2011. június 19., vasárnap

ROBogó katalógus

Nap mint nap „halljuk” pub-unk látogatói szájából, hogy szívesen lecserélnék jelenleg használatban lévő „teremtés koronájának” nevezett kétlábújukat egy újabb modellre. Mivel vendégeink kívánsága számunkra parancs, a 100% RDP örömmel mutatja be legújabb kiadványát.
Elsőként a „Magic-dicky” fantázia néven futó típust ajánljuk. Ami furcsamód a legrégebbi mégis a legifjabb kategória. Kezdetleges változat, még zsenge-zöld, de már műszakilag teljesen érett. Jól szerepelt a teszteken, mindene rendesen működik!

             Vigyázat: használata felér a liliomtiprás vétkével, ezt fontolja meg a rendeléskor!

Ezt a két modellt, egyaránt az extrém kategóriába soroltuk. A karosszériájukat hihetetlenül avantgárd színvilág és deformitás jellemzi. Az eredeti alaptípusra szinte rá sem lehet ismerni, de éppen ezért a különlegességért kedvelik e két aranyos fazont. Mindkettőnél szembetűnő a jobb és a bal futóművének jellegzetes koordinációs zavara.
           „Cukkini  hicomat”                                                       "Endzsölbögyörő 2008"
                                                                  
                             
















A „Dalisszimó” már keményen megdobogtatja a női szíveket. Habár a típus erős identitászavarral küszködik. Az alváza instabilitást mutat, hamar eltérülhet a konvencionális útvonalról! A sebességváltója is túlmelegedésre hajlamos. Csak ében feketében rendelhető!
Figyelmeztetés! Tilos sivatagos, homokos terepen használni, mert a motor ’BI’-odízel, ha nem figyelünk, képes végleg átállni a „másik” oldalra!

És íme a nagyágyú! A csúcs modell, amiért a világ női lakosságának tetemes része odaadná a fél karját (a többi egyebét nem is említve).
Csak sápadt fehér színben kapható. Karosszériája kőkemény (nyami) és gyönyörűséges. Érdekessége, hogy szeszélyes a motorja. Ha nyugodt utakon halad a fényszórói arany színben tündökölnek. Amennyiben akadályba ütközik, vagy kiürülőben van tankja a lámpák feketére váltanak! Utóbbi esetén a „húzz ezerrel a közelemből” parancs érvényes!
Érdemes még átgondolni a vásárláskor azt is, hogy spéci üzemanyaggal működik. A leghosszabb távot a legnehezebben beszerezhető ’0’ Rh negatív-val futja.
A legbecsesebb tulajdonsága, hogy a nagy sikere ellenére még mindig 0 km-es, tehát a márvány-sebességváltóját nem érintette női kéz!!!
A „Virgó Edy 107” fantázia nevű típusra, a hatalmas érdeklődés miatt, csak licitálni lehet!!

Az egyik kedvencem az alábbi ROBogó. Igaz, csak kétkerék meghajtású, de már első látásra megragadja a szívet! Figyelem, fokozottan igénybe veszi az ablakmosókat az állandó könnyzápor miatt! Erre való tekintettel a típushoz bónuszként egy karton papírzsebkendőt adunk ajándékba! A „Heartyler” két verzióban kapható.
A "H-topolínó" karosszériája szándékosan antikolt, direkt crash-fílinget sugall.
A "H-cold shower" külsejének látványa olyannyira retina-izgató hatású, hogy használata alatt javasolt
napi 2 x 1 Antipetting szemcsepp alkalmazása. Íme, szemeket becsukni!
Általános jellemzők:
- A kipufogóról szándékosan nem ejtettem szót, ugyanis kissé tabu téma. De egy egészen biztos:... szokott… (kipufogni). A fáradt gőzt és a fáradt olajat is kiereszti elég gyakran, aminek az alábbi adat lehet az oka!
- Fogyasztás: 100km-en 5-6 üveg Heineken! Ez nem hivatalos érték, mert attól változik, hogy az alaptípus motorja éppen milyen „hangulatban” van. Ha más baráti gyártmányokkal együtt fut, a fogyasztása eléri a kritikus mértéket!
- Automata sebesség váltóról szó sem lehet!!! Minden modell csakis kézi seb.váltóval felszerelt. Igen hölgyeim, a szabványos 18cm-essel!
Sajnos az alvázáról még nem sikerült fotót készíteni!
A két vadonatúj típus a „Robowszki alias Dr.Horse” és a „Gorgeous-Georges” a depóban várja,
hogy megzavarhassa a hölgyek hormonháztartását! Elárulom, hogy e sorok írója is izgatottan és patyolat tiszta (szivárvány)hártyával várja, hogy megpillanthassa ezt a két szívdöglesztő szépséget.

Jelenleg még a gyártósoron van a „Cosmorobis”.Na ez a modell tutira lerángat mindenféle leplet mindenkiről! Már most megrendelték a modell alaptartozékait a „nyáltasi”-t illetve a Packer-lady intim betétet.

Megjegyzés. Néhány fanatikus, képes ehhez az egyedi, utánozhatatlan modellhez „utánfutót” csatolni!!! Ők az úgy nevezett RS-ek. MI kategórikusan elzárkózunk ettől a gondolattól, mert vizsgálataink során arra a következtetésre jutottunk, hogy a fent nevezett ragadvány illetve kolonc, hosszútávon rendkívül rosszul hat kedvenc Robogónk műszaki állapotára, totálisan visszafogja a teljesítményét!

A felvonultatott modelleket kizárólag a Pub látogatói rendelhetik meg ingyenesen!
Tüntesse fel a kedvence fantázianevét és küldje el e-mailben a címünkre!
A házhoz szállítást a „Robci szárnyakat ad” banya-cirokfutár szolgálata végzi!
Természetesen a banya-csapat garanciát ad, hisz minden modellt lelkiismeretesen, alaposan, orrba-szájba...., önként és dalolva letesztelt! Hmmmm

Rengeteg élvezetes ROBogást kívánunk minden modellhez, akár minden nap, többször is!  ;)

moncsi

12 megjegyzés:

  1. MONCSIIIIIIIIIIIII! Ilyen nincs és még is van! FANTASZTIKUS VAGY! Nem találok szavakat! KÖSZI!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez eszelős volt! Könnyesre röhögtem magam! Szenzációs vagy! Ezért imádok ide látogatni!

    Csók !

    Heni

    VálaszTörlés
  3. Moncsí!!! XDDDD Hogy tudnék választani ennyi szuper modell közül!??? Lehetne mindet kérnem?
    Köszi ezt a jól összeállított katalógust! Szuper lett, minden nap nézegetni fogom. :)

    VálaszTörlés
  4. nos:d

    moncsi ismétetlten nagyot alkottál.. :d hol kell leadni a rendelést?? :D mindegyik példányból kérek 1-1 ha lehetséges plusz a kiegészítőket is kérem hozzájuk..xD :D

    VálaszTörlés
  5. Oké, oké... akkor én rendelnék elsőre már kettőt is...
    Mivel imádom a fiatal husikat főleg, ha ilyen zsenge-zöld, de mégis teljesen érett... akkor kérném a Magic-dicky-t csakhogy én is vele együtt fiatalosodjak. :D
    Másodiknak pedig a H-cold shower-t, mert imádom az olyan modelleket, amiknek nem csak a külseje látványos, de még retina-izgató is. Hmm ez kell nekem... és még a napi 2x1 Antipetting szemcseppet is örömmel bevállalom érte. <333

    Na csajok, akkor várom a megrendeléseimet mihamarabb. Addig is jó pihit mindnyájatoknak.

    Csók

    VálaszTörlés
  6. Na, úgy látom, nem vagyok egyedül azzal, hogy mindegyik típusból kérnék egyet egyet. Már csak azért is ó, ha van mindegyikből, mert ha egyik elfárad...
    Moncsim, nagy vagy!

    VálaszTörlés
  7. Moncsi!

    Köszönöm ezt az önfeledt esti 5 perc teliszájjal történő röhögést! Komolyan az egész család furi fejjel nézett rám, de nem érdekel, mert megérte. Atya gatya, ezek a robogó típusok kiütötték nálam a biztosítékot. Virgo Edy 107, Dr. Horse,BI-odizel dalissimo XDXDXD
    De ez az endzsölbögyörő 20008 a kedvencem! :))
    Hát tuti el fogom még olvasni, mert ha rosszabb napom van van egy vidi amit megnézek, és most már lesz egy bejegyzés, amit szintén előkapok ilyen alkalomkor. Hálám örökké üldözni fog. A rendelést hamarosan leadom a kedvenc modellre! HaHaHa ! Puszi Gabó

    VálaszTörlés
  8. Moncsiiiiiii!
    jesszus, már folyik a könnyem :)
    Feldobtad a napomat, asszem én is sokszor vissza térek a katalógus lapozásához :)

    Szeretném a TELJES kollekciót, és a még depóban lévőkből is szeretnék elő rendelni.
    Legalább minden napra jut egy :) Sőt, remélem elérjük a szintet, hogy minden napra kettő, vagy akár három is *belegondoladologbaésvágyakozvafelsóhajt*

    ja igen: utánfutót NEM KÉREK!

    Csók

    VálaszTörlés
  9. Kedves Lányok!

    Örülök, hogy sikerült egy adag endorfint belecsempésznem a napotokba! =)

    Természetesen a rendeléseket folyamatosan szállítjuk! A boszik most bikázzák be a seprűket! =)

    Szép hetet!Nagy puszi Mindenkinek! <3

    VálaszTörlés
  10. XDDDD moncsi ez ismét eszelosre sikeredett!

    VálaszTörlés
  11. Moncsi, Moncsi, Moncsi! Megint virgonc kedvedben találtak rád a Múzsák?
    Természetesen ebben a sorrendben és dupla sorozatban kérem. Szemcsepp és utánfutó viszont nem fog kelleni. Az előbbi a kilátást az utóbi az összhatása rontja. Akkor meg minek?

    Puszi, és várom a fuvart!

    Ja, és Virgo Edy 107-re megadom a dupláját! Először, másodszor, harmadszor!

    VálaszTörlés
  12. Úristen Moncsi! Ez nagyon nagy volt. Már hiányzott valami ilyesmi őrültség. :D A kedvenceim a képaláírós szösszenetek, és az efféle cikkek, meg az interjúk. XD
    Eddig eltűntem, de ma már túl vagyok az érettségin, szóval ha nem baj gyakrabban jönnék. :)
    Még sok-sok ilyet!! Ha az összesből szeretnék rendelni az nagyon drága lenne?? Nekem az összes prototípus tetszik. :D

    VálaszTörlés