhatnánk akár mit, még akkor is, ha tudjuk, hogy Ríííz most ment férjhez.

    VálaszTörlés
  5. Biri ez érdekes, mert nekem is pont ez jutott mindjárt az eszembe, amikor megláttam azt a képet. Tényleg állandóan azzal jönnek, hogy csak azokra a csajokra néz így, akik megvoltak neki... Pedig a lényeg a lényeg. A fiúka így néz minden nőcire, mert jól tudja a drága, hogy ettől a nézéstől az emberlányának bugyija rögtön lecsúcsik. :D

    VálaszTörlés