2011. április 25., hétfő

Legjobb történetem

Tudom, régi. Még 2008 decemberi. Nekünk, akik régóta nézzük a vele készült riportokat, szép emlék, az új rajongóknak meg egy kis adalék, hogy milyen szédült alak is kedvencünk...



RP: When I was, I think, 17, I was doing an exam in school, I think, it was geography, and I had studied a lot for it and I didn't know the answer for the first question and I just shut my eyes and I was just considering whether I should just leave the room or not shut my eyes, and this is like, fully realised three-dimensional, like, a hologram of ??? in my head and I sort of looked at it, and it was so really enormous, you could almost touch it through these little spinning jack things into my eyes and I opened my eyes and knew every single answer to this exam paper. Every time I shut my eyes though, this ??? was there for, like, three months and I could ask it questions about things and always gave me the answer, the same jacks or tags or whatever they call it. After that three months I told someone about it and I realised I could ask it to do things and affect fate and it would actually change what happened in the world and I started freaking out, I asked it to do a number of things which have significantly altered my life in a lot of ways and then I met this girl I got really obsessed with, and the ??? left and she stayed in my head and for about five years I resented her every single day for it and then I asked her about it last year and she didn't know what I was talking about. I'm Robert Pattinson and that's my best story ever.

RP: Nagyjából amikor 17 éves voltam, volt egy iskolai vizsgám, talán földrajzból, amire nagyon sokat készültem. Nem tudtam azonban a választ az első kérdésre és lehunytam a szemem és azon kezdtem gondolkodni, hogy elhagyjam-e a termet vagy sem, amikor megjelent egy háromdimenziós alak a fejemben, mint egy hologram, amire ránéztem és olyan hatalmas és valósághű volt, hogy szinte meg lehetett érinteni, és csatlakozott hozzám ilyen kis forgó csatlakozókkal a szememben, és akkor kinyitottam a szememet és tudtam minden egyes kérdésre a választ. Akármikor, amikor becsuktam a szemem, ott volt ez a dolog és bármiről kérdezhettem, tudta rá a választ, ezekkel a csatlakozókkal vagy mikkel. Három hónap után beszéltem róla valakinek és rájöttem, hogy ezt a dolgot meg lehet kérni, hogy csináljon meg dolgokat, és így befolyásolja a sorsot, és amikor megtörtént, teljesen kiakadtam, megkértem pár dologra, amelyek jelentősen befolyásolták az életemet. Aztán találkoztam ezzel a lánnyal, akivel nagyon egymásba bonyolódtunk és a dolog távozott a fejemből, a lány viszont elfoglalta a helyét és úgy öt éven át utáltam érte minden áldott nap, aztán végül megkértem, hogy távozzon a fejemből és nem értette, miről beszélek. Robert Pattinson vagyok és ez az én legjobb sztorim.

5 megjegyzés:

  1. decukiii :D :D ez kész... :D :D váá kis öült dilibogyó de váá miylen helyes volt már 2008ban is :D

    VálaszTörlés
  2. Mivel szeretem mondhatom hogy dinka?XDDhát hogy lehet valaki ilyen dilinyós:-)))És én meg hogy imádhatom ennyire♥♥♥
    Elmo-nak/ Sesame Street/ van egy olyan műsora ahol szavakat magyaráznak el hírességek,én már úgy várom hogy ő is szerepeljen!!!!

    VálaszTörlés
  3. de milyen vagyok ..köszönjük a fordítást mert amúgy SEMMIT nem értettem volna belőle csak azt hogy elment az eszeXDDDDD

    VálaszTörlés
  4. Én már várom a pillanatot, mikor is mondja Ennek a fejében levőnek, hogy távozzon.... Áh, alig vagyok gonosz.

    VálaszTörlés
  5. De ééééédes volt! Kis kócos és ahogy ott ül, mondja ezt a benne mélyen lakó őrült történetét... Igen, Ő Robert Pattinson a mi Csillagtököcskénk!

    VálaszTörlés