2011. április 8., péntek

Azok a boldog szép napok...(Beatrice) :) *frissítve

Gondolnátok Lányok? Eltelt egy év!
2010. április
Robert D.T.Pattinson hosszú lábai magyar földön csámpáznak!
Őrületes napok voltak! A fan-oldalak beszélgető sarkaiban információk, félinformációk és szándékos "etetések" forralták a hangulatot. Emlékeztek bunny-ra, a tehetséges zsonglőrre, aki futva tudott csetelni és telefonálni egyszerre? Nem nyúl volt ő, hanem egy óriási kacsa.
A nagy káosz ellenére összehoztuk a Bazilika-csúcstalálkozót! Banyák és Csitrik együtt majszoltuk az óriási bagettet, miközben twmmykénk kukkerja segítségével karnyújtásnyira kerültünk a drágassszághoz. A lábujj zsugorító hideg ellenére is izzott a banda. 32 foggal vigyorogtunk a boldogságtól és a hatalmas Rob-drog adagtól. Az évforduló jegyében itt van néhány saját kezűleg készült képecske Rob hercegről!
A minőség persze erősen kifogásolható, de a papparazzi képzőben még csak a becserkészésnél tartunk, a fotózás még odébb van.
Ázott, fázott
Toporgott "szóval, hogyis kell? Bal után jön a jobb?"
Futott, "ahogy, Te szaladgálsz, nem szalad úgy senki".
Ésss nyelvelt....nagy-nagy örömünkre! Az alsóbb régióimban beindult a zümmögés. XD 
Dín bátyó a híres lakókocsi előtt...éppen kokettál valakivel... de minek a napszemüveg?
Na ki ő? :) Nekem már csak Pimpike marad.

Végül, ha már évfordulózunk, pezsgőzzünk egyet Georges DuRoy-jal
és követeljük: Bel Amit a mozikba!!!
Tanult kolleginám, Biri olvasta, hogy Rob szerint a Bel Amiban rengeteg otromba szex jelenet lesz és sokat látszik majd a s*gge!!!
Na, ki csatlakozik a követelésemhez?!

Nosztalgiázott: moncsi

A világraszóló esemény sem maradhat ki! Beánk és Ágink, a Mázlisták-klubjának tagjai, ott voltak amikor a mennyeihang elzengte az ő mondatát! beanene hallani vélem a Te sóhajodat is XD



20 megjegyzés:

  1. jajj ezsem itt angy doboz fagyiamt és olvadozok..xD :D feneket feneket..:D kérek jajj lig várom a filmet..xD :D am ki az a napszemcsis csávó az uccsó előtti képen?:O én kajakra nem ismeremf el..xD :D:D

    VálaszTörlés
  2. Én,Én, Én!!! Kíváncsi vagyok arra a szépfiúsan rosszfiús otromba alakításra, de nagyon. <3 Úgyhogy ide azzal a filmmel izibe.

    VálaszTörlés
  3. XDDDD Lilien, az nem csávó, hanem nőőőő, asszem tán Lindának hívták? De a lányok majd megmondják, jól emlékszem e. Ő volt az itteni koordinátora, asszisztense vagy mit tudom én.

    Moncsi! Hálás köszönet a visszaemlékezésért! Esküszöm, annyi minden történt már velünk azóta, hogy olyan, mint ha nem egy, hanem legalább tíz év telt volna el! Jaj, rhea hogy várt a Deák téri metrómegállóban, azzal a csodaszép kis(nagy) lányával. És én odafelé tartva azon gondolkoztam: "normális vagyok én?" Egy vadidegen nőcivel fogok találkozni, akivel egy 22-23 éves "gyereket" fogok skubizni? XDDD Hát voltak kétségeim, hogy elment az eszem. De aztán rhea rámmosolygott, rögtön szimpi lett és már nem bántam, hogy a cset után személyesen is taliztunk. Na és a többiek, ahogy moncsi cipelte az üveg páleszt XDDDD és twmmyvel lóbálták a nemzetközi jelünket, a stanglit. Most is mosolygok, ahogy ezeket leírom. Annyira jó visszaemlékezni. Remélem sok ilyen emlékünk lesz még! Pusza csajok!

    Ui: akarom azt a seggget látni most azonnal! XD

    VálaszTörlés
  4. hát én tuti meg nem mondom h ez egy csaj..most megint megnétema képet és most jacksonra tippelnék..xD :D

    VálaszTörlés
  5. Drága Moncsi!
    Köszi ezt a kis visszaemlékezést. Folyamatosan fülig ér a szám ahogy visszagondolok azokra a napokra.:)
    Egyetértek veled, őrületes napok voltak.
    bunny?! Naná, hogy emlékszem rá! XD votka, rebtér és társai....... Hát mit mondjak kifeküdtem tőle. Emlékszem a talink elötti éjjel alig aludtam valamit, annyira izgatott voltam. XDD
    Birikém hidd el nekem is hasonló gondolatok cikáztak át a fejemen mikor téged vártunk. XDD Aztán megjelentél én pedig olyan zavarban voltam, hogy kínomban vigyorogtam mint egy idióta.:)) De szerencsére neked ezek szerint csak a mosolygásom tűnt fel. XD
    Aztán odaértünk, valamivel késöbb jött Moncsi telefonja Twmmy bagettlengetése és akkor derült ki, hogy kb. 2 méterre állunk egymástól. XDDD Elképesztően jó volt az a délután! Élénken emlékszem mindenre mintha tegnap történt volna. Banyácskáim nagyon nagyon örülök nektek! <33333

    Jah én is akarom azt a formás popókát látni most!!! XDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  6. Lilien XD Ő Linda, a mindenki által irigyelt személyi asszisztens, aki Robci körül sertepertélt. Mellesleg úgy repkedett jobbra-balra, mint aki gandzsa-tortát reggelizett. Én csíptem a csajszit.

    VálaszTörlés
  7. Biri, rhea XD Tegnap amikor megtaláltam ezeket a képeket (képzeljétek ezeket eldugta a gépem a vírus elől=), újraéltem az egész napot és a poénokat!
    Ugye akkor volt, hogy végig rohangáltuk a várost a másik forgatási helyszin után? XD Na én akkor tettem föl magamban a Besenyő Pistabá kérdését: Nooormális??

    VálaszTörlés
  8. Lányok, komolyan, még a könnynem is kicsordult hirtelen az elérzékenyüléstől és a vigyorgástól egyaránt. Én akkorra már túl voltam egy majdnem megvártam Robot alkalmon, de Besével mentünk Dújvba, úgyhogy nem lehetett sokáig ácsingózni a nyóckeres helyszínen. Már annak is hangulata volt. De a közös napunk! Felejthetetlen élmény.Amennyit vigyorogtunk, estére bezsibbadt az arcom.. és lehet, jön értem az ötker rendőrsége, mert még mindig nem fizettem ki a szabálytalan parkolásért a büntetést...El kellene a papírt küldeni Robcinak. Elvégre Ő tehet mindenről! Rólatok, a blogról, a fordítani valókról, arról, hgoy ennyi év után végre megtanulok rendesen angolul... Na miért tudjuk még okolni a drágát?

    VálaszTörlés
  9. hogy hajnalok hajnalán felkelek hogy megnézzem és ezért elalszok az órán és a tanár lebasz, hogy egész nap nem tudok figyelni mert azt várom h itt legyek és lássam:D(hirtelen csak ez jut eszembe) :D

    VálaszTörlés
  10. No, már vártam, hogy képekben is beszámoljatok, a Szent István téri ramazúriról, mert én ugyebár az OTP profitjáért güriztem aznap is, így csak by night láttam a drágát! Hetek óta újra élem az akkori napokat, hogy semmi más nem érdekelt, csak hogy loholhassak hozzá. Egyszer el is tanyáltam, és persze Rob akkor már nem is volt az Egyetem téren. (akkor fogadtam meg, hogy pasi után többé nem futok!) Rettenetes ürességet éreztem magamban a felpakolt felszerelések láttán. Hát, ennyi. Gondoltam magamban, és egy nagyon szeretett és különleges élménynek raktároztam el magamban rövidke ittlétét.
    A legkedvesebb emlékem a Horváth Mihály térről való, ahol a hideg miatt 1 helyben ugrált, végig mosolygott a stábra, kacsázva rótta a métereket Párizs egy utcáján és végül félénken felénk is intett, mielőtt beszált a mercibe. Megmutatkozott az ember!

    Dean is ott lett volna? Nem is emlékszem rá, ill. igazág szerint összesen 3 emberre emlékszem: Robra, KST-ra és Lindára, az alter asszisztensre, aki álítása szerint nem igazán beszélgetett a kedvessel. Ok, a sminkes csajnak tök jó göndör haja volt....

    A Bel Ami meg jöjjön már végre, de, ... és ezzel úgy tűnik egyedül vagyok... nem csak Rob feneke miatt!

    És mit köszönhetek Robnak a felhorzsolt térdemen kívül? A Ti társaságotokat, hogy újra elkezdtem nyelvekkel foglalkozni, és, hogy végre nem fogok egyedül mozizni!

    VálaszTörlés
  11. Köszi moncsi az összefoglalót! :) Most előjöttek az emlékek..."révedezve a távolba néz".
    Igen, először a Szabadság téren lestük meg Beával. /Az énekkar helyett mentünk oda :)/ És mikor a forgatás végén magyarul megszólalt, boldogságunk határtalan volt. A metróig végig ugráltuk az utat. XDD Hihetetlen volt, ami történt!
    Másodszor a Bazilikánál vártunk rá, nem hiába. Akkor meglestük a többi "banyuszt" is, de még nem mertünk odamenni hozzátok. :) Ma már tudjuk, hogy kár volt.
    Mostanában az az érzés hatalmasodott el rajtam, hogy újra látnom kell, mert tavaly -úgy érzem- nem néztem meg eléggé! XD
    Szóval elmondhatom, hogy nagyon sokat köszönhetek Robcinak! Elsősorban új barátokra találtam személyetekben. <3
    A számítástechnika és az internet megismerése is a rajongás hozadéka.
    Nagyon várom én is a BA bemutatóját! Remélem hamarosan moziban, közösen tudjuk megnézni és nem csak DVD formájában lehet majd hozzájutni.

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!

    Én is ott voltam és majszoltam Twmmyvel meg Moncsival a bagettet :-))))
    Viszont lányok egy információ nem teljes!
    Bunny nem csak laptoppal rohangált és fél kézzel gépelt, de amíg nekünk közvetített addig az anyukájával is beszélt telefonon és a lecsúszott gatyáját rángatta vissza magára! Ki tudja, talán 4 keze volt! De sosem fogom elfelejteni!

    Puszi mindenkinek akivel akkor találkoztam

    Viki

    VálaszTörlés
  13. Olyan drágák vagytok mosolygok itt ahogy olvasom a soraitokat :-))Ági te tényleg ha szólsz akkor nagyot:-))Úgy érzem nem néztem meg eléggé XDD ezen akkorát rötyögtem:-)))

    VálaszTörlés
  14. Szia Viki!=)Igen mindannyian pampogtunk Rob bagettjén!
    El vagy veszve!Úgy emlékszem említetted a nagy terveiteket, költözés az ángillusokhoz. Remélem nem tévedek!=)
    Köszönöm a korrekciót Bunny-val kapcsolatban, nehéz volt követni a "művésznőt".
    Puszi neked is!

    VálaszTörlés
  15. Viki XDDDD tényleg ez a bunny egy zsonglőr volt. XD Most már csak szép emlék, de akkor iszonyúan idegesítő volt.

    Emlékszem, hogy a szállodaipar is imádta Robcit, mert rengeteg külföldi lány is itt volt 2-3 napra leselkedni. Micsoda forgalom volt az RPD-n, azóta sem volt olyan roham, mint akkor.

    VálaszTörlés
  16. Én azóta is az elszalasztott lehetőséget siratom. :( ÉS megint csak elszorul a szívem, hogy nem tudtam ott lenni. ÉS tudom, még egyszer aligha lesz ilyen lehetőség. Mindig a képernyőre tapadva követtem az eseményeket, blogokon, rajongói oldalakon szívtam magamba a drágát. Itthon meg szomorkodtam, hogy itt van, itt van, de én nem láthatom testközelből.

    Egyetlen vicces emlékem, az iskolában volt. Az osztályfőnököm tisztában volt a Rob mániámmal, emlékszem bejött angol órára és komolyan kiestek a szemei. Nem értettem mi baja van velem.
    Erre ő: "Te még itt vagy?" *tücsökciripelés* fogalmam sem volt, mit akar ezzel. Csak néztem rá értetlenül. Mire közölte, hogy látta a Fókuszt, hogy itt van Robert Pattinson, azt hitte nem jövök már a héten suliba és kint sátorozom.
    Már tudom, azt kellett volna tennem. :(

    VálaszTörlés
  17. Moncsi azóta mát haza is költöztem, de igen voltam kint majdnem 4 hónapot Londonban! Majd haza jöttem, de tervezem a vissza utat csak még nem tudom mikor! Sajnos ott Robbal nem futottam össze, be kellett érnem másokkal, de ők sem voltak rosszak :-)))))))
    De jó volt most arra a napra visszagondolni! Ha jól emlékszem akkor a banyák közül Twmmyvel, Rheával, Birivel és veled, meg pár fogadott lányotokkal róttuk a várost és a kis sunyi meglépett a hátsó bejáraton a templomnál! De anyám miket műveltünk! Egy örök élmény és örülök, hogy akkor megismertelek titeket!

    Viki

    VálaszTörlés
  18. Szia Viki!:)
    Régen hallottam felőled. Igen jól emlékszel rá, így együtt koptattuk az aszfaltot a városban. XD Nem semmi volt amíg a templomhoz értünk! Banyák pipik együtt battyogtunk egy pasi után. XDDDD

    VálaszTörlés
  19. ÓÓ Istenem, el sem hiszem, hogy eltelt egy év!! Óóó, lányok de jó lett volna ott találkozni, bár nem panaszkodhatom, igen közelről láthattam a Szabadság téren:P:P:P De jó is volt!! De nem hiszem, hogy ne lenne még alkalmunk...Pixie bébi, jön még kutyára szalonna, nyugi baba, jön ő még a mi utcácskánkba:P:P:P Láthatod még!!!!
    És reméljük a legjobbakat, hogy a filmet nagy vásznon láthatjuk, és nem bolondulnak meg a forgalmazók...:):):)

    csók, lányok... egy élmény veletek:):):)

    VálaszTörlés
  20. Óóó, de szép is volt... :( Minden héten eszembe juttok, azóta is! http://twitpic.com/1pmk0a
    Jajj, lányok, jöhetne még errefelé ez a jóember!

    VálaszTörlés