2011. április 19., kedd

Vigyázz Rob jövünk! :P

Amikor az első pletykák szárnyra kaptak, hogy a kis drága hazarepül Európába, közelebbről Berlinbe, a WFE ottani premierjére, egyből nagy lett az izgalom a kis blogunkon.
Robot élőben látni még egyszer? Ráadásul egy olyan szituációban, amikor kötelező neki oda jönni a rajongókhoz? Ezt nem lehet kihagyni !!!!
Hónapokon át ment a tervezgetés, hogy esetleg nagyobb létszámban indulunk el.
Aztán a technika ördöge közbe szólt és más tényezők befolyása miatt is, csak twmmy, rhea, Ági és én szeljük át fél Európát annak reményében, hogy a kis drágát láthatjuk ismét élőben.
Tudom, talán most sokan gondolják azt "ezek megőrültek, nem normálisak".
De kérdezem én, mindig normálisnak kell lenni? Elegem van már abból, hogy folyton a normálisat kell adni. Én most egy őrült dologra vágytam, ERRE az őrült dologra. XD
Azonban kettős érzelmek dúlnak bennem, miközben ezt a posztot írom. Örülök, mert egy álom talán valóra válik, és esetleg a kis drága aláírásával, ne adj isten egy közös képpel térünk haza. Szomorú vagyok viszont, mert sok kedves blog látogatót és szerkesztő csapatunki két tagját hagyjuk itthon, akiknek ez továbbra  is vágyálom marad. :-(
Drágáim ne búslakodjatok!! Az álmok néha valóra válnak!!!!!
Szeretlek Benneteket!
beanene

10 megjegyzés:

  1. Bea, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni!:)
    Én is boldog vagyok, hogy teljesülhet az álmunk. (Csak tényleg sikerüljön Rob közelébe jutnunk) És ha nem, akkor is egy nagy közös kaland részesei leszünk, amilyen eddigi életemben még sosem történt meg velem. Eddig példás családanyaként éltem életem, de Robcinak és Nektek köszönhetően megváltozott az életem. Jó időnként "őrültnek" lenni veletek!!! :) És köszönöm (főleg twmmynek és Beának), hogy lehetővé teszitek ezt az "őrültséget" is! <333333

    VálaszTörlés
  2. Wáá lányok, le a kalappal!! Nem vagytok semmik!! Igazatok van, ÉLni kell, és hát ez valóban nagy kaland lesz:) remélem teljesül minden amire számítotok...:P:P:P

    És a mozira is mentek?? Jaj, kicsit irigyellek benneteket, de tudom, hogy részletes beszámolót kapunk majd:)

    Előre is jó utat, és érezzétek nagyon jól magatokat!!

    Pussz

    VálaszTörlés
  3. Hajrá lányok:-))
    Szorítok én is Nektek hogy a közelébe kerülhessetek:-)
    Nagyon részletes útinaplót is kérnénk szépen:-))))videónapló meg ilyenek :-DDDD

    VálaszTörlés
  4. Belevaló Banyák berlini bulija!
    Nagyon, nagyon drukkolok nektek kedves kebel(kebles)barátnőim XDDD
    Gondolatban veletek megyek és twmmy nyakából integetek Robcinak! XD A napi beszámolót pedig várjuk!

    VálaszTörlés
  5. Bea! Jól esnek szavaid és gondolataid! Nagyon-nagyon szorítok Nektek, hogy lássátok, tapintsátok ezt a Csillagtököcskét és legyen kép, vagy aláírás valahogy.

    Búslakodásról szó sincs, hiszen a döntés az enyém volt, magamban sajnálom, hogy kimarad ez a jó buli veletek, de az okokat ismeritek, ez van!

    Különben is! moncsival szétvágjuk az oldalt és a csetet, úgy hogy rettegjetek! XDDDD

    VálaszTörlés
  6. hali :)
    Hát nagyon gratulálok a nagy úthoz, és remélem ismételten "testközelből" érezhetitek Rábört jelenlétét! :D :D + még aláírás, pár ellőtt kép és egy darabig biztos nem lesz szükségetek 100% robdrogra xDD... csak nekünk akik itthonról szurkoljuk veletek végig az egészet és izgatottan várjuk a híreket :)
    hajrá magyar rozik! mutassátok meg mifán terem a rajongás :D

    VálaszTörlés
  7. Jajj ezt most találtam!!!:-DD Hitvallásnak ezekben az időkben nem is rossz:-)))):

    "Az élet nem lehet teljes egy kis őrület nélkül."

    Paulo Coelho

    VálaszTörlés
  8. Halihó!
    Csajok jó utat! Vigyázzatok magatokra, és természetesen várom/várjuk majd a beszámolót, képeket, videókat stb...
    Ja és üzenem Robcinak, hogy előre is Happy Bday!

    És egy aprócska kérés:
    Ha esetleg netalántán véletlenül megpillantjátok szívem csücske TomStut akkor egy pár (mega)bájtnyi helyet szorítsatok neki a fényképező masinátokon.

    Csók nektek!

    VálaszTörlés
  9. Pet! Ez édi volt! Bár mostanában TomStu, mint ha el lenne tűnve Rob környékéről nem? Az új barátnője nagyon leköti lehet.

    VálaszTörlés
  10. köszi Biri :) Hát igen Rob környékén mostanság nem látni, de asszem most valami színházi projektje van, bár nem vagyok benne biztos. És a csaja... Legalább van ízlése XD

    VálaszTörlés