2011. április 17., vasárnap

WFE és Twilight fan videók

Hogy egyes alkotók, milyen gyorsan tudnak új videót gyártani?  :O

manu150176  WFE egyvelege.




Tanitataniru Twilight tovább gondolása.



Lostimortal2 rég nem csinált Robbal kapcsolatos videót. Most is, kérésre alkotta meg, saját WFE montázsát.



beanene

1 megjegyzés:

  1. Nos, megnéztem mindhármat és meg kell mondanom, igazából csak az egyik tetszett méghozzá az első. Nem csak a zenéje miatt, amit imádok, de az egész összeállítás nagyon jó volt.
    A második azért nem tetszett, mert ugyebár Beus te azt írtad a twilight tovább gondolása. Én naiv kislány azt hittem talán Bellácska meghal és azért... vagy Edward nem tér vissza hozzá, hanem azzal az angyalhoz hasonló valamivel lesz. De nem. Egyáltalán nem történt ilyesmi. Ebben csak mindhárom részből mutattak egy-két jelenetet és ennyi. Viszont nem tudom miért kellett akkor a videóba az az angyal, vagy mi. Lehet, hogy a dalból kiderült, csak én nem tudok olyan jól angolul, hogy rájöjjek, de nem, nem értettem. Szóval nekem ez a videó kicsit zavaros volt emiatt.
    A harmadikon pedig tényleg látszott, hogy a videó készítő csak megrendelésre készítette, mert nem éreztem azt a valamit, hogy bele vitte volna a szívét-lelkét. A zene szerintem nem illett hozzá, és maga az összeállítás sem. Sőt még rövid is volt. Bár ez szerintem inkább előnynek számított, mint hátránynak.
    Lényegében ennyi lett volna a véleményem, amiért bocsánatot kérek, de azt hiszem, ma eléggé kritizálós hangulatban vagyok, és biza kikívánkozott belőlem. :)

    Amúgy, mint mindig örültem a posztodnak Beus és ugyanúgy, mint eddig kíváncsian várom a többi videó csokraidat. :D

    VálaszTörlés