2011. június 6., hétfő

MTVMA 2.

Nos remélem nem blokkolják ezeket a videókat és górcső alá vehetitek Robikánk szereplését.



Tags:

Movie News


 



 




 

Tags:




Movie News






beanene

12 megjegyzés:

  1. Na, így alaposabban megnézve, azt kell mondanom, hogy vicces volt az a csók/nem csók Tay-jel! XDDD Jobb így, hogy Ő hajtotta el Kristent, mint amikor fordítva történt. Végre úgy hatott, mintha Ő lenne az irányító és nem fordítva. Bár még mindig nem értem, hogy a nézőtéren ülve miért kell még mindig ekkora távolságot tartaniuk. Se egy kézfogás vagy egy simogatás. Na mindegy, Ők tudják.

    VálaszTörlés
  2. tavaly még szánalmasnak találtam ezt az egész best kiss cécót,most már szó sincs rá!harmadszorra is előadni ezt a bénázást?legalább egy hangyányi eredetiséget elvártam volna!Rob forgatókönyvet akar írni,rendezni szeretne,tehát bedobhatott volna valami ötleteset és nem hagyni,hogy a "nagy színésznő,aki szinte már kész rendező"újra egy ilyen uncsi "remekkel" álljon elő!
    Ági!azért tartanak ekkora távolságot,mert ők nem egy pár és soha nem is voltak azok,szerintem.
    Bugsy írta tegnap,hogy Rob milyen unott volt a LAX-on,mikor megérkezett.igazat adok Neki és mindenkinek jobb lett volna,ha Rob marad a Cosmopolis forgatáson a hétvégén!
    brumi(beteg vagyok,de ez a dolog még jobban lenyomott:(

    VálaszTörlés
  3. hali :) hát ismét eltelt egy év, és ismét nem láttunk semmi újat..a TW tarolt, RS tarolt! :D bár a Tay-Rob csók viszont hozott egy kis új színt a dologba, mint mindig ez is jól megtervezett ás átbeszélt best kiss volt, gondolom jövőre ugyanez lesz csak akkor Kristen fut oda egy csajhoz csakhogy legyen egy kis változatosság :D
    Ja brumi bár a színpadon nem mutatják, vagy nem mutathatják de a bakestage-ben viszont elengedték magukat volt kézfogás és csók is xDD
    http://26.media.tumblr.com/tumblr_lmclwz9jlv1qcjph0o1_250.png
    http://27.media.tumblr.com/tumblr_lmcmoqqYXn1qaxqqao1_500.jpg
    remélem nem baj h belinkeltem ... szóval együtt vannak, egy párt alkotnak de kimutatni nem lehet a színpadon!!
    Mindenesetre nem lettünk sem okosabbak, sem szomorúbbak és én boldogabb sem lettem xDD
    na puszi csajszik <3

    VálaszTörlés
  4. Én jókat vigyorogtam a drágán. Nem kevés ez-az mehetett le feszültségoldóként, mert igen beszédes volt, és igen nagy marha. De hát ezért szeretem. Végre rihegett-röhögött. Brumi, én nem bánom, ohgy így hozták. Egyébként most Kristen azt mondta, hogy úgy látja, túl kell esni ezen a dolgon már... erre mondta Rob, hogy na nem, most valaki mást akar megcsókolni ....

    VálaszTörlés
  5. Hát, én ezt a vidit hagytam legutoljára, mert még mindig hezitáltam, hogy akarom e látni ezt a bénázást vagy sem. A tavalyi "mély nyomokat" hagyott bennem.
    De, leszámítva a színpadi lökdösődést, azt mondom, ez a Tay-os megoldás nem volt rossz. XD

    Rob pedig édi volt az összes többin, csak azt nem értem, hogy ennyi szereplés után, hogy lehet még mindig ennyire zavarban?!

    VálaszTörlés
  6. Hát twmmy egyetértek veled! Nekem is úgy tűnik, hogy Robertónk öblögetett egy keveset a gála előtt. Megeredt a nyelve és úgy láttam az arcokon (bár sajna nem értettem mit mondott), hogy kibukott belőle egy néhány hülyeség. Na most megint a régi lökött kis pöpi volt! A Reese-monológja is nagy hatású....segítene valaki lefordítani...csak a "faki"-t értem(jellemző rám).
    A "nagy csókjelenet"-hez inkább no comment.

    VálaszTörlés
  7. Most csak emlékből, amit írok moncsi, mert a dolgozóban nem lehet meghallgatni...
    Szóval PD elmondja először hogy mikor és hogy dolgozott reese-l és hogy milyen szép volt és milyen jó hangja van. aztán rob előhalássza apapírját, hogy ő is készült, és azt mondja, hogy ugyanúgy kezdte, mint pd. és azt mondja, hogy első filmjében reese az anyját alakította és reese végül kivágatta rob jelenetét. hét évvel később a wfe-ben újra együtt játszotak és akkor már a szeretője volt, ...és rob NEM vágatta ki reese jeleneteit. és meg is dugta. ez a summázat, ezt nagyon megjegyeztem. A részletes meglesz ha máshol nem, hát majd itt. csak most nem ezt fordigatom. de azért igyekszem.

    VálaszTörlés
  8. twmmy, köszi ezt a nyers fordítást, így is megtette a hatását. XDDDDDD Rob egy szeretni való őrült. Bár ezt eddig is tudtuk. :)

    VálaszTörlés
  9. Az RPD-re Evie kitette az mtv-s ismertető fordítását, olvassátok ott el, akkor én már nem fárasztom magunkat....

    VálaszTörlés
  10. twmmy akkor is nagyon köszi neked a fordítást! Hát igen sejtettem, hogy ilyen finoman fejezte ki magát a kis buggyantott tojás.
    Reese arcán egy kis megilletődöttséget látni és azt , hogy "jaj istenem , vajon még mit fog beszólni?"
    Igen, kétség kívül Robcika elemében volt. Ja és ott van a Best Fight-os terheses megjegyzése, amitől K lehidalt.

    VálaszTörlés
  11. Juj enter! mocsi=moncsi

    VálaszTörlés
  12. Reggel csak a legjobb szinész és csók kategóriát néztem meg. Az első kiábrándított, a másikat meg már annyira unom!
    Most este végig néztem az összeset, és vmennyire azért sikerült felmenteni és újra megszeretni a drágát, de egyértelműen most sem tetszett. Aranyosabb, viccesebb, de tényleg volt benne némi gyorsító, mert a gála előtt és után már nem volt ilyen rózsás a hangulata.
    A csókos szereplés meg sztem lehangoló volt, egyedül Tay reakciója a nem csók után tetszett, egyébként az egész mérhetetlenül megjátszott, előre kitalált és annyira unalmas és várható volt! De így legalább az 50%-os Rob szereplés mellé hozzáadódott még 25% Tay is, ami egész elviselhetővé tette a produkción belüli szereplési arányokat.
    Sztem Reese-vel szemben kicsit sokat engedett meg magának! Kettejük között sokkal több cinkosság és határozottan finomabb humor volt felfedezhető a WFE promókon. Az a Rob jobban tetszett.

    Bocs, hogy már megint negatív vagyok (lassan irogathatnék ezen a néven) de ettől - Suzy-hoz hasonlóan - nekem sem lett jobb kedvem.
    Talán a változatosság hiányzik, talán az őszinteség. Ne csak a backstage-ben.

    VálaszTörlés