2011. június 10., péntek

Új képek

Drága Robcink újból belevetette magát a munkába.:)
 forrás és a többi kép RPL 
 rhea

8 megjegyzés:

  1. ahham Robci újra munkéba veti amgát Lili pedig újra Robcira veti magát..xD :D

    VálaszTörlés
  2. Furcsa ez a menő styll nekem! Bár kétség kívül jól áll neki. Most néztem meg a MTV díjátadót, hát, tudtam mindig is, hogy eszement, de hogy ennyire?!

    Heni

    VálaszTörlés
  3. Henrieme, a jelek szerint még annál is jooban eszement, mint ahogy képzelhetjük. De nagyon jól állt neki... és Reese riposztja szenzásciós volt. A csókról már nem is szólok...

    VálaszTörlés
  4. hát, nekem kócosan, eszementen jobban tetszik; ez a lenyalt frizura (nekem) nem Ő, de majd megbarátkozom a látvánnyal :)
    Viszont a díjátadó (ma délután végre megnéztem egyben), olyan érzésem volt, róla szólt az egész :)Csak azt nem tudom, ezt ők tudják előre vagy tényleg csak ott tudják meg? De most nagyon benne volt az ökörködésben, ami egyébként mindig is jellemezte az MMA-t.

    VálaszTörlés
  5. Golden, igen, mindenhol azt olvastam, hogy Rob mentette meg a műsort, különben unalomba fulladt volna. Szerintem nem direkt csinálta. Ilyen az ártatlan. Nekem mindenhogy bejön.. Kócosan, szőrosen, sima képpel, lenyalt hajjal. Csak azértt visszanövesztegethetné egy kicsit.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Nagy kérésem lenne!
    Most még a fehér ruhások vendégszeretetét élvezem kicsit, így csak a neten angol nyelven tudtam a díjátadót megnézni az MTV honlapján. Akkor is akadozott a letöltés, és az idegbaj kerülgetett tőle.
    Nem túl jó az angolom, és hát Robertünk is kissé hadar "néha" nagyon nagyjából azért kitudtam bogarászni a lényeget, de nagyon szeretném egyszer úgy megnézni, hogy értem is pontosan miről van volt szó. Otthon meg nem tudják felvenni, mivel az átok szolgáltatónál nincs MTV....
    Nincs meg véletlenül valakinek a műsor magyar fordítással?

    Nagyon hálás lennék érte!

    Pusza!

    Heni

    VálaszTörlés
  7. Sajnálom, Henrieme, de nekem csak angolul van meg. holnap les, felvegyem? De hogy jut el hozzád?

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni! Őszintén szólva nem tudom. Írok nektek a e-mail címetekre, most mennem kell, jött a nővér szólni, hogy mára sok lesz a jóból. :D

    Köszönöm!

    Heni

    VálaszTörlés