2011. június 23., csütörtök

100% Rob video

Pár nappal ezelőtt felíratkozott a you tube csatornámra tinkrbe1l3. Ezt miért olyan fontos közölnöm veletek?
Mert tudom, hogy Ő is hosszú-hosszú ideje rajongója  a kis drágának. A you tubon már  2009-ben aktívkodott, így ez a gesztusa nagyon sokat jelent nekem.
2009-ben készítette azt a videót, ami a mai napig az egyik nagy kedvencem. Biztos sokan láttátok már, mert előszeretettel linkeltem egy időben. XDD
Kellemes csütörtököt Mindenkinek! Kitartás, már csak egy nap és kitör a hétvége! :-)



beanene

4 megjegyzés:

  1. Ummm... miért nem vagyok egy csomó évvel fiatalabb? Hm. lehet, akkor más lenne a kedvencem? Na jó, kiegyezek 25 évvel. Akkor pont annyival lennék idősebb, amit ő is kedvel.... Would you go to bed with me? Yeah! I would.

    VálaszTörlés
  2. Még jó hogy:-DD de szép képeket válogatott össze...jajj nem sok kép van mondjuk ami nem szép róla..még a kamera is remeg érte...úúúgy szereti..

    VálaszTörlés
  3. twmmy@ csak egyet érteni tudok veled! :) A dolgot némiképp árnyalja, hogy amikor tiniként azt mondtam, hogy imádom a pasit, akkor az illető kék szemű az apám lehetett volna és Paul Newmannak hívták. Pillanatnyilag a fiam lehetne, és Robert Thomas Pattinsonnak hívják. Hiába, na, változnak az idők és az ideálok. Ami nem változik, az a női lélek. Legalábbis az én női lelkem, amelyik minden időben képes volt (és maradt) lelkesedni a tengerkék vagy tengerzöld szemű, igéző mosolyú férfiakért.

    VálaszTörlés
  4. @Golde, biza , biza megérne egy jó kis tanulmányt a dolog. Én tini koromban Tom Jones-ért voltam oda meg vissza, szóval a kék szem stimmel, csak a hajszín nem. Most meg ezért a nyikhajért. A lányom Johnny Deppért(48) és Justin Hayward-ért(60 egynéhány) rajong. Kész freud-i elemzés. De.... minket fiatalít Rob. Ja. A Robert és a Thomas név engem végigkísér az életemen. Merthogy annak idején Bobby Kenendy-t is szerettem és Rátonyi Róbertet is... :).

    VálaszTörlés