2011. június 20., hétfő

Happy Birthday Edward! :)

Ma ünnepli Edward a 110.!!!!!! születésnapját. Kellőképp irigylem, amiért -velünk, földi halandókkal ellentétben- egyáltalán nem látszik rajta az idő múlása. :)
Boldog Születésnapot Edward Cullen!

Ági

5 megjegyzés:

  1. Egyetlen Edwardom!

    Te, szépséges, melankolikus, elbűvölő, tehetséges, mágnesként vonzó és szerelmében el nem tántorítható, szellemes, hódító, de néha lódító, jó módú, de gyomrát folyton miattam korgató, művel úriember, kit az iskolai menza és a sors hozott el nekem álmodból felébreszteni, tenmagad megszerettetni, lelkedet meggyógyítani, hozzád társul szegődni, Banyákkal összebarátkozni, Rózsaként csak Téged csókolni (oh, Seal!!!)!

    Tudjuk, Kedves, mindketten, hogy a hosszú élet titka a boldogság, a kiegyensúlyozott párkapcsolat, a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás. S Mi, varázsos Szerelmem, az elmúlt években megértünk egymás tökletes társai lenni, egymásban feltétel nélkül megbízni. Nekem türelemmel rád várni, neked pedig szelíden fölém hajolni és megharapni, szerelmünket egy magasabb szférába emelni!
    Bite me! Beiß mich! Me mordre! मुझे काटने! Mordremi! לנשוך אותי! Mordreme! Ykycntb! لدغة لي! Watashi o kamu! (Avagy a U2-val szólva Hold me, thrill me, kiss me, kill me!)

    Matuzsálem kora még messze van, de mint tudjuk, a szerelem fiatalít és korlátokat sem ismer, ezért fogadd tőlem ezt a hegyi oroszlánt 17 gyertyával. A buli után meg várlak az ágyban... pokróc helyett néhány meleg téglával.

    (Soknyelvűségemért köszönet a Google fordítónak, de ami/aki késik, azért nem múlik!)

    VálaszTörlés
  2. Bugsy :) . Nagyon ráértél, és mindent elmondtál helyettem. Hmmm. Életemet két szerelmes történet határozza meg. Az első volt 15 éves koromban Shakespeare Rómeó és Júliája, a másik ötvenéves koromban SM Twilight-ja. És benne Edward és érdekes, hogy nem Bella szerelme. Mert megvallom, a Midnight Sun mindig is jobban tetszett. Szóval, Ágim, köszönöm neked Edward szülinapi képét, Edward, köszönöm, hogy visszahoztad bizalmamat, hogy ha már az ember férfiakból ki is veszett a szerelem, hát legalább a vámpírokban van belőle egy jó nagy adag.

    VálaszTörlés
  3. drága Edward!
    ha megsütöm a tortádat,eljössz és elfújod a 110 gyertyát?
    Bugsy!nagyon szépeket írtál!a szívem örül a szép szavaknak.
    twimmy!a Midnight Sun nekem is nagy kedvencem,mindig sajnálkozom rajta,hogy Steph.M.nem fejezte be.
    brumi

    VálaszTörlés
  4. twmmy, brumi, a MS nekem is jobban tetszett és nagyon sajnáltam, hogy éppen a kirándulás előtt ért véget. Hát még Edward! A másik oldalról a dolog mindig izgisebb.
    Volt időm? CSak elkapott az ihlet, meg a bölcsész szellem! No igen, valóban szép szerelmes levelet kanyarintottam, kár, hogy válasz nem fog rá jönni...

    VálaszTörlés
  5. Bugsy: a remény hal meg utoljára :o)))
    Egyébként mindannyian szívemből szóltatok!

    VálaszTörlés