2011. április 27., szerda

Bolondos Banyák Berlini Bulija 2

Érkezés Berlinbe:
Felvirradt a nagy nap! Izgalom a tetőfokán! Hajunk belőve, pólónk rajtunk, képeket, filctollat, kukkerokat elraktuk. Indulhatunk!!!!!!
Ezt is megértük. :-)
No, de mire eljutottunk idáig, az is megér egy misét! :-) Nem állhatta utunkat dugó, eltévedés, semmi!
Drága twmmy 2 nappal ezelőtt délután négy órakor beírta a csetbe: "megiszom a kávémat és indulok!"
UFF Körülbelül jöhetett hatvan kilométert, amikor sikerült beleszaladnia az M3-ason egy akkora dugóba, hogy négy órán át tartó küzdelmes út árán jutott fel Pestre, ahol mi vártuk.
Most már indulunk, gondoltuk. Ám a modern technikának köszönhetően twmmynek már Pesten sikerült eltévednie. XD Újabb küzdelmes fél óra árán sikerült eljutnia hozzám, ahol rheánkat és engem  bezsuppolhatott a kocsiba és irány Ági.
Hétfő este nyolc órakor végre  felhangzott a csatakiáltás: "Vigyázz Rob, jövünk!!!!"
Nem írnám le részletesen az elkövetkező tizennyolc óra eseményeit, legyen elég annyi, hogy kedden reggel hajnali négykor twmmy, még mindig nyomta a pedált és magunk se tudjuk hogy, de már Berlin elérhető távolságban volt.
Volt ott minden menet közben. Robci szexualizálás, :P nyunyu kibeszélés, rihegés-röhögés, hangos éneklés, parkolóban szunyókálás, hosszú dugóban üldögélés (természetesen már a cél előtt 70 kilométerrel), GPSRozi félre navigálás, stb.
DE itt vagyunk! Túl az első, tegnap esti Rob vadászaton, ahol sajnos Dííííííííín elvette  Tőlünk a lehetőséget, hogy szemeinket Robra vessük egy pillanatra. Ma azonban erre nincs felhatalmazása. :P XD
Ezért csata kiáltásra fel! Vigyázz Robci, jövünk!
Folyt. köv. este. :-)

 beanene

8 megjegyzés:

  1. Hajrá csajok,mindent bele!!!:-))Hátha Dín bátyó ma már jobb kedvvel ébredt Robci is kipihente magát aztán hagyják szeretni magukat a buták:-))))Szorítok Nektek!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Négy Tündérbogár!<333
    Ennyi viszontagság után, Robcinak minimum egy ölelős fotót kell produkálni délután! Dín bátyót meg bízzátok rám! Úgy megvuduzom, hogy azt se fogja tudni, hogy merre van arccal! Este várom a kantinyút!XD
    Részemről ezerrel megy a szugera-mugera! Millió puszka!

    VálaszTörlés
  3. Hát hölgyeim, minden elismerésem. bár Díííínt igazán lekenyerezhettétek volna a bájos magyar virtussal XD (meg egy kis pálinkával, hátha)
    Node a mai a Ti (és a miénk is) napotok! Aztán csak keményen a tolakodókkal, ne hagyjátok magatokat eltántorítani a CÉLtól. Várom/várjuk a kövit beszámolót!
    Csók nektek, és rengeteg pozitív energia!

    VálaszTörlés
  4. Óóóó a négy Grácia! És ki fotózott? Vagy megint volt egy darab kő, amin a masina volt?

    Nagyon szorítok Nektek, hogy ne essen az eső és hogy lehengereljétek Robcit! :)

    VálaszTörlés
  5. hali :)
    Örülök h épségben megérkeztetek, sok szerencsét s "kép és aláírás vadászathoz" nektek! :D :D

    VálaszTörlés
  6. Csajok mindent bele!!!
    Ahogy tegnap este is mondtam... ma csak arra törekedjetek, hogy jól helyezkedjetek. A német csajok a hátatok mögött epekedjenek, míg Robci előttetek, karnyújtásnyira pózoljon nektek. :D
    Sok szerencsét, és eseménydús, sikeres napot kívánok mindnyájatoknak!!!

    Rajtatok az RDP szeme. ;-)

    VálaszTörlés
  7. WÁÁÁ LÁnyok!! Nem vagytok kispályások, az biztos!!! remélem azóta mindent sikerült megvalósítanotok, amit kitűztetek magatok elé... a szent cél..:D:D Hihi...

    Pussz

    VálaszTörlés
  8. Kedves névtelen! Beletrafáltál! XDDD Igen, volt egy darab kő és az készítette rólunk a képet. :)

    VálaszTörlés