2011. június 5., vasárnap

BD előzetes

Közkívánatra. Tessenek elmezni kedves látogatók! Rob háta vagy sem. XD



beanene

9 megjegyzés:

  1. Az én tippen nem, de ha még is akkor úgy legyen :-)))

    Köszi, hogy felraktad

    Viki

    VálaszTörlés
  2. Beus én is megnéztem, sőt megállítottam... jól rá zummoltam arra a jelenetre és bár mennyire is nehéz ezt kimondanom, de az nem Rob háta volt.

    Puszka

    VálaszTörlés
  3. Hm, bevallom, én még csak alatta voltam a drágának.... de félre a kacér gondolatokkal! A jobb lapockája alatt ott van az a nagy anyajegy, látszik a súrlófényben.
    Amúgy sztem, és ezt már a csetben is megírtam - csak az tűnékeny - Rob van a felvételen. Tudjuk, hogy eljárt edzeni a csupasz jelenetek miatt, tudjuk, hogy a megvilágítás mennyit számít és hogy az egészet utólag még alaposan fel lehet javítani. Sztem ez történt.
    Szép nagy balhé lenne belőle, ha kiderülne, nem Robé! Igaz, kevesen vannak, akik bevallják, mint Madonna a Hung up kapcsán a törött kulcscsontja miatt!

    VálaszTörlés
  4. Viszont a zenéje tetszik. Igaz a trailerek zenéje sosem a film zenéje. Lehet kár lesz. Bár, a Twilight zenéje jó , nagyon jó volt. És a zeneszerző ua. a hát meg, hát nem Robé. Hihihi, nincs is ott alatta seeeenkiiiii

    VálaszTörlés
  5. Rob háta biztosíthatom. :) Még nem tudok normális véleményt nyilvánítani, most nagyon wow.. wííí,, meg hasonlókat tudnék csak mondani. XD

    VálaszTörlés
  6. miért ne lenne Rob háta?!

    VálaszTörlés
  7. szerintem is az ove!
    es a modern tecnikae :)))

    VálaszTörlés
  8. Először is örömmel látom, hogy Golden egyre többször tisztel meg bennünket a látogatásával.:-) Köszönjük szépen! Jó olvasni a szavaidat :-)
    Másodszor ÉN hiszem , hogy az Rob háta, és inkább a technikai feltuningolós változatot preferálom, ha kételkedni kezdenék. DE nem kételkedek !!! XDD :PPP

    VálaszTörlés