2011. május 26., csütörtök

Mit is írhatnék eme válogatás előtt felvezetésként? Három különböző stílusú videó, de én mind a hármat nagyon élveztem. :-) Remélem nektek is elnyeri majd valamelyik a tetszéseteket :-)
Először jöjjön végre egy új robelied kiválóság. Már nagyon rég kaptunk új videót Tőle így nekem külön öröm, hogy visszatért az "iparba". Aki nem ismerné a  munkáit feltétlen nézze meg a csatornáját. :-)



A forró összeállításairól híres Tanitataniru, most egy nagyon szép WFE montázzsal  örvendeztetett meg Bennünket. Szeretem, hogy az orosz alkotók bátran nyúlnak nem angol nyelvű dalokhoz. Tanita szerintem kiválóan döntött amikor ezt a dalt választotta.



Végül, de nem utolsó sorban. A legutolsó videómhoz nagyon kedves magyar szavakat írt Lafix77, aki maga is készít összeállításokat a kis drágáról. Remélem személyében új rendszeres látogatót kapott a kis pubunk :-)



beanene

3 megjegyzés:

  1. hali :) Hát nekem a középső vidi tetszett a legjobban :D a többi is szupi de végre tanitataniru jóvoltából szinte végignézhettem a filmet és még a sex jelenetnél is legalább nem két szájat láttam*hál'isten* köszönöm xDD De ami késik nem múlik szóval előbb-utóbb úgyis megnézem, WFE nem menekekülsz előlem..jó valószínűleg én leszek az uccsó rajongó aki látja majd... de akkor is meg fogom nézni egyszer xDD
    na pusszancs csajszik <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a vidik! Köszi beanene, hogy beraktad őket, ebben a melegben még tovább forrósodott tőlük a hangulat a szobámban :DDD

    puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Suzy egyetértek a második a nyerő, de nem tudom, hogy csak nálam-e, de a zene egy kicsit furi volt... mintha recsegett volna vagy mi. Ennek ellénre a videó tetszett.
    Kösz Beus. :D

    VálaszTörlés