2011. június 1., szerda

BD előzetes előzetese XD



beanene

20 megjegyzés:

  1. Jaj nem bírom ki meg kell írnom, hogy ez nem igen kelti fel az érdeklődésemet, sem a nagy előzetes, sem a film iránt. Mi ez a szörnyű cucc Robon? És tiszta HP filing a haja :O
    Bocsi csajok, de én hangosan felröhögtem, amikor megláttam abban a frakban XDD

    VálaszTörlés
  2. Volt itt egyhosszú kommentem erre eltűnt... :((
    Oh, beus! :(
    Oké én olyan elvetemült TW fan vagyok, hogy engem levett a lábamról. Nekem nagyon, nagyon tetszett. Az sem bánt annyira, hogy megint nem könyv hű. Bár ezt gondolni lehetett, mert aért annyira nme hosszú az a könyv, h. változtatás nélkül normálisan meglehessen csinálni...
    Igen... Edward haja kicsit érdekes... de ruha, a díszítés és az a kis aprócska részelet amit Bella ruhájából mutattak... ahhh...
    nekem most pont erre volt szükségem. :)
    Holnapra már nem fogom szeretni a Summitot... nem értem minek kell ennyire nyomatni az elő- előzetes előzetese dolgot, de mind1.

    VálaszTörlés
  3. Bejusom, hova veszett a romantika belőled? Hát ez egy 1918-as esküvői ruha és díszlet. És engem bevallom ezerszer jobban érdekel, hogy mit hoznak ki belőle, mint a jesszus, hogy is hívják a hercegfélét és Kate esküvője.... Főleg, hogy Esme azt nyilatkozta, hogy mindenki olyan ideges volt, mint egy igazi esküvőn...

    VálaszTörlés
  4. Beám! Már épp itt volt az ideje, hogy "visszatérj" közénk és szállítsd az ilyen-olyan vidiket! Nélküled olyan "üres" volt a blog!
    A téma pedig: nekem, mint örök romantikusnak nagyon bejön! Ahh, ha eddig nem lettem volna fülig beleesve ebbe a Gyerekbe, most a frakkos Robba belefeledkeztem nagyon!

    Bevallom, eddig alig-alig érdekelt a BD, de ez a jelenet most felcsigázott, sokkal-sokkal jobban, mint pl. a szigeti huncutkodás.

    VálaszTörlés
  5. Hát Bea, azt kell mondjam a lányokkal értek egyet. Személy szerint nekem nagyon tetszett ez a kis ízelítő, Robciról nem is beszélve!:)
    Szerintem telitalálat volt ez a frakk rajta, a haja meg hát nekem mindegy milyen, de ezt tudjátok.:) Elvégre nem lehet kócos!! XDDDD
    Ezzel elérték, hogy kíváncsi legyek az előzetesre! XD

    VálaszTörlés
  6. Ez a 15 másodperc valóban csak egy mákszemnyi meghívás az Eseményre.
    Csak egy szemvillanásnyi Robci.
    Amit láttam, az az elégedett (kielégült? hihi) mosolya.
    Meglódult a fantáziám és elgondoltam, hogy ha egyszer majd valamikor (remélem) sokára "bekötik a fejét" a fütyőkénknek, mit fog viselni?!
    Tutkó nem frakkot. Esetleg pirosgatyót az "el a kezekkel a farkamtól" pólójával.

    VálaszTörlés
  7. Drágáim tudtam, hogy kicsit egyedül maradok a véleményemmel, bocsi de ez van :-)
    Nekem még ma sem jön be ez a frakkos dolog. Egy szép öltöny az igen, de a frakk nem.
    Hm 1918-as esküvő? Miért? Amikor emlékeim szerint pl Bella ruháját valami híres divat tervezővel tervezteti meg Alice. Meg az egész esküvőt is Alice szervezi nem?
    Azt hiszem belőlem a twilightizmus teljesen kiveszett. Helyette iszonyatos mértéket öltött Robizmusom van XD
    Moncsim az tuti, hogy ott frakkot nem fog hordani XD A te elméleted teljesen helytálló a ruha tekintetében XD
    Amúgy már az este elemzgették minden felé, hogy ott van a násznépben az írónő, a film producere, a forgatókönyvíró, és a papot a rendező játsza. Nekem az is megfordul ta fejemben ma, hogy mi van ha ez tényleg egy esküvői ceremónia volt :O XD DE úgy igazán és robikánk már hónapok óta nős férfi XDD

    VálaszTörlés
  8. Jesszus Bea! Ez a tényleges esküvői dolog. :DDDD Biztos, hogy nem...
    Amúgy Alice tervezi meg/tervezteti igen, de 1918-as stílusban kicsit... emlékeim szerint :$ Pécsen maradt a könyvem...
    Sztem tökéletes, gyönyörű... oda meg vissza vagyok még mindig. (L)

    VálaszTörlés
  9. Bejusom, ez nekem is megfordult a fejemben... Akár lehetséges is, miért is ne? Amerikában bárki bárkit összeadhat, ha valamilyen papírt megszerez. Meg le tudták az egész hercehurcát egy füst alatt, nem került semmibe, fizette a summit. Esetleg az én gyerekem esküvőjét nem akarnák fizetni? Ők kibírnák, rezdülés nélkül, nekem meg könnyebb lenne.
    Amúgy igaza van Gitkának, Alice tervezi, de 1918-as divat szerint. MErt hiszen szegény Edwardunk ugye ott rekedt...

    VálaszTörlés
  10. Beám imádlak, de ezt a házas dolgot lehetőleg ne hangoztasd többször, ha nem akarod hogy, hányingerem legyen. Amúgy ez az aprócska bejátszás annak ellenére, hogy elég kritikusan néztem... nekem tetszett. És ha netán úgy döntök, mégis megnézem a filmet, az csak az oltár előtt mosolygó fiúka miatt lesz.

    VálaszTörlés
  11. Csak a poén kedvéértXDbocs Elena:-DDrészlet egy Fable regényből ..hogy a női név még egyezik is hát Istenem:-))szóval ilyet már írtak:-))
    Végül a direktor vette a merszet, hogy megszólítsa Kristent.
    ? Nos, khm, hát, izé, szóval, kedvesem, szeretném kikérni a véleményét. Jó ideje figyelem magukat, mármint a kapcsolatukat, és azt a múltkori kis zökkenőt nem számítva, úgy találom, hogy a szerelmük kivételesen szép és erős. Ez engem felbátorított arra, hogy egy kis meglepetést készítsek elő maguknak, meg hát másoknak is, amihez persze az kell, hogy ne mondjon nemet, vagyis... ? Mark O’Rossra meredt. ?
    Nagyon zavaros vagyok?
    Közepesen.
    Jól van, összeszedem magam. Koncentrálok. Nos. Figyeltem Brad barátunk felfortyanásait, súlyos lélekválságát a sajtó túlzott kíváncsiskodása miatt, és az jutott eszembe, hogy ez még a lakodalmukat is tönkreteheti! Kieszeltem az egyetlen módját annak, hogy kicselezzük a lesifotósokat, zugfirkászokat. Így zavartalanul, meghitten, testőrhad nélkül egybekelhetnek, kézfogójukat utóbb bárki megtekintheti. Látom a kérdőjeleket a feje fölötti gondolatbuborékban! Megmagyarázom hebegésemet. Az Artaxot játszó kolléga a maguk kedvéért hajlandó volt elvégezni egy tanfolyamot, sikeresen le is vizsgázott, úgyhogy ő most felszentelt és jogosult eskető személy. Ha Brad után maga is beleegyezik, Lilia, akkor a film esküvés-jelenetében valóságosan is egymás férjévé, feleségévé lehetnek. A jelenlévők megígérik, hogy tartják a szájukat, míg csak bírják, nehogy Howard elprofanizálja a reklámkampányával az ünnepet. Vagyis a filmben kötött frigy híre csakis az esetben kerülhet nyilvánosságra, ha Braddel együtt nem bánják, és olyan időpontban, amikor ez már nem befolyásolhatja a mozi fogadtatását. Más szóval, a minden kákán csomót keresők sem kenhetik ránk, hogy reklámcélból döntöttünk így. Magán a sor, Lilia. Mit mond?
    Azt javasolja, hogy harc utáni piszkosan, szakadozott ruhában, templomtól, nyilvánosságtól távol kössük össze sorsunkat, mindhalálig?
    ? Úgy, mint Lilia és Seym. Nem gondolja, hogy van ebben valami jelképes?
    ? Azt is javasolja, hogy egy vak ember adjon össze minket?
    Fortuna is vak, nemde?!
    A stáb előtt keljünk egybe? És utóbb ezt bárki megnézheti a moziban?
    A stábtagok őszintén örülnének. Rajongóik, kedvelőik úgyszintén. "

    VálaszTörlés
  12. Jesszus atya isten Claire XD

    VálaszTörlés
  13. hali :)
    Hát beanene én veled tartok, egyáltalán nem hozott lázba a dolog! :/ Sőőőt én sem csodálkoznék azon ha ez valós esküvő lett volna, komolyan én már nem tudom mit higgyek!

    VálaszTörlés
  14. Jujj, lehet hogy Robcink titokban filmforgatásnak álcázva elkelt!? XDDD Csak nem!
    Nekem tetszik ez a röpke előzetes, bejön a szmokingos Edward. Egy valamivel nem vagyok kibékülve: a lanyalt haja egyáltalán nem Edwardos. De a zene visszahozta azt a két évvel ezelőtti érzést, amikor a NM-t vártuk és állandóan trailer-zenéket hallgattam. :)
    Kezdem várni a filmet. XD

    VálaszTörlés
  15. Basszus Claire és mindenki, aki igazi esküvőre tippelt! Hát kész vagyok. És annyira, de annyira kinézem K-ból ezt a csavart, hogy csak na! Brü-hü-hü. :(

    VálaszTörlés
  16. Claire lehet. De én úgy vagyok vele, hogy hiszem, ha látom. Jelen esetben hallom... hogy igen mindketten elismerik. Nem más, hanem ők, maguk. Addig bárki találgathat, elméleteket gyárthat, álmodozhat kettőjük frigyéről... én nem foglalkozom vele addig.

    VálaszTörlés
  17. jaj,ez az igazi esküvő még gondolati szinten is szörnyű(azzal a nővel?!!)szerintem erről szó sincs a testbeszéd alapján.
    a násznép nem igazán izgat...
    Rob gyönyörű ebben a frakkban még ilyen villanásnyi idő alatt is!az arca mindent visz...
    brumi(ha elfogadtok itt,mert az RPD-n nem vagyok valami népszerű)

    VálaszTörlés
  18. Jesszusom, Lányok, gyorsan hagyjuk ezt a témát!

    Az első reakcióm, mikor megláttam a bejegyzést az volt, hogy megint szegényebbek lettünk egy meglepetéssel. Lassan 1 kezem is sok lesz, hogy megszámolhassam, hány poént nem láttunk még lelőni a filmből. ÁÁÁÁÁ, rájöttem én, ki az igazi titok! Hát Jacob és Renesme! Róluk még szivárogtatni sem sikerült!

    De ha már ezt is látnunk kell, hát legyen.

    Nekem elsőre szintén furi volt Edward 100 éves szmokingja, de többszöri nézésre már tökre tetszik. Gyönyörű benne, bár tény, Edwardtól nem ezt szoktuk meg. Ennyire előtört volna belőle az addig szunnyadó 100 éves, konzervatív úriember?
    Az ékszer és a virágkapu is nagyon szép lett, de ilyen apró snittektől ugye nem baj, ha nem lesz rögtön esküvői hangulatom, bár.... ha sokáig nézegetem Edwardot... vagy Robot?

    Ami viszont egyáltalán nem tetszik, hogy ez a zene inkább egy kaland v. akciófilmére hasonlít, nem egy meghitt esküvőére. Mint mikor küldetésre indulnak a gonosz ellen egy történelmi vagy kosztümös filmben! Várjatok csak, emlékeztek a Leo-féle Rómeó és Júliára? Na, annak volt ilyen zenéje!

    Amúgy tudja valaki, ki ez a barna szépség, aki takarja Carlisle-t és Esme-t?

    Bugsy voltam

    VálaszTörlés
  19. * bocs, frakk, nem szmoking.

    jé, megint működik a Google fiókom!

    VálaszTörlés
  20. Hali brumi! :-))
    Örülök, hogy Ránk találtál. :-)
    Kedveljük az RPDn nem népszerű, csak Robikáért rajongók látogatókat XD
    Amúgy nem gondoltam, hogy így ráharaptok az esküvő témára. XD Tényleg, csak egy kósza gondolat volt a részemről. De milyen már, hogy még a producer és a rendező is színésznek áll. :O Ez ütött szöget a fejemben.
    Elenám tudod, én is csak akkor hiszem ha hallom Tőlük ;-)

    VálaszTörlés