2011. április 7., csütörtök

WFE az HBO-n

Aki nem akarja a filmet egyben látni, az ezt a videót semmiképpen ne nézze meg!!!




beanene

3 megjegyzés:

  1. Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a mi fagyott arcvonású vámpírunk, színész lett. Ténylesen színész.

    Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem a Remember Me-ben sem tudott igazán Edward karakterétől elszakadni, próbálkozott de nem sikerült teljességgel. Azonban amit ebben a 13 percben láttunk, az meggyőzött arról, hogy hihetetlen sokat változott a színészi karaktere is. Hiába tehetséges az istenadta! Én már nagyon várom!

    De igazándiból a Cosmopolisra leszek kíváncsi, hiszen ott egy velejéig önző, romlott embert formál meg, aki az eddig játszott karaktereinek gyökeresen az ellentéte.
    Okosan csinálja a dolgait, mivel ezt az arcát is bevezeti Bel Amival, ahogy a Remember Me is átmenetet képezett a WFE-hez.

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek veled Henrieme, csak a Bel Ami körüli hercehurca miatt már attól is tartok, hogy valóban le fogják e forgatni a Cosmot, ha peidg igen, akkor kiadják e forgalmazásra. Mert ugye most a Bel Amival is az a gondjuk (nem is értem, hogy jutott ez az eszükbe), hogy Rob karaktere egy önző, törekvő fiatal ffi és a forgalmazók szerint ezt az arcát senki nem akarja a rajongók közül látni! Hát nem értem? Kik között csinálnak ezek elővetítéseket? Felméréseket, tetszési indexeket? Én mindennél jobban várom a Bel Amit és most úgy néz ki, hogy a jó Isten tudja, mikor fogjuk látni, ha egyáltalán látni fogjuk valaha.

    VálaszTörlés
  3. Biri!
    Csak érjük meg, hogy bemutatják vhol.... aztán letöltjük és twmmy-nál az óriás plazmán együtt megnézzük!

    VálaszTörlés