2011. május 13., péntek

...

Mit is mondhatnék? Igen, negyedszázados lett a mi kis drágánk.
Világszerte több millióan ünnepelnek most vele, imádják talán még nagyobb lánggal, mint a sima hétköznapokban.
Ennek ékes bizonyítéka, hogy a  mostanában kissé elhanyagolt videó posztomba alig tudom eldönteni, melyik köszöntő alkotást rakjam be. :O
Csak úgy ontották magukból a jobbnál jobb szerkesztéseket a készítők.
Született hosszú, rövid, vicces, érzelmes, profi  és kevésbé az, angol dalra, más nyelvűre stb.
Egy közös van bennük, mind azért jött létre, hogy lássa ez a gyönyörűség, hogy mennyire szeretjük!!!!
Happy birthday Rob!!! We love you always and forever. <3333
Kezdődjön a buli!
Manu neve  ismerősen csenghet már nektek, hisz sok alkotásában gyönyörködhettünk. Most barátaival közösen állította össze Rob montázsát. :-)Egy igazán profi munka patty13Mai-tőlRockos FanRobstenRus alkotás by TheRockMsMileyTudjátok én szeretem az orosz dalokat és ez olyan jó kis dallamos. :-) mari3711 azt írta nekem, hogy a refrénben azt éneklik, hogy "Kiálltani fogom a nyitott ablakban, hogy BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NAP, BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT!!!! :-)))Végül, de nem utolsó sorban az én alkotásom, amelyet Elana kérésére készítettem. :-)
A dalt ő javasolta. Kezdeti hezitálás, és igen sok keresés után, arra jutottam ez az a dal, amivel igazán kifejezhetjük mennyit jelent nekünk Rob, így belevágtam, megcsináltam. Aki látta annak azért posztolom, aki meg nem annak azért. :-)
Rob! Hogyan éljek nélküled?!!!! <333
beanene

8 megjegyzés:

 1. Bea,az utolsó kérdésre a válasz: SEHOGY!!! :)
  Most megyek megnézem a vidiket, aztán referálok. XDDD

  VálaszTörlés
 2. Some things are left undone,
  some words are left unsaid,
  some feelings are left unexpressed, but some ones as nice as you could never be left unwished, happy birthday dear!

  I <3 U Rob!

  Köszönöm, már vártam, mivel rukkoltok elő e jeles nap alkalmával. Meggyógyult a blogger, és nem csalódtam. Imádlak titeket!

  VálaszTörlés
 3. manu-t szeretem, de ez a vidije egy nagy baklövés volt. Az egyik kedvenc Queen számomra egy ilyen lassú "felvonulást" készíteni ez nekem nem jönbe.

  Beanene a tiédhez gratula itt is. :)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Beanene!

  Bevallom őszintén nem követem a videó készítős munkásságod, de ez a videó nagyon jó lett a dal választáshoz meg külön gratulálok Elenának mert nagyon szeretem ezt a számot!

  Üdv:
  Viki

  VálaszTörlés
 5. Beám jó kis videó összeállítást sikerült posztolnod Robikánk Szülinapjára. Mindegyik szuper lett, különösen az orosz... tényleg jó dallama volt a zenének. :)
  De... és ezt nem elfogultságból mondom, na jó csak egy icipicit... a tiéd tetszett a legjobban. (L)
  Külön örülök annak, hogy végül mégis az én dalomat választottad, és te is megláttad benne, hogy ez a dal fejezi ki legjobban mit érzünk Rob iránt.
  Köszönöm - immár nem is tudom hányadszor -, hogy elkészítetted, és szívből gratulálok az alkotásodhoz. Csillagos ötös lett. Egy igazi, beanene videó. :D

  Ui.: A Júliusban tervezett moziról nehogy megfeledkezzetek. :)

  VálaszTörlés
 6. Beus, ez egy gyönyörű videó! Akárcsak a dal. Nagyon lágy és őszinte!
  Köszönjük!

  Bugsy

  VálaszTörlés
 7. A pontok összesítése alapján kihirdetem a végeredményt. XDDD
  Az utolsó "versenyző" a győztes! Mindenféle szempontot figyelembe véve No1!! A zene, a szépséges képek sora, az effektek, a rendezés mind gyönyörű, érzelmes egységet alkotnak. Tehát tökéletes! A mi szánk íze szerint kevert heroin. :)
  Bea! Mutogathatsz nekünk akárhány videót, a tieidnél nincs jobb.
  <333

  VálaszTörlés
 8. Na, végre eljutottam odáig, hogy végiglessem mindegyik vidit. Előttem szóló zsüritaggal teljes egyetértésben jelentem ki Beus, hogy Te vagy a győztes. És nem az elfogultság beszél belőlem, ugyanis a fiúkkal végignézettem a vidiket( igaz elkívántak valahová messzebbre, Robbal egyetemben - mennék is, ha valaki fedezné...), de nekik is az utolsóként posztolt videó tetszett, anélkül, hogy tudták volna az alkotók kilétét. Tehát, két férfinép is Rád szavazott! Köszi Elenának a dalt, neked a gyönyörűen összeállított képek folyamát.

  VálaszTörlés