2011. június 5., vasárnap

Rob újra LA-ben

Pár nap kihagyás után, ismét friss képek Robikánkról, amint hűséges "társával" vissza tér az angyalok városába. :-)
Pihenjetek ma lányok jó sokat, hogy a hajnali gyűrődést minél jobban bírjátok. :P
Olyan perverziós vagyok, hogy drukkolok Robnak, hogy nyerje meg a legjobb csók kategóriát.  XD





Forrás és a többi kép RPL

beanene

5 megjegyzés:

  1. Én is én is én is. marhára szeretném, ha megint hoppon maradna :) ... Vagy hoppon hagyna bennünket. Mert olyanokat olvastam a héten, hogy mindegyik nem-csók előre koreografált volt... Fene a pofikáját.

    VálaszTörlés
  2. Hm és én miért nem lepődőm meg ezen h az összes MTV csók csak egy jól megkoreografált dolog volt! xDD És az idei is ugyanilyen lesz, bár azért lassan eljuthatna a kis agyacskájukig h ez egy idő után kezd rohadtul unalmassá válni... csak semmi spontán semmi meglepő dolog! Na nem baj legalább az RS fanok majd megint kiugranak a bőrükből, és boldogan írják majd a képek alá h ez az igaz szerelem! xDDDDD és majd eljátszuk ezt jövőre...és azután...és azután és egyszer talán majd nem ők nyerik meg :D

    VálaszTörlés
  3. beanene, nem vagy egyedül a perverzióddal. Pont a napokban filóztam azon, hogy melyiket szeretném jobban, hogy megnyerje, vagy azt, hogy ne. De arra jutottam, hogy nyerje csak meg, de legyen már végre férfi és vágja gerincre ott a színpadon ezt az idióta kis.......t! Persze, nem így lesz és megint valami SZÍNÉSZEKHEZ nem méltó alakítást fogunk látni. Mert, ha meg is van rendezve a dolog, akkor azt mondom, hogy az első még csak-csak elment, de a tavalyi, az minden volt, csak nem jó alakítás. Ha az urammal én álltam volna ott, még én is jobban színészkedtem volna vele egyet. Az egészben egy dolog tetszett, hogy Rob le akarta ütni a kukoricás fazékkal Hópopócskát.

    Másik komid, - hogy Rob a társával látható -, is elindított két gondolatot bennem: az egyik, hogy Dííín apó mennyi titkot tudhat erről a gyerekről, gondoljátok el, mennyi mindent megbeszélhet vele, mint a pótpapájával, illetve egy komolytalan gondolat is eszembe jutott a réges régi RPD-s időkből, ahol oly sokan szerették volna himi-hominak látni a mi kis Drágánkat. Mekkora show lenne nekik, ha kiderülne, Díííín a sötétben is fogja Rob ... kezét. Na ez tényleg csak a hülyeség volt tőlem, ne hogy komolyan vegyétek.

    :)

    VálaszTörlés
  4. Nem akarok folyton ünneprontó lenni, de nekem az első reakcióm a képeket látva az volt, hogy Robnak ehez semmi kedve. Átrepülni LA-be, a reptéren papikkal találkozni, fellépni és jópofizni egy alapvetően színvonaltalan és eröltetett díjátadón. Sztem sokkal szívesebben maradt volna Torontóban forgatni. Mennyivel felszabadultabb azokon a képeken és vidiken. A rajongókkal is.

    Másik téma. Azon, hogy nyerjen-e a csókos kategóriában vagy sem, a jelölések kijövetele óta agyalok, és arra jutottam, hogy jobb, ha a bizodalmamat a jövő évi gálába fektetem. Nyerjen, de vki MÁSSAL! Reese-vel, Tai-jal, Umával.... De legyen már végre más és spontán amit tesz. Mert elsőre még poén amit műveltek, de másodszorra már rettentően eröltetett és megrendezett. Égjen be újra? Vagy nyerjen valaki más? Tényleg nem tudom.

    Ami meg Deant illeti: elolvasnám a memoárját!

    VálaszTörlés
  5. na, asszem közkívánatra remekül megoldotta :)
    a homiról meg csak annyit, hogy melyik helyes srácról nem röppent még fel ilyen hír? Ráadásul a legnagyobb kihívás őket meghódítani :)De a viccet félretéve, a legjobb csók díjátadó után tuti ezzel lesz tele minden. Marhaság

    VálaszTörlés